Zéró toleranciát hirdet Gyurcsány a nassolásra

Vágólapra másolva!
Fogyókúrás tippjeit osztja meg legutolsó blogbejegyzésében az olvasókkal Gyurcsány Ferenc, aki, mint kiderül, könnyedén szabadult meg 7-8 kiló feleslegétől januárban. A miniszterelnök a sok sportra, kevesebb szénhidrátra, a nassolás terén pedig a zéró toleranciára esküszik. Mint írja, szükség volt a váltásra, mert az elmúlt másfél év "a maga nem kevés izgalmával" betett egészséges életmódjának.
Vágólapra másolva!

A radikális diéták helyett a sportban hisz a fogyózó miniszterelnök, aki ezért kedden már hajnalban futni indult - derül ki Gyurcsány Ferenc legutolsó blogbejegyzéséből, amelyben azt is hosszan ecseteli a kormányfő, mennyire utálja a ködöt, főleg a télit. "Nem bonyolult fogyni pár kilót" - írja a miniszterelnök, aki ennek alátámasztására fitnesztanácsokkal is ellátja az olvasókat. Szerinte ugyanis semmi olyat nem tett januárban, amit könnyedén ne lehetne megtenni, mégis összességében 7-8 kilót fogyott.

Forradalmi újításról, vagy új módszerről szó sincs, Gyurcsány Ferenc szerint "igazából három titok van": sokat mozogni, kevesebbet enni, mérsékelni a szénhidrátfogyasztást, viszont sok zöldséget, gyümölcsöt, tojást, csirkét enni. A nassolástól keményen tilt, de az alkoholfogyasztás is döntő a sikeresen diétázó miniszterelnök szerint, aki "legfeljebb néhanapján egy pohár bort" engedélyez magának. "Mindez nekem sem jelentett különösebb erőfeszítést. Némi odafigyelést vagy tudatosságot kívánt inkább" - emeli ki.

"Azt gondoltam, jobb, ha 46-47 évesen nem engedem el a kilóimat, mert később már sokkal nehezebb volna" - olvasható a blogon. A miniszterelnök jelenleg elégedett, mint írja, lassan visszatér korábbi súlyához: 189 centis magasságához nagyjából 90 kilót nyom.