TESZT: AstroBot rescue mission + nyereményjáték

Astro-Bot-Rescue-Mission

Emlékeztek a PlayRoom VR Astrobot mini platform játékára? Tetszett? Na most megkapjátok a magatokét! 🙂

(A cikk végén nyereményjáték, amivel megnyerheted a játék digitális verzióját. Jelentkezés 2018. október 16. 23:59-ig!)

A Japan Studio a SONY Entertainment szárnyai alatt kiadta ma az eddigi legaranyosabb és legjobb platform játékát, ami valaha megjelent PlaySation VR-ra. A történet egyszerű, a kis AstroBot-ok egy űrhajóval szelik át az űrt, de megjelenik egy gonosz űrlény és eltulajdonítja az űrhajó VR szemüvegét, majd annak darabjai is lerobbannak róla és 5 különböző bolygóra kerülnek a kis AstroBotokkal együtt. Ami megmaradt az űrhajóból,  nem sok, viszont egyetlen kis AstroBot is ott maradt, akinek a játék során segíteni fogunk összeszedni társait az 5 különböző világ 5 különböző szintjén. Ebből gyorsan ki is számolhatjuk, hogy 5×5=25 pálya van a játékban. Minden 5. pálya pedig BOSS-t rejt magában. Ezen kívül 26 kihívást gyűjthetünk még be, amiket pontokért és robotokért teljesíthetünk, így az is 26 minipályának számít. Ezeket a kihívásokat BOSS-ok nyitják meg (5+1db) – melyek a boss pályák újrajátszásának lehetőségét rejtik -, valamint minden pályán egy egy elrejtett gyík megszerzésével lehet feloldani (20db).

A játék pályái mind különböző témájúak, nincs két egyforma. A pályatervezés zseniális és az ellenfelek is roppant változatos megjelenésűek és tulajdonságúak. Mindegyik elpusztítása más-más taktikát igényel. Arról nem is beszélve, hogy a kontrollerrel is aktívan részt veszünk a játékben, legyen az felvértezve egy vonóhorgos kampó, vagy akár vízsugárt lövő fegyver funkciókkal.

Zseniális, ahogy a pálya teljesen körbevesz minket és sokszor forgolódni kell, hogy a titkosabb helyeket felfedezhessük, eljuthassunk oda, ahová nem is gondoltuk volna. Minden annyira színes és szépen kidolgozott, hogy öröm ránézni. A játék kellően éles és a felbontása is tökéletes. Egyszerűen annyira szép, hogy már el sem akarjuk hinni. A játék fizikája is nagyon jól működik, akár egy kötelet rángatunk, akár vizet spriccelünk a kontrollerből.

A játék zenéje aranyos, fülbemászó és minden pályán hangulathoz passzoló.

Ez a játék minden platformer kedvelőnek kötelező aki PlayStation VR-al rendelkezik, mert hibát nem sikerült benne felfedeznem és a játékmenet is izgalmas, változatos. A Boss fight is eszméletlen jó. Nem bírom ki, hogy ne adjak 10/10-et az értékelésnél, így hát annyit kap!

Vegyétek bátran!

Szeretnél nyerni egy digitális példányt a játékból?

Kövesd a PSVR.hu és Orte youtube csatornáját. Mindegyik követése eggyel növeli az esélyed a nyerésre! Valamint további 7 nyerési esély növelésre is lehetőségetek van az első 2 csatorna követése után. Jelentkezés a játékra: október 16. 23:59-ig. Sorsolás október 17-én 20:00-kor (update: színházban leszek a tervezett sorsolás időpontjában, tehát majd ha hazaértem, olyan 22h körül).

Astro Bot PSVR.hu

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


11 + 19 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .