Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
hawkeye
hawkeye 2017. 05. 12. 07:48 | #5
Telefon: Kereszteződésben a fülén a telefon. Nem is lát tőle, de megy bátran, mint a cigány vak lova...
Körforgalom: Vicc. Nézzétek meg mi megy a kalászi Auchan-nál...
Alkalmasság: Ha lenne ilyen vizsgálat, akkor a vezetők harmadának ugrana a jogsija. Ha mentális alkalmasságot is vizsgálnák, kétharmadának...
Biciklisek: Én már beletörődtem, hogy egy külön kaszt, mint pl. az audisták. Ugyanolyan tudatos szabályszegők. Van egy réteg is, amely szerény képességei, ismeretei miatt bóklászik összevissza, de ez a kevésbé veszélyes.
Előzmény: Tomi Demo (4) 0 VÁLASZ
Tomi Demo
Tomi Demo 2017. 05. 11. 22:52 | #4
Na ezért haragszom nagyon a vezetés közbeni telefonálókra.
10-ből 7 sofőr, zavaró tényezők nélkül is teljesen alkalmatlan a különböző forgalmi helyzetek átlátására, lereagálására.
Még a forgalomban legegyszerűbben használható körforgalmat sem tudják használni.
Hát még ha telefon van a nyomorult fejükön. Akkor meg ugye még a figyelem is megoszlik. Ilyenkor történnek ilyen, és ezekhez hasonló, apró faszságokból kifolyólagos balesetek.
Nagyon ledegradálják ezt a gépjármű vezetési alkalmasságot. Minden hülye kaphat jogsit. Pedig amikor autóba, motorra ül valaki, onnantól emberéletekért felel. Sajnos nem csak a sajátjáért.
A bicikliseknek pedig még jogsi sem kell, ugyanezeken az utakon való közlekedéshez...
a janek
a janek 2017. 05. 11. 21:26 | #3
Nyugi, én nyomtam helyettük :)
Előzmény: Jaca (2) 0 VÁLASZ
Jaca 2017. 05. 11. 20:21 | #2
Ezeknek a fele vak, vagy be van drogozva. Az egyetlen jogos a kidőlő fa volt. De a vétlen sofőrök egy része semmit nem tesz, hogy elkerülje a balesetet. Kedvencem, mikor a kamera írja a sebességet is. Két sávos út, szemből előznek, emberünk dudál, mint az állat, de hogy a gázról levenné a lábát? Áhh...
+1 VÁLASZ
Ditpet 2017. 05. 11. 19:58 | #1
Milyen zene szól 4:25-nél?
Smash repairs tábla 7:20-nál...no comment.

Ennyi vérparasztot komolyan... Annak tudatában, hogy már legalább ötször fél méteren múlott a testi épségem (életem) gyalogoskéntegy nagyváros zebráin, azt mondom, hogy rühes lóf**zt a s**gükbe, hogy a villamos menne át rajtuk, de hosszába' ám!