Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Strogg 2017. 11. 24. 19:32 | #8
Én a múltkor a Batsányi utcában hagytam egy hétre az autót (akkor még nem volt fizetős az is...)és lám, mire mentem érte már ott virított rajta a sárga csekk. Az indoklás: menetiránnyal szemben álltam meg. Annyit tudni kell az utcáról, hogy kb. mindenki csak parkolni jár oda és külön macskaköves rész van elkülönítve az úttesttől, tehát kb annyira veszélyes ott megállni és elindulni, mint meginni egy pohár szódavizet. Dühöngtem egy sort, majd elfogadtam a sorsom, mondván a kresz szabályai szerint ilyet nem szabad, oké, legközelebb figyelek. Pár hétre rá jött a levél is csekkel, csak az a baj, hogy nem egy, hanem KETTŐ! Ugyanazért a parkolásért kétszer megbüntetettek a kis cukik (20.000Ft).Itt természetesen már elszakadt a cérna, úgyhogy kezembe is vettem a telefont csak hogy aztán megmondják: írjak e-mailt. Bármi nemű érzelmi töltés nélkül szóltam, hogy legyenek szívesek megnézni a fényképeket meg amit akarnak és töröljék a második büntetést, mert jogtalan. Erre kaptam egy 1,5 oldalas szöveget postán, hogy ő ugyan nem törli, mert nem bizonyítható, hogy én addig nem mentem el és a két büntetés közt egyébként is eltelt 4 nap (Éééééés?!), menjek a rendőrségre ha akarok valamit stbstb. Ez mi, ha nem a suttyó patkányság legalja? Ezek rendszerszinten rohadt, aljas férgek. Ha van aljadék munka ebben a társadalomban, akkor az a közteres. Ja és ezt nem ezen egyetlen eset alapján mondom. Kibaszott gusztustalan, amit ezek meg a rendőrség művel rendfenntartás néven.
Lawrence 2017. 11. 22. 14:15 | #7
Nem azt mondtam és szerintem más sem azt mondta hogy az összes közteres jófej vagy agyoniskolázott :) (iskolázottságról szó sem volt).. hanem hogy a "vadonka által felvázolt példában"... azaz a Te példádban igenis az általad leírt fuvaros a fasz. TELJESEN mindegy mit akar a vevő aki pizzát, csomagot stb. rendelt. Van egy kibaszott egyszerű szabály és azt nem szegem meg. PONT. Ha ezért a vevő nyíg az már a fuvaros dolga megbeszélni a főnökével hogy milyen problémák vannak a vevőkkel, vagy az eset kapcsán a parkolással stb. Nehogy már az a közteres legyen a fasz aki megbüntet egy autóst mert az nem tudta másképp megoldani :) Ezzel az erővel akkor példád szintjénél maradva ha én viszek egy csomagot valakinek aki mondjuk elvárja hogy kézhez vigyem neki de ő mondjuk egy lezárt területen dolgozik és én behatolok oda ami szabálytalan de hisz csak a csomagot viszem be akkor mekkora patkány a biztonsági őr aki ezért engem mondjuk elkap :D A fuvarosok tanuljanak meg kiállni az igazukért és ne hagyják magukat megalázni akár a főnök akár a vevő által, esetleg dolgozzanak máshol, de ne azzal védekezzenek már hogy akkor ő levágja a bilincset és mekkora arc. Tényleg az :) jó nagy ....
Előzmény: vadonka (6) 0 VÁLASZ
vadonka 2017. 11. 22. 12:46 | #6
Ha ott állsz a kocsi mellett vagy benne ülsz elvileg nem parkolsz hanem várakozol. Ennek ellenére a parkolózónában már ott anyázik a kantáros fasszopó a közeli építkezésről féldekásért elkószált melósnak álcázva. Nyomja a süket dumát, hogy ezért már büntet. Ha azt mondod, hogy elmész addig parkolójegyért mire visszaérsz már hűlt helye és meg vagy büntetve. Ugyanakkor nálunk a cégnél a hátsó kapu mögött ami egy eldugott hely a zöld területen és a járdán is parkol egy csomó autó. Nem pár percre, egész napra. Többször nyomtam már fel a közternél az összeset fotókkal mindennel mert nem lehet kiállni a céges parkolóból. Mi jött válasznak? Kivizsgáljuk az ügyet meg kaptak az autók figyelmeztetést. Kiderült a közeli bíróság fasszopó hájfejű bírái közül ott parkol pár és miattuk az az fekete zóna a városban és ott nem büntetnek. Szóval a patkányok még enyhe kifejezés is rájuk. Ha már az iskolázottságról van szó ott nem ritka a 8 általános végzettségű közteres. A futár simán lehet iskolázott a mai világban semmi garancia nincs rá, hogy el is tudsz helyezkezdni a szakmádban. A közter viszont direkt az agyhalottakat keresi a munkásai közé. Vajon miért...
vadonka 2017. 11. 22. 12:39 | #5
Azért a két dolog kurvára nem ugyanaz. A fuvaros csomagot szállít neked is és elvárják az ügyfelek, hogy a megadott időben odaérjen a csomag és igen a szobába bevitetik. Nem azt mondom, hogy menjen ki a legközelebbi parkolóba de legalább ha már a 4.en lakik akkor menjen le a ház elé ne a fuvarost szaladgáltassa fel és le a 4.re ezzel az idejét rabolva amiért késik a többi helyről ahol aztán anyáznak rá emiatt. Én a pizzafutár elé is lemegyek a ház elé pedig én is 4.en lakom és nincs lift. Azért, hogy neked jó legyen siet, esetleg átmegy záróvonalon és leparkol ott ahol nem lehetne. A rablóval ne hasonlítsd már össze!
Előzmény: jalso (2) +1 VÁLASZ
Lawrence 2017. 11. 22. 11:23 | #4
Örülök hogy nem csak én gondolom úgy hogy a vadonka által felvázolt példában található embőcke inkább patkány mint a közteres.
Előzmény: akicker (3) 0 VÁLASZ
akicker 2017. 11. 22. 11:01 | #3
"Haverom fuvaros és a sok barom ügyfél miatt aki az ágyba kéri a csomagot ott kell hagyja a kocsit sokszor hosszabb időre is"

A szemetek!! Miert nem mennek el a boltba a sajat labukon. Senkinek sincs a seggehez nove a kanape. Annyit mindenki tudna mozogni!!
Ja varjunk csak. Akkor a haverodnak nem lenne munkaja.
Akkor inkabb a legkozelebbi ingyenes parkoloba rendeljek meg a csomagot. Amerre nincs dugo sem. Annyit igazan megtehetne mindenki a fuvarosokert!!!
Előzmény: vadonka (1) 0 VÁLASZ
jalso 2017. 11. 22. 10:54 | #2
Az en haverom rablo, nyugdijasokat lop meg mielott mennek bevasarolni. Parszor megkerdettek mar a rendorok, de eddig meg nem kapta el, mivel maszkot visel. Es senki nem tud semmit rabizonyitani. Multkor mar kerestek, mert a Jozsi feladta, de letagadott mindent. Netto fassag, hogy uldozik emiatt a fakabatok, o nem tehet rola, hogy nincs penze, es semmithez sem ert, kinek volt arra ideje, hogy suliba jarjon gyerekkoraban....csak a luzerek jartak oda.
vadonka 2017. 11. 22. 09:28 | #1
Haverom fuvaros és a sok barom ügyfél miatt aki az ágyba kéri a csomagot ott kell hagyja a kocsit sokszor hosszabb időre is. Mivel a parkolójegyet nem téríti neki a cég, indokolván, hogy úgy is csak 1 percre áll meg maximum ezért kapott már kerékbilincset. Vett egy erősebb aksis flexet ami a csomag tartóban van. Többször vágta már le a kerékbilincset vele gond nélkül. Azt mondta az a trükk, hogy nem szabad eldobni a helyszínen mert azonosító szám van rajta és ha megtalálják, hogy rongált keményen megbüntetik. Úgyhogy ő mindig hazaviszi és a garázsba besuvasztja. Volt már, hogy kapott felszólítást, hogy fizessen ő meg eljátszotta, hogy nem tudja miért. Az oké, hogy rárakta a bilincset a patkány és fotó is van róla. De a tulaj mikor visszaért a kocsihoz nem látott rajta bilincset. Valami jótét lélek biztos levágta vagy a cigányok lopták le róla. Nem bizonyítható, hogy nem így történt. Ha nincs meg a rongált bilincs és te csak állítod, hogy hát te nem láttál rajta semmi bilincset akkor kivédhető a büntetés. Ő ezzel a trükkel sokszor megúszta már. Akkor volt pechje amikor úgy értt vissza a kocsihoz, hogy pont rakták fel a bilincset. Ilyenkor a patkány már nem hagyja félbe és veszi le hanem befejezi és felrakja. Hiába ott a tulaj. Ez a kerékbilincs egy nettó faszság amúgy. Rossz helyen parkolsz? Nem baj, mi megoldjuk, hogy ott is maradj jó sokáig akadályozva ezzel mindenki mást. Logikus!