Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
dari3167 2017. 10. 20. 22:45 | #18
Idióta újságíró,ahhoz volt esze,hogy felvegye ahogy kidobják,mutassa meg mi történt mielőtt kidobták!Valószínűleg volt oka,hogy kitessékelték!
Traveller_x
Traveller_x 2017. 10. 19. 22:13 | #17
Én csak egyet nem tudok eldönteni, hogy melyik jobb a Kunk-Fu Chicken vagy a Kentucky Fight Club megnevezes.
Szancso 2017. 10. 18. 19:38 | #16
nemtudokregisztralnihelo 2017. 10. 18. 10:05 | #15
Hát nemtom mekkora érvágás lesz, a sok káefcézés meghozta a kedvemet, h ott kajáljak, és gondolom nem én vagyok az egyetlen. Sztem néha meg is érné nekik ilyen műsorokat szervezni, biztos olcsóbb lenne, mint egy 5 másodperces reklám.
Az, hogy százezerből egy vendég így járt, engem nem nagyon tántorít el, h ott egyek. (az árak inkább)
+1 VÁLASZ
sztewe
sztewe 2017. 10. 17. 21:35 | #14
Ezért van külföldi sajtósoknál Taser. Az elbánik a legnagyobb retardált izomaggyal is. Akármennyire kigyúrt is. Bordája közé a sokkolót és az összekapja az összes izmát egyszerre miközben taknya nyála összefolyik.

Amúgy jól mondja Peterson azért qrva nagy érvágás lesz ez a magyar KFC franchisez nak. Nem kell nekik ez a negatív sajtó. Súlyos veszteségeket szenvednek egy retkes bunkó szekus miatt, amit rá kéne terhelni a verőemberre, és soha életbe ne dolgozhasson gyorséttermekbe max mosogatónak.
-1 VÁLASZ
Peterson 2017. 10. 17. 18:55 | #13
Ami azt illeti, ennek a KFC-nek szerintem lesz most némi bevételkiesése emiatt a biztonságtechnikai incidens miatt. Ha van egy kis esze a vezetésnek, akkor ezt a kieső összeget polgári peres eljárásban behajthatja a biztonsági cég kihelyezett rottweilerén (ha már kutyának titulálja itt mindenki), aki miután leülte a súlyos testi sértésért kiszabott pár hónapot, elmehet valamelyik mekibe dolgozni(persze csak konyhásnak, hiszen őrpozíciót az életbe nem kap már sehol), hogy megkeresse az árát annak a pár milliónak, amit ki kell fizetnie a KFC felé. Egy normális világban ennek így kellene történnie, de kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből!
vadonka 2017. 10. 17. 13:16 | #12
Éjjeli őr/terem őr/stb. alapvetően olyan meló ahol normális esetben egy lélek nem jár és azt kell figyeld tényleg ne kószáljon oda senki. Ezeket választja az akinek kényszerből kell ezt, nincs más a környéken, nyugdíj előtt baszták ki valahonnan szerencsétlent és máshová nem veszik már fel. Ezek közt lehet értelmes ember aki csak a körülmények áldozata.

A biztonsági őr, kidobó, stb. ezek viszont olyan helyeken vannak ahol sok az ember és csak annyi a dolguk, hogy az acsarkodókat kipakolják a partvonalon kívülre. Ezek szinte mind olyanok akik kigyúrt kopasz verőlegény alkatok. Ehhez a munkához nem kell ész, ezeknek nincs is. Ők azért csinálják ezt mert élvezik az emberek verését és azt, hogy az erejüket fitogtathatják. IQ hiányában az ember ilyen ösztönlénnyé válik. Ők nem kényszerítve vannak erre a munkára. Ösztönből erőszakosnak lenni parancsra pedig a harci kutyák szoktak, szóval igen a biztőr, kidobó az valahol egy kutya. Úgy is bánnak velük, de nekik ez nem gond amíg szabadon engedhetik az erőszakos hajlamaikat. Bocsi de nagyon kevés a kivétel.
Előzmény: WeBDeeMo (11) 0 VÁLASZ
WeBDeeMo 2017. 10. 17. 10:31 | #11
Úgy érzem félreértettél, avagy én fogalmaztam félreértelmezhetően. Tehát: NEM adok igazat az őrnek és az teljességgel elfogadhatatlan, hogy pofánvágta az újságírót, DE ha én vagyok a sértett helyében és közlik, hogy bocsi, de zárunk, úgyhogy csak elvitel, akkor fogom a kaját és viszem, vagy otthagyom a picsába, nem fizetek és távozom. Mi a f@sznak kell ilyenkor ágaskodni?! "Kérek egy panaszkönyvet, mert "jaj hogy szóltak hozzám", meg amúgy is jogom van hozzá, hogy itt ülve fogyasszam el a kaját!"
Természetesen a másik oldallal is vannak "nem kicsi" problémák. Vásárlók könyvét tessék csak szépen odaadni, hogyha kérik, had írjanak bele. És akkor mi van, ha beír okostóni? A kereskedő/szolgáltató is véleményezheti az adott bejegyzést, ott nyugodtan leírhatták volna, hogy közölték a vevővel a zárás tényét és pont.
A "kutyázással" kapcsolatban pedig: ez csak téged minősít.. valószínűleg nem mind ilyen.
Ja! nem, nem vagyok biztonsági őr :)
+2 VÁLASZ
vadonka 2017. 10. 17. 09:58 | #10
- A rendőri jelentés szerint nem volt részeg
- Miután kidobta a kutya és megkérdezte a csávó, hogy "ugye nem fogsz még megütni is" az ott már egyértelmű túlkapás volt. Kint volt kidobta nem kellett volna megüsse. Nem támadt csak megkérdezte.
Teljesen mindegy mi volt az előzmény a kutyák dolga annyi, hogy kirakják az ajtón kívülre akire utasítást kapnak és nem több. Az, hogy meg is ütötte az amiatt volt mert a gazdája nem tudja rövid pórázon fogni.

(Igen szándékosan hívom a biztonsági csürhét kutyának...)
Előzmény: WeBDeeMo (9) -2 VÁLASZ
WeBDeeMo 2017. 10. 17. 08:47 | #9
Azért vannak fenntartásaim a dologgal kapcsolatban és kíváncsi lennék a másik fél álláspontjára is. Mert ugye az nincs a videón, hogy tényleg csak annyi történt-e, hogy nem kapott vásárlók könyvét a pali.
+2 VÁLASZ
Nebel 2017. 10. 17. 08:36 | #8
Tényleg nem érted. Nem azon van a hangsúly, hogy záróra van vagy sem, hanem ha valaki kéri a vásárlók könyvét azt nem verjük meg hanem odaadjuk neki.
Előzmény: gggeee (7) -1 VÁLASZ
gggeee 2017. 10. 17. 08:15 | #7
Nem értem, ha csak elvitelre kaphatta volna meg a kaját, akkor miért nem bírta ki az újságíró, hogy becsomagolják neki. Majd ő kicsomagolta volna magának és ennyi. A záróra mindenhol záróra...
+2 VÁLASZ
rockerviktor 2017. 10. 16. 22:19 | #6
Azt egyébként én sem hiszem el, hogy ez pontosan így történt mindenféle előzmény nélkül, ahogy az újságíró állítja.
Ettől függetlenül olyan biztosan nem történhetett, ami miatt egy étteremből így kéne kivágni valakit.
Akármennyire is ittasan és vállalhatatlanul viselkedik valaki, akkor sem szabadna elfogadhatónak lennie annak, hogy megütik és erőszakkal kidobják.
Valaki javasolta, hogy a KFC-nek, mint anyacégnek kéne visszavonni a franchise jogokat ettől a helytől, mert ez valóban nagyon csúnyán rontja a márka nevét.
A probléma ott kezdődik, hogy amikor valami nagy (amerikai, japán, német, akármilyen) cég nevét olvassuk, akkor azt hisszük, hogy az valamiféle minőségi garanciát nyújt bármilyen szempontból is. A baj csak az, hogy ezeken a helyeken is ugyanazok a bunkó, korrupt, irigy magyarok dolgoznak, mint bármelyik másik magyar cégben is. Hiába multimilliárdos nagyvállalat, akinek iszonyú fontos a presztízse, ha ugyanazokat az iskolázatlan, primitív biztonsági őröket tudják csak alkalmazni, mint a BKV példának okáért...
Ebből sajnos nem nagyon lehet kitörni, szerintem.
+2 VÁLASZ
Mimis 2017. 10. 16. 21:49 | #5
Ééééértem... Tegyük fel, hogy igazad van.
És akkor biztosan csakis az az egyetlen és járható út, hogy péppé verjük a másik fejét... nem rendőrt hívni esetlegesen, hogy a problémázó vendéget kitessékeljék... teljesen logikus...
Előzmény: Slarioux (2) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2017. 10. 16. 21:08 | #4
*hátunknál levő tömegre (új telefon)
Előzmény: kissfreezer (3) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2017. 10. 16. 21:06 | #3
Rohanó világban élünk, ezért ahol nagy a sor, a saját problémánk nem tud akkora lenni, hogy azzal fenntartsuk a többi sorban álló tömeget. Nem a cégre kell tekintettel lenni, hanem a hátunk állandóan lévő tömegre, akik éhesek vagy sietnek valahová. Kíváncsi vagyok az étteremlánc reagálására én is.
Előzmény: Slarioux (2) 0 VÁLASZ
Slarioux 2017. 10. 16. 19:45 | #2
Aha.. Értem.. ÉS akkor tuti hogy ez a teljes történet? Indexes jószokáshoz híven megint csak az egyik oldalról hallottuk a sztorit.. És itt most nem a videó tartalmáról beszélek.
vadonka 2017. 10. 16. 16:28 | #1
Mit vártok? Kopasz agyhalott fasszopó nyomorult. Ezek otthon papucsok és így élik ki magukat. Ezektől semmi mást nem lehet várni. Az üzletvezető ezzel szemben már más tészta, mert a cikk alapján ő utasította a kutyát, hogy csibészkedjen. Az USA-ban a KFC-nél nagyon figyelnek a vevők elégedettségére és mivel ez ugye egy "frencsájz" ezért itt is illene a minimális tiszteletet (amennyi egy magyar embertől még elvárható) megadni. Szóval ezért simán visszavonnám a működési engedélyt! De hát magyarhonban ez nem így működik. Bunkó paraszt eladók kiégett szadista boltvezetők és agyhalott baromarcú biztonsági őrök mindenütt... Főleg a multikban.
-2 VÁLASZ