Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Tomi Demo
Tomi Demo 2017. 09. 08. 15:06 | #7
Hát én csak feltételezem, de ez csak az én mocskos, romlott lelkem miatt van... :D
Persze nem az endivajna féle apókákról, hanem a ricsárdgír és dzsordzsklúni féle, elhanyagolható példányszámú álomsugárdedikről feltételezem :D :D
Előzmény: hawkeye (6) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2017. 09. 08. 13:10 | #6
Miért, szerinted szexuális kapcsolat van a cukorapó meg a cukorbakfis között....?

;)
Előzmény: Tomi Demo (5) 0 VÁLASZ
Tomi Demo
Tomi Demo 2017. 09. 07. 21:39 | #5
Azt nem lehet olvasni sehol sem, hogy milyen kritériumai vannak annak, hogy igazi sugárdedi lehessen az ember?
Milyen kor felett lehetek az, ill. milyen anyagi feltételeknek kell teljesülnie? Milyen éves keresettel, ill. értéktárgyakkal kell rendelkeznem? Hány év közbeni külföldi, "nagyvilági" utazást kell biztosítani a kurv... a sugárbébinek? vagy évente mennyit KELL rákölteni? Mi a sztenderd ezzel kapcsolatban, hogy rendesen sugárdedi legyek?
Vagy van-e erre valamilyen szabály, hogy egy ajándékért, pl. 150ezer huf értékben, hány szopást KELL biztosítania a sugárbébinek? Vagy hogy egy külföldi utazás, hány anál szexet ér?
Csak hogy ne legyek már fogalom zavarban...
Demente 2017. 09. 07. 18:09 | #4
Foglaljuk össze! Ize.hu! Sajnos mára már elég kevés a látogatottsága, ezért reklámozni kell! Nincsenek saját gyártású posztok, amik picit mozgalmassá tennék az oldalt, vagy csak úgy életet vinnének bele. Ma már nagyon megoszlik azoknak az internetezőknek a figyelme, akik érdeklődnek bizonyos témák iránt, hiszen azok célirányosan olyan oldalakat keresnek, amik megfelelnek az érdeklődési köreiknek. Plusz humort, és meztelen csajokat, pedig a "fészbuk" is ad! Én 2002 óta látogatom az izét, volt már több regem is, tehát már mondhatom hogy megszokásból jövök fel néha unalomból. Egyébként úgy jó, mert több oldal friss poszt van!!!!!! Szerintem csak néhány gyógyegér munkaidőben tölt fel posztokat, mert munkaidőn kívül ide feltöltés nem érkezik!

Én csak azt nem értem!!!!!!!!! Miért nem reklámoznak jó dolgokat, mintás pólót, vagy bögrét?Még lehet haszon is lenne! Hiszen normális ember nem társkeresőzik! Aki kurvát keres, az megoldja a munkahelyén, vagy a szomszédba! És nem a puncs találta fel a spanyolt! Ez már működik internet nélkül is!
Előzmény: akicker (1) 0 VÁLASZ
drgore 2017. 09. 07. 12:38 | #3
Az a baj hogy amiket leírtál az kb. az összes társkereső oldalra elmondható. Persze azért ott akad néhány olyan ember is aki tényleg társat keres de sajna szerintem nem ők vannak többségben.
Előzmény: vadonka (2) 0 VÁLASZ
vadonka 2017. 09. 07. 12:22 | #2
A puncson amúgy az alábbiak vannak.
Női oldalon:
- csóró és buta de szép nő akinek esze ágában sincs melózni, eltartót keres
- középszerű vagy rusnyább nő akinek van pénze de mellé sajnos buta (örökölt mondjuk) és jó pasit keres aki kefélgeti
- rusnya csóró nő, aki abban a tévhitben él, hogy ez egy rendes társkereső oldal
- kurva

Férfi oldalon:
- jó pasi "macsó alfahím" attitűddel 10-es IQ-val pénz nélkül abban bízva, hogy a macsó szöveggel és a pöccsel a kézben pózolós képpel sikert arat
- ugyanez pénzzel aki kilóra megveszi a női oldalon az első pontban leírt nőt
- csúnya/öreg/kövér/stb. pasi kibaszott sok pénzzel szintén megveszi az első pontban leírt nőt magának (esetleg picit szűkebb a választék)
- csúnya de ennek ellenére magát macsónak képzelő pasi pénz nélkül aki azt hiszi elég macsó hozzá, hogy zsibis bmw-s kulcstartóval is arasson. a női oldalt lévő rusnya/csóró nővel összejöhet akár még

aki nincs:
- csúnya/szép/gazdag/szegény stb. lényegtelen milyen de okos nő
- pasi 50 feletti iq-val

egyszóval a puncs hülyéknek van kitalálva az, hogy ki mivel kompenzál lényegtelen attól még idióta marad.
akicker 2017. 09. 07. 11:23 | #1
Van még amúgy értelme ezeknek a reklámoknak? Mármint a puncs szempontjából. Van még olyan izés, akinek új ez az oldal és a kituggyahanyadik reklám után jön rá, hogy barátnőt akar venni magának, vagy hogy épp most jött el az ideje, hogy eladja magát?
Bár én csak saját magamról tudok nyilatkozni, de nekem egyre ellenszenvesebb ez a rendszeres rejtett reklámámozás..
Ez a Sanyi gyerek amúgy saját felhasználótok vagy kerestetek egy inaktív felhasználót, akinek a nevében kiraktátok ezt a "postot"?