 - Hogyan készítsük el a képen látható finomságot...Kremy | 2008.12.24. 15:59:28Megcsináltam így karácsony alkalmával..Az egyik sárga a másik zöld,iszonyat poén,asztali dísznek szolgál..:)
 Folytatjuk étvágygerjesztő finomságok rovatunkat. ;) Folytatjuk étvágygerjesztő finomságok rovatunkat. ;)
 Csokibevonatú hangyák, skorpió vodka, kroki curry, gyíkbor és egyéb nyalánkságok...
 Jó rendelést, jó étvágyat!Belkar | 2008.04.18. 16:08:25a múltkoriakról még el lehetett képzelni hogy agyon E -anyagozott gumicukrok de ezekről? ezek tényleg igaziak :S
 
 - Fülzsír cukor, hányás ízű zselé, gorillafika, sebnyalóka, féreg gumicukor, csokicsótány... szóval csupa guszta finomság. :DAncient | 2008.04.16. 00:53:44Olyan alakú már van.
 Ízű nem hiszem, hogy lesz XD
 
 - Thaiföldi pékség finomságai. Jó étvágyat!bandee1219 | 2008.01.19. 20:30:24Hmmmmmmmmmm, fincsi miiiii? 8O
 
 - 330 ezer dollárért (57 millió forintért) kelt el a világ legdrágább szarvasgombája egy árverésen, amelyet szombaton egyszerre tartottak Makaóban, Londonban és Firenzében. Egy makaói kaszinótulajdonos, Stanley Ho adta a legtöbbet a finomságért. Az értékes csemege másfél kilót nyom, ezzel megdöntötte a Guinness rekordot is, amit eddig egy majdnem 1300 grammos szarvasgomba tartott, bár a Guardian brit napilap szerint 1954-ben találtak egy 2,5 kilós darabot is. Az értékes gombát Olaszország északi részén, Pisa városának közelében találta Luciano Savini és fia, Rocco nevű gombakereső kutyájukkal.bandee1219 | 2007.12.08. 14:26:22És vajon senkinek nem ízlik, csak ezt nem valják be egymásnak sem, hanem mindenki dícséri, nehogy kénézzék (ez minden státusszimbólumról szólhat)?
 
 A Receptklub mai adásában a 2 mesterszakács különleges alapanyagból készít finomságokat, növelve ezzel a nézők gasztrokultúráját. ;))))moiravoight | 2007.05.13. 00:42:10A legszebb dícséret:kérek még! :) A Receptklub mai adásában a 2 mesterszakács különleges alapanyagból készít finomságokat, növelve ezzel a nézők gasztrokultúráját. ;))))moiravoight | 2007.05.13. 00:42:10A legszebb dícséret:kérek még! :)
 (Amúgy, mintha vmi olyasmit is mondtak volna a szakácsok, h abból az olajból egy kiskanálnyi 1g elszívásával egyenértékű, meg ha a kaja mellé még szívsz is, akkor elég nagy zűrben leszel. Már ha jól értettem...)
 









