L.A. Noire: The VR Case Files

Örülhetünk, a korábban felröppent, majd elhalványult hír, miszerint a L.A. Noire jön VR-ra, a State of Play-en hivatalossá vált olannyira, hogy már el is érhető!

Sötét hangulatú, erőszakos bűncselekménekkel teli thriller az 1940-es évek Los Angeles-éből, végre PlaySStation VR-ban is elérhető!

Cole Phelps nyomozó bőrébe bújva kell a brutális bűneseteket, összeesküvéseket megoldanunk az 1947-es év Los Angelesében, ami az egyik legkorruptabb és legerőszakosabb időszaka volt a város története során.

A az eredeti játékból 7 esetet oldhatunk meg kifejezetten VR számára átalakított verzióban, ezzel a Rockstar Games új valóságos, realisztikus réteget ad a játékához, legyen szü gyilkosságról, gyújtogatásról vagy egyéb bűnesetekről.

A PlayStation Store-ban megvásárolható: L.A. Noire – The VR Case Files

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizennégy − 10 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .