Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Tron65 2018. 03. 31. 20:47 | #8
Egy férfi közvetlenül karácsony előtt jön rá, hogy még semmit sem vett a gyerekének. Elrohan a legközelebbi játékboltba, és megkérdi az eladót:
- Mondja, mennyibe kerül az a Barbie-baba, ami a kirakatban van?
- Ott van több is. A "Tornázó Barbie" 20 dollár, a "Vásárló Barbie" és a "Strandoló Barbie" szintén 20 dollár, míg az "Elvált Barbie" 300 dollárba kerül.
A férfi meghökken:
- Miért kerül ilyen sokba az elvált Barbie?
- Mert az "Elvált Barbie"-hoz tartozik még Ken háza, autója és motorcsónakja is
Előzmény: roberto (3) 0 VÁLASZ
roberto 2018. 03. 26. 23:03 | #7
Adok érte egy like-ot. :)
Előzmény: Ravennë (6) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2018. 03. 26. 22:28 | #6
Vadonka hozzászólását megmosolyogtam, és bár a tiédnek is humoros hangvétele volt, azt már nem tudtam. Elnézést kérek, felszínre tört a személyiségem kis részét képező elfojtott, humortalan feminista énem egy darabja. :D
Előzmény: roberto (5) +1 VÁLASZ
roberto 2018. 03. 26. 22:08 | #5
Amúgy full komolyan írtam amit írtam. Látom te is úgy fogtad fel. :) Az én féle férfiak helyett nem tudok nyilatkozni, de konkrétan én azért maradok együtt a párommal, mert a gyerekek igényelnek és lelki összeomlást okoznánk (mindketten a párommal) ha választaniuk kéne kettőnk között vagy bármilyen módon meg kéne élniük a válásunkat. Nekem ez a véleményem és ehhez tartom magam. Remélem nem fogunk belebonyolódni a témába, mert elfogadom azt is ha más másképp gondolja.
Előzmény: Ravennë (4) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2018. 03. 26. 17:12 | #4
Állatoknál a szóban forgó hímek önként vállalják a táplálék szerepét, hogy a nőstény erős tudjon maradni az utódok érdekében. Embereknél sok esetben a férfiak önzőek, és nem partnerek abban, hogy az utódnevelés simán menjen. Ha akad némi kötelezettség, akkor rögtön rohannak "regenerálódni".

De hagy kérdezzem meg, a (te féle) férfiak miért olyan hülyék, hogy együtt maradnak valakivel, aki irritálja őket? Ezért nem tudom a nőstényt hibáztatni, már ne haragudj... :D
Előzmény: roberto (3) 0 VÁLASZ
roberto 2018. 03. 26. 15:40 | #3
Igen. Az emberi fajnál pedig a nőstény szépen lassan kivégzi a hímet. Először idegileg teszi tönkre, majd anyagilag, hogy még jobban tönkremenjen idegileg, aztán már a pszichésen teljesen leépült hím szervezete is kezd leépülni és a végén nem menekülhet a biztos haláltól. A kortárs tudósok ezt a kivégzési módot tartják legbizarrabbnak, mivel évtizedekig szenved a hím és közben a nőstény mindvégig ártatlannak látszódik. Egyes szakértők próbálkoznak más nőstényekkel való titkos regenerálódásra. Ez a védekezési módszer hatásosnak bizonyul, de kizárólag elszigetelt körülmények között, hogy a párja meg ne tudja. Amíg titokban tud maradni a regenerálódás ténye, addig a hím is tud boldog lenni.
Előzmény: vadonka (2) 0 VÁLASZ
vadonka 2018. 03. 26. 12:27 | #2
Van valami medúza szerű is ahol a hím úgymond ránő a nőstényre mintegy szerv és a párzás után a nőstény lassan feléli a hímet mint tápanyag. Azért az is szar ügy. Vagy a sáska ahol a fejét harapja le a nőstény még szex előtt/közben. De a pókoknál is dívik a megzabáljuk aput szex után. Szóval csak kiderül, hogy a nőkkel csak a baj van fajtól függetlenül :)
daveman
daveman 2018. 03. 26. 12:17 | #1
"A púpos horgászhalnál nehezebben lehet rossz a szexuális életed" --> ...nehezen lehet rosszabb... Így helyes. ;)
+1 VÁLASZ