- Ha éppen lakásvásárláson töröd a fejed, érdemes ide kattintani. Nagyon szép kis játszóházat találtam, az ára is türhető, most csupán 35 millió dollár. ;)Ravennë | 2014.05.19. 00:24:12Én azért a hét többi napjára is elfogadnám. :D
Régi nagy gangszták pólókon
cila | 2014.05.17. 10:13:16Noha megfogadtm: nevekből nem csinálok viccet, most mégis
Bél Thovan
http://www.afolk.hu/bolt/index.php/vmchk/B%C5%91g%C5%91hur/1864-bogo-belhur-a-B%C5%91g%C5%91-belhur-A/flypage.tpl.html
Viseld Mélthovan!
Viszlát és kösz a cicákat! ;)
Az eredeti videó is nagyon cukizé! :)- Szinte minden környezetvédelmi ötletnek járó díjat megnyert már a Solar Roadways projekt.
Egy idahói házaspár kezdett kísérletezni 2009-ben olyan napelemekkel, amik nagyon ellenállóak, és elbírják a legnehezebb autókat is.
Az ötlet viszonylag egyszerű: ilyen strapabíró napelemekre kellene lecserélni az aszfaltot az utakon - a legnehezebb kamionok is közlekedhetnek rajtuk, 113 tonnát bírnak el - így azok szinte folyton áramot termelhetnének. A napelemekben apró kis lámpákat, ledeket is elhelyeztek és mindegyikben van egy processzor is. Így az utak “felfestései” a zebrák, sávok bármikor gombnyomásra megváltoztathatóak.Tooni | 2014.06.19. 16:35:38Kedvenc bőbeszédű ausztrálom megdumálja magában miért bullshit a napelemes útburkolat.
https://www.youtube.com/watch?v=tJmnAWCasi4
- A magát a Vonzás Törvénye Egyházának nevező szervezet főpapja milliós nagyságrendű összeget csalt ki a híveitől, azzal az ígérettel, hogy a többszörösét kapják majd vissza.Rockstopper | 2014.05.11. 09:20:56Nyíltan bevallják, hogy harácsol az egyház, mégis önként adnak pénzt nem is keveset.
Pellei egyszerűen fantasztikus nyugodtsággal védi magát, mikor a kötél már erősen szorul... Nem is egyház már, mégis magának képzeli az egyházi vezetőknek járó védelmet. Mellesleg milyen alapon jár külön védelem a vezetőknek?
Mellesleg lényegében ugyanazt csinálja, mint a bankok csináltak(nak) csak őt le fogják csukni, remélem.
Ilyen csapnivaló Schobert gyorskajája
Végre bárki számára elérhetőek az Update hamburgerek, pizzák és hot dogok, úgyhogy gyorsan szereztünk is párat tesztre. A többség soha többé nem akar enni, de az árakkal biztos, hogy nagy gond van.
Pizza (1699 Ft)
„Ez úgy nézett ki, mintha a 8 és 10 éves unokaöcséim szerettek volna meglepni egy ebéddel, és a pizza elkészítéséhez részeg egyetemisták segítségét kérték volna, akik azt raktak rá feltétnek, amit épp a kollégiumi szobájuk hűtőjében találtak.” :Dlilaflexninja | 2015.04.21. 13:10:57Ráadásul nagyon nem olcsók ezek. 40g csípsz 500 Ft???????????????????????? Hát akkor már jobban jár bárki, ha nem eszik inkább és meg is marad a pénze.
Anyás kiscica :)
Szancso | 2014.05.06. 19:35:15Szőkítettél? :)
Több mint 2000 otthonban őrzik tovább a kishantosi vetőmagokat
3m3ricus | 2014.04.25. 20:58:54Mintapélda arra, hogy milyen úton-módon kehet szétbaszni azt, ami működött! Szarházi narancsosok...
Az álcázás nagymestere :D
Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar
Miközben az élelmiszeripar fantasztikusan képzett vegyészek és szuperízlelők hadseregével munkálkodik azon, hogy rávegyen minket a minél nagyobb zabálásra, szépen hazavágja az ízérzékelésünket...lilaflexninja | 2014.04.22. 08:59:15Még nem olvastam el a cikket, szóval nem tudom, hogy milyen kajákról van szó, de nagyjából minden kajában vannak ízfokozók, ha nincsenek, akkor is vannak (só, cukor dögivel), úgyhogy ez a hátrányos és közmunkás gyerekeket is érinti.
Viszont miért újdonság ez? A chips-csoki-ropi féle kaják mindig is ilyenek voltak. Ha az ember elkezdi enni a csipszet, nem tudja abbahagyni, aztán csokit kell rá ennie, aztán arra meg csipszet. De anyu is ezt csinálja otthon, amikor valami sütit csinál, tesz bele sót, cukrot, meg ami kell, ahhoz, hogy finom legyen. Mert az a lényeg, hogy finom legyen, és együnk még. Kicsiben is, ipari méretben is.
Az holt egyértelmű, hogy nagyon sok ember nem azért eszik, mert éhes, hanem mert a felturbózott ízekkel akarja kényeztetni magát, tényleg mint ha csak drogos lenne (chips zabálás továbbra is). Unatkozik, boldogtalan, kell egy kis öröm, és a mesterséges ízek, vagy a természetesek is akár, örömforrásként jelentkeznek. Viszont már 2000 éve is használtak ilyeneket a rómaiak, csak ők valami fonnyasztott erjesztett rohasztott hal levét használták, amitől állítólag mindennek fenséges íze volt, és jó drágán is adták. Szóval nem újdonság ez szerintem.
Amúgy meg nem az élelmiszeripar csinál ezzel belőlünk drogost, hanem mi magunk nem tudjuk visszafogni magunkat. Jó dolog ráfogni másra, hogy bakker hát csak azért zabálok, mert ízfokozók vannak a kajában. Ja mert amúgy nem zabálnék mi? (oké mondjuk répát tényleg ritkán zabál az ember marokszámra)