
Pharrel Williams - Happy zene nélkül
velo | 2014.04.18. 23:01:48ezek nagyon jók :) anno már a Prodigy-s is nagyon tetszett, de ez is fasza lett
Legyetek hősök, üzeni a világhírű pszichológus a magyaroknak
Tízből nyolc ember nem hiszi Magyarországon, hogy bárki is segítene rajta, ha rászorulna. Skatulyázunk, a csoportban bízunk, és nem magunkban. Új mozgalom szeretné megváltoztatni a legendásan negatív magyar hozzáállást Philip Zimbardo módszereivel.cila | 2014.04.19. 10:19:14Vagysz s leszel ha elteszel s mégtöbb léssz, ha elveszel

Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar
Miközben az élelmiszeripar fantasztikusan képzett vegyészek és szuperízlelők hadseregével munkálkodik azon, hogy rávegyen minket a minél nagyobb zabálásra, szépen hazavágja az ízérzékelésünket...lilaflexninja | 2014.04.22. 08:59:15Még nem olvastam el a cikket, szóval nem tudom, hogy milyen kajákról van szó, de nagyjából minden kajában vannak ízfokozók, ha nincsenek, akkor is vannak (só, cukor dögivel), úgyhogy ez a hátrányos és közmunkás gyerekeket is érinti.
Viszont miért újdonság ez? A chips-csoki-ropi féle kaják mindig is ilyenek voltak. Ha az ember elkezdi enni a csipszet, nem tudja abbahagyni, aztán csokit kell rá ennie, aztán arra meg csipszet. De anyu is ezt csinálja otthon, amikor valami sütit csinál, tesz bele sót, cukrot, meg ami kell, ahhoz, hogy finom legyen. Mert az a lényeg, hogy finom legyen, és együnk még. Kicsiben is, ipari méretben is.
Az holt egyértelmű, hogy nagyon sok ember nem azért eszik, mert éhes, hanem mert a felturbózott ízekkel akarja kényeztetni magát, tényleg mint ha csak drogos lenne (chips zabálás továbbra is). Unatkozik, boldogtalan, kell egy kis öröm, és a mesterséges ízek, vagy a természetesek is akár, örömforrásként jelentkeznek. Viszont már 2000 éve is használtak ilyeneket a rómaiak, csak ők valami fonnyasztott erjesztett rohasztott hal levét használták, amitől állítólag mindennek fenséges íze volt, és jó drágán is adták. Szóval nem újdonság ez szerintem.
Amúgy meg nem az élelmiszeripar csinál ezzel belőlünk drogost, hanem mi magunk nem tudjuk visszafogni magunkat. Jó dolog ráfogni másra, hogy bakker hát csak azért zabálok, mert ízfokozók vannak a kajában. Ja mert amúgy nem zabálnék mi? (oké mondjuk répát tényleg ritkán zabál az ember marokszámra)

Lógój... izé... jóga :)
JamesBond007 | 2014.04.14. 12:59:27lóga?

Egy holland mérnök és tervező Daan Roosegaarde kitalálta, hogyan tehetőek igazán “zölddé” a nagyvárosok.
Egyes mélytengeri élőlények, például medúzák fényt bocsátanak ki magukból. Roosegaarde és egy amerikai tudós Alexander Krichevsky elkülönítette az állatok DNS-éből azt a részt, ami a fénytermelő anyagért felelős, majd ezt a részt beültették növényekbe, így azok levelei is világítani kezdtek a sötétben. A terv hosszú távon az, hogy ilyen világító fákkal telepítsék be a városokat, hogy kiváltsa az utcalámpákat. Ezzel nem csak rengeteg áramot spórolnának meg, de a növények drámaian javítanák a városi levegő minőségét is.
Világító macskanorbertvincze | 2014.04.10. 23:41:39nem az élet körforgásába nyúlnak bele, és visszaélni sem lehet nagyon ezzel az ötlettel.

Egy rendes cica elpakolja... izé... feltekeri maga után a játékát. :)
Porcelanbaba | 2014.04.10. 21:44:26Elolvadok ezektől a rosszaságoktól :D

Gondolta nem kell behúznia a kéziféket, mert csak gyorsan kidobja a csomagot és már megy is...
wookie | 2014.04.07. 10:05:29Ha az ajtót nem nyitja ki, vagy éppen a próbálkozás után gyors bevágja, akkor pár karccal megúszta volna az autó, mert ha jól látom semmit nem tarolt le. Amúgy meg látszik hogy amcsi, nem gurult az olyan gyorsan hogy ne lehessen elkapni. (akkor még mikor ő már feladta)

Gravity - alternatív befejezés
lackópetykó1 | 2014.04.03. 23:18:15Szóval? Akkor ez a director's cut. :D

Vannak még, akik önfeledt tudnak örülni az M4-es metrónak... :)
sergi | 2014.04.03. 19:29:24Reméljük nem lesz belőle BKV ellenőr,kár lenne érte. :D

Hajléktalanszállóból luxus étterem egy estére
norbertvincze | 2014.04.02. 02:31:43teccik :)









