Mai tudományos rovatunkban az ecet gránát elkészítését mutatjuk be. :)
És ha már robbanás, akkor legyen egy nagy is.Schabee | 2008.05.09. 14:28:14hubazdmeg a vagonos igen dúrva... annál mit használtak? mit a papírt úgy ránja össze valami, pedig azért az a vegon elég dúrva keménységü acélból van, vagy az műanyag???Jól néz ki, nem? Itt az elkészítési módja... jó étvágyat!
ismeretlen | 2008.04.07. 10:39:09A kantin nálunk is étkezdét jelent, nem csak Romániában.
Amúgy nálunk meg a romák eszik ették meg az ürgéket, az is állat a patkány is. Én spec, bírom a keletiekben, hogy többféle dolgot esznek, meg nem állnak le a marha disznó csirkénél, oé nincs is olyan sok nekik. Szóval legalább kitágítják a gasztronómia határait, bár van amit nem ennék én se meg, mint pl. pók meg bogarak, de gusztustalannak se tartom. A patkány meg egyenesen guszta, és inkább azt mint, mondjuk egy nyulat, bár azt is megeszem zokszó nélkül, de mégiscsak aranyosabb.
Kiváncsi lennék azért pár nap után hogy néz ki, mint egy zombi? :)
Videó itt.
Az elkészítése:
Perenna | 2008.03.03. 11:44:27A sima vizes fürdetéssel nincs gondom azt lehet!Csak a samponos nem a legelőnyösebb!De te állaítod úgy neveled ahogy te gondold!
Jégkrém szakszerű elkészítése: szárazjég a turmixba! :D
bubi66 | 2007.10.19. 10:38:02Ja és hogy miért robbant ...???? Egyszerűen fölforrt a nitrogén ,és közben csöppet kitágult .
- Ebben a hőségben felbecsülhetetlen érték a sörjégkrém elkészítésének tudománya, amit most az Izé olvasói is megtudhatnak rövid képes beszámolónkból...$zexike 18 | 2006.09.22. 15:44:39Azért ez már komoly jó hoogy nem benyeli az egészet :)