Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
feri88 2017. 11. 06. 12:17 | #8
> Épp az lenne a videó mondanivalója, hogy ne legyünk előítéletesek.

De miért nem készítenek ehhez hasonló átnevelő filmet arról, hogy pl. ne féljünk a skorpiótól és ne legyünk előítéletesek? Bátran vegyük a kezünkbe mert csak egy részük halálos és akkor mi baj lehet?

Miért mindíg a fehér ember számára készítenek agymosó filmeket amiben azt kellene megtanulnia, hogy viselje el a bűnözők, aberráltak, stb. által ellene elkövetett cselekményeket?

> Nem kell tolerálni a bűnöző életmódot.

Ehhez képest ha valaki felmeli a szavát a cigánybűnözés ellen akkor az rögtön rasszista, náci, stb. lesz. Pedig korábban tananyag volt.

https://goo.gl/j8pJtj

Arról nem is beszélve, ha pl. két cigánygyerek szórakozásból agyonver egy idős öregasszonyt akkor a tisztel bíróság szerint az gyerekcsíny. Ennyit a bőnöző életmód és a tolerancia kapcsolatáról napjainkban...

> Itt arról van szó, hogy ha valaki cigánynak születik, akkor nehéz neki tisztességes életet élnie, mert előítéletesek vagyunk és lenézik meg kerülik, holott lehet, hogy jobb ember nálunk.

Én nagyon sajnálom azt a jelentéktelen százalékot aki normális de senki ne várja el a társadalom másik felétől, hogy a jelentéktelen százalék kedvéért elviselje a túlnyomó többség által elkövetett bűncselekményeket, stb.


> A rosszat meg nem kell bemutatni, szerintem megtapasztalta már mindenki.

Na látod pont ez az alapja az úgynevezett előítéletnek. (úgy hívják, hogy tanulás) És ha ezt meg akarják változtatni akkor a cigányoknak kellene megváltoznia, de megváltozás mikéntjéről nem készül oktatófilm a cigányok számára ...


Előzmény: hejbaa (7) 0 VÁLASZ
hejbaa 2017. 11. 06. 11:04 | #7
Épp az lenne a videó mondanivalója, hogy ne legyünk előítéletesek. Nem kell tolerálni a bűnöző életmódot. Itt arról van szó, hogy ha valaki cigánynak születik, akkor nehéz neki tisztességes életet élnie, mert előítéletesek vagyunk és lenézik meg kerülik, holott lehet, hogy jobb ember nálunk. A rosszat meg nem kell bemutatni, szerintem megtapasztalta már mindenki.
Előzmény: feri88 (2) 0 VÁLASZ
tool 2017. 11. 03. 09:10 | #6
ööö izé, mármint feltételezett beleegyezés
Előzmény: tool (5) 0 VÁLASZ
tool 2017. 11. 03. 09:08 | #5
tök jó meg tökoké meg tökminden, de tudomásom szerint magyarországon nincsenek donorok, vagy donorkártya.
mindenki aki nem rendelkezett életében arról hogy kifejezetten nem szeretne donor lenni feltételes beleegyezéssel annak tekintendő.
vagy ebben történt azóta valami változás talán?
akicker 2017. 11. 03. 08:22 | #4
Ugyan ez pepitában:
Levágja a cigány gyerek a haját és hazaállít kopaszan. Meglátja az apja, egyből nyakon vágja és elkezdi szidni, hogy hogy képzeli ezt.
Erre a cigány gyerek mondja, hogy másfél órája vagyok skinhead, de máris utálom a cigányokat.
Előzmény: eMTé (3) 0 VÁLASZ
eMTé 2017. 11. 03. 07:33 | #3
Eszembe jutott egy Afrikáról szóló vicc, hogyaszondja:

- Mi a különbség a turista és a rasszista között?
- ?
- Egy-másfél óra ....
+1 VÁLASZ
feri88 2017. 11. 03. 07:28 | #2
Liberális agymosoda.

Aki nem kedveli a cigányokat az okkal nem kedveli és nem azért mert egy reggel felébredve elhatározza, hogy mától utálja a cigányokat.

Az érem másik oldalát sohasem szokták bemutatni ezek a jogvédő világjobbító szervezetek... vajon miért? És miért mindíg a fehér embert akarják megváltoztatni, hogy tolerálja az ellene elkövetett bűncselekményeket és sohasem a cigányokat, hogy éljenek emberhez méltóan?


A miheztartás végett:

https://goo.gl/YbLtj8
https://goo.gl/7s3LVP
https://goo.gl/ikfvcn
https://goo.gl/WNH8bv

+2 VÁLASZ
Csádi 2017. 11. 02. 17:22 | #1
Na, milyen rég volt bünti. :)
+1 VÁLASZ