GTA V PSVR fejlesztést kaphat?

A PlayStation5  bemutatkozó streamjében láthattuk, ahogy rögtön elsőként a már megjelent és igen nagy sikernek örvendő GTA V játékkal indítottak. Ezzel  egyértelművé téve,hogy a következő generációs konzolon is megjelenik a játék, és  további fejlesztéseket adnak ki hozzá.

Na de milyen hírektől zörög még a haraszt…?

Rockstar által kiadott L.A. Noire: The VR Case File VR igen jó kritikákat kapott. a Fejlesztő csapat ahogy nyilatkozták ” AAA nyílt világú VR címen dolgozik a Rockstar berkein belül”.

Ehhez meghirdettek új állásokat is Sydney irodájukban
– Vezető programozó
– Animátor
– Dizájner  pozíciókban , ezt már biztosra tudjuk.

Viszont, az a hír járja, hogy mivel a GTA VI megjelenése még távol áll, és a Red Dead Redemption 2 valószínűleg ragaszkodik a PlayStation4-hez, az egyetlen reális lehetőség,  amellyel számolhatunk a GTA V . PC-sek már megtapasztalhatták, milyen is a játék HTCba bújva.  Ha kiadják van-e akkora szakadék a két generáció között, hogy csak a PS5re adják ki, vagy megjelenik PS4re is? .  Ne felejtsük el, hogy a jelenlegi PSVR modell együtt fog működni a PS5-el.  A másik kérdés, hogy kitudnánk-e vele használni az új projektben lévő lehetőségeket?

Persze ez csak spekuláció, és az is lehet, hogy a fejlesztő cég,  egy teljesen új VR címmel fog minket meglepni.

Mindenesetre követjük az eseményt és frissítjük, ha van további hír róla.

Ti mit gondoltok erről?

Ekalys Ekalys
About Ekalys 5 Articles
2015 óta merültem el a PS4 világában, majd 2017 év elejétől a VR vákuum hatást gyakorolt rám. Minden játék kategória érdekel. Hobbi streamer vagyok, Youtube és Twitchen is meg lehet találni Ekalys néven.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .