Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
palinkaman
palinkaman 2017. 01. 03. 09:51 | #6
Úgy látszik működésbe lépett az amúgy nem létező cenzúra. Már nem érhető el a videó.

lilaflexninja
lilaflexninja 2017. 01. 03. 07:03 | #5
Mariah Carey már magában ciki úgy, ahogy van. Talány, hogy miért ragaszkodnak hozzá. Egy-két éve a karácsonyi műsorban is szar volt.
cila 2017. 01. 02. 21:33 | #4
Igazad van haver. Eltűnik a tartalom, a kompozíció, a muzikalitás, a zseniális rögtönzés is lassan. Biznisssz lett a "mjúzi".
Kotta olvasás? ugyan már!.
Ha a metronómról kérdezed a nyávogó szépséget, lefogadom, azt mondja majd: "Nem tudom hol van, én taxizni szoktam".
Előzmény: Ditpet (2) 0 VÁLASZ
SilAsh 2017. 01. 02. 21:04 | #3
"Énekelhetne"duettet Király Lindával. :D
Ditpet 2017. 01. 02. 20:26 | #2
Basszus, a slágertévés Fásy Ádám-mulatós Bödönösné Ásó Irénke Alsó-Szentszűzmáriásröcsögéről jobban nyomja a pléjbekket, mint ez a "sztár". Ezt elironizálva, de komolyan írtam. A mulatós fellépésekről készült késő esti műsorokban 99% a playback, csak az ismertebbek tolják "eredeti" hangjukkal, mint Nótár Mary vagy LLJunior. A kisebbek egytől-egyig tátognak. Mégis sokkal összetettebb képet ad az előadásuk, mint ez volt, gondolom századannyi gázsiért.
Szégyen.....

(Félig-meddig offtopic UI.: Artikulálni se tudnak a mai tengerentúli sztárok. Nem vár el tőlük senki angolórai kiejtést. De legalább ne úgy énekeljenek, mint Billy Joe a vérfertőző kapcsolatból született, kockásinges, húzentrógeres, pickupos, shotgunos, szőröstalpú redneck Punxatowneyville-ből.
Már eleve a szlengesített "afroamerikai" beszédet is úgy ejtik ki a dalaikban, mintha zsibbasztót adott volna be a fogorvosuk bölcsességfog-húzás előtt.
És akkor még a szövegről nem beszéltem. Teljesen jellegtelen, tartalom nélküli, üres szövegek. Drog, szex, részegség, pénz, megcsalás és ezek kombója. Az '50-es évektől felfelé volt egyedi ritmusok, egyedi szövegük, aminek volt mondanivalója. Lehet, hogy viccesebbre vették a figurát, nem komolykodták el, de akkor is szólt valamiről. Valahol a '90-es években szakadt el a józanész cérnája, onnan meredeken zuhan a színvonal. És igenis vannak még jó dalok, de sajnos egyre kevesebb.
Na, persze nem kell, hogy szép szöveges és/vagy régi legyen. Egy friss, ropogós electroswing is lehet, ugyanolyan ütős és egyedi, mint a régi szép időkben. Vagy egy game soundtrack dallamai is szíven üthetnek, hogy húbaszameg de szíp.
Összefoglalva...kinek mi a szép/ütős/emlékezetes, az nagyon változó. De az (nekem) biztos, hogy amikor egy hétem már huszadjára hallom a rádióban, hogy I crashed my car to the bridge and I dont care, "Szancsópen" (St. Tropez), Áj éncsó mámá....azonnal lehalkítom, vagy eltekerem a rádiót mert a hideg futkos a hátamon.

Megj: Még ha a kommentből úgy is tűnik, nem vagyok egy besavanyodott papó a panellakásomban. Pár mai stílus/előadó, amiket imádok.
Electroswing (Caravan palace, Jamie Berry, Parov Stellar), Rock/metál (Tankcsapda), Country, Jazz noir, Game soundtrack (Witcher 3, Vanishing of Ethan Carter, Fallout 3-4, Mass Effect, Sims, ...)
palinkaman
palinkaman 2017. 01. 02. 10:54 | #1
Legközelebb mondjuk sminkelhetne is a színpadon egy szál alsóneműben, miközben két macsó szexuálisan kényezteti. Elvégre kell a követendő példa a fiatalságnak. :S