zsuzsisue

Happiness factory

125 notes

Felhaborodas level vegtelen:
Anyosomtol tegnap kaptam Az elso 7 ev cimu konyvet, amirol elso latasra azt hittem, hogy egy lexikon a gyerek eleteben felmerulo dolgokrol. Gondoltam is magamban, hogy vegre, valami hasznos. Na, ma belelapoztam, es teljesen kiakadtam. Egyreszt az egesz egy kereszteny blabla, hogyan neveljunk szeretetteljesen, de az egesz vegtelenul ellentmondasossa valik a Mi a helyzet a veressel? cimu fejezet tukreben. Szoval verd a gyereket meg, ha mas mar nem hasznal, es ezkoztelen vagy. MIVAN? Itt nem a Makarenkoi pofonrol van szo, hanem a hidegverrel, jozan fejjel kivitelezett gyerekbantalmazasrol, a V_E_R_É_S-rol. Vak komondorok hazajaban persze ne akadjak mar ki ezen! B meselte, hogy a fenenagy kereszteny hithusegben nevelkedve nem egyszer kaptak ki, sooot, meg hat ugye en is kaptam, nem egyszer gyerekkent, es a hipereleven ocsemet is lattam, ahogy nem kicsit elverik a szuleim, de atyaeg!
Nem is tudom, mi veri ki jobban a biztositekot:
- azert fenekeljuk el, mert igy megtanulja, hogy helytelenul viselkedett, es igy megtanulja a helyes viselkedest (van olyan, hogy meghunyaszkodik ettol valaki, en pont ebbe a csoportba tartozok, lett is belolem egy jo kis szorongo egyeniseg, aki mindenaron a helyesre torekszik, beall a sorba, es buntetendonek tartja a szabalyszegest, mert igy egett belem a _jó_)
- csak negyszemkozt fenekeljunk (mert igy a tenyt is letagadhatjuk, hisz a gyerek szava all meg a mienkkel szemben)
- tervezzunk be szeretet elmenyt egy jo veres utan, amiutan koszonjuk meg istennek, hogy egy ilyen jo gyerekkel ajandekozott meg (szegeny biztos erteni fogja, hogy miert verte meg a szuleje, ha utana mrg azt mondja, hogy jo)
- a Vegyuk szamitasba a gyermek korat reszben szerepel, hogy ha egeszen kicsi korban fenyitjuk meg veressel a gyereket, jo esellyel egyaltalan nem fog ra emlekezni, majd utana kifejti, hogy milyen feloldhatatlan traumat okoz
- 93. alapelv … meg a jo kurva edesanyad, az!

Azt hiszem, erik egy remekbeszabott beszelgetes ezzel az alszent kereszteny hitu, de kepmutato bandaval.

Filed under vallás keresztény álszent verés fenyítés

  1. varjmegegypercet reblogged this from zsuzsisue
  2. jesusfuckingshit21 reblogged this from zsuzsisue
  3. confirmed-witch reblogged this from mendegelamandarin
  4. elipszilonoslyezus reblogged this from kacsanova
  5. zsuzsisue reblogged this from zsuzsisue and added:
    Kommentek is vannak, innen, onnan. Gurul a hógolyó. https://www.facebook.com/feminfoblog/posts/1034319183368082
  6. dilliberalcountry reblogged this from borcsok
  7. hi-im-crs reblogged this from mendegelamandarin
  8. kisj reblogged this from jylljylljyll
  9. kwisach reblogged this from jylljylljyll
  10. jylljylljyll reblogged this from zsuzsisue