Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Demente 2017. 09. 26. 16:03 | #3
Nyugi nálunk is ez lesz! kb 15-20 év kell hozzá! Nemrég a busz elé vágós posztnál kitárgyaltuk... Sajnos egyre elfogadottabb hogy a kresz szabályait félresöpörve, erősebb kutya baszik habitussal, egymásra is és önmagunkra is veszélyesek leszünk! Ez a jó abban ha elnézőek leszünk mások renitens viselkedésével szemben. ""Nem kell megállni a pirosnál nem olyan nagy dolog!... nem szabad jobbról előzni,vannak akik szerint szabad! Fejben dőlnek el a dolgok! és nem kell okoskodni, egyre és egyre több ilyen van! Múltkor pl a kanyarban a mentő jött velem szemben, kamiont előzött, és nem villogott, és nem volt belátható a kanyar. Ha már a mentősök is így tolják....( korcsosodunk de rendesen) Én az autóm nekirántottam azonnal a fehér karónak,a 3 hónapos kislányom csak felkapta a kezét a hirtelen csattanásra, rázkódásra, (Moro reflex) de szerencsére még fel se ébredt rá! Én legszívesebben a szart is kitapostam volna a mentősből. De sokáig levegőt is alig kaptam! Nézegetjük itt, az "orosz" videókat, de hányan találkoztatok már belecsempészett magyar helyzetekkel? Én egyre többet ismerek fel. Pl a fekete szuzukis elé vág a motorosnak... nemrég volt itt aszem. Na a suzukin magyar a rendszám! ( mondjuk a suzukis védelmére legyen, aki 200 felett közlekedik, az azért számítson arra hogy előbb utóbb elé mennek!)
palinkaman
palinkaman 2017. 09. 26. 09:20 | #2
A videóból ez látszik: mindenütt vannak hülyék, és mindegy, hogy kocsiban ülnek, vagy gyalog szaladgálnak az úttesten, mindkét formában közveszélyesek.
hawkeye
hawkeye 2017. 09. 26. 08:41 | #1
Némi személyes tapasztalat okán: Oroszországban az autósok jó része semmibe veszi a gyalogosokat. Ugyanaz a réteg, mint nálunk is: a keresztapák, meg kutyáik. Van még egy réteg, a női hölgyek. De ők legalább megállnak segíteni, ha valami bajt okoztak, nem mint a sunyi gengszterek, akik általában lelépnek. A gyalogosok pedig nem rosszabbak, mint nálunk. Egy kivétel van: hazánkban még nem terjedt el az ottani génhulladék drogosok egyik fő pénzkeresete, az elüttetem magam veled, aztán majd megzsarollak, hogy fizess jó sokat. Képesek szándékosan nekirohanni a zebra előtt szabályosan megálló autónak....