Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 09. 14. 12:45 | #119
Oké
feri88 2016. 09. 14. 12:41 | #118

> Ne haragudj, de azért az agymosásról te is tudhatsz egy-két dolgot.

Kezdődik a köpködés?


> Nem akarok nagyon részletesen belemenni, de tök értelmetlen néha amit írsz.

Pedig szívesen elolvasom ha értelmesen elmagyarázod mit nem értesz.


> Szétosztották a menekülteket, így létrejöhettek a no-gone zónák?

Nem. Szétosztani akarják a menekülteket de annak ellenére nem szétszórva (beilleszkedve az őslakosságba) élnek hanem elszigetelődve, így alakulnak ki a no-go zónák.


> A no-gone zónák, már ha vannak, olyan értelemben, ahogy nekünk mondják,

Pl. a Svéd rendőrség hivatalos közleményben közzétette a no-go zónák elhelyezkedését.
https://swedenreport.org/2015/05/18/police-yes-there-are-no-go-zones-in-sweden/

Gondolom a liberális véleményblogok ezt másként láttatják.


> nem most jöttek létre, hanem régebben, nem a friss bevándorlók, hanem a gyerekeik, unokáik csinálják.

Ezt nem értem. Most akkor az első generáció csinálta régebben a no-go zónát vagy a további generáció?
Mert ha az első csinálta a no-go zónát akkor a Magyarországra most betelepítendő első generáció fog no-go zónát kialakítani.


> Amúgy mindenhol a második generációval van baj, nem az elsővel.

Ebben az esetben meg kell tiltani a gyerekvállalást a betelepítettek számára és akkor nem lesz második generáció aki bajt okozna, vagy egyáltalán nem kell betelepítést végezni és akkor semmilyen generáció nem okoz problémát.


> Sok helyen mondjuk eleve a gyarmatokról jönnek a bevándorlók,

Kérlek sorold fel Magyarország gyarmatait.


> az se mindegy, hogy feka, arab, afrikai vagy ázsiai, vagy mifene, de feléd gondolom ez részletkérdés.

Jaj hagyjuk már a rasszistázást... Fel kellene már fogni, hogy nem a bőrszín alapján jó vagy rossz egy ember, hanem a mentalistása alapján. Az, hogy a színesek hajlamosabbak a bűnözésre mint a fehérek ne az én hibám legyen már.


> A kormány kifejezheti a szándékát eleve, mert ott van az eu-ban. Ha leszavazzák, az gáz, de ez a demokrácia. Az eu nem fogja azt mondani, hogy ja, ha a magyar emberek erre szavaztak, akkor nem csináljuk. Eddig is döntöttek a fejünk felett, sok mindenhez nem kellet népszavazás.

Vannak olyan dolgok amiket nem határozhat meg az EU. Ilyen pl. az, hogy a tagállamok eldönthetik, hogyan éljenek a saját földjükön. Ha ebbe is belepofázna az EU akkor ki kell lépni az EU-ból ahogy az angolok teszik.


> Ja visszatérve az agymosáshoz. Nagyon fasza kis cikkeket, meg videókat lehet találni arról, hogy mit művelnek a migránsok. Ja, igen. Ahogy bármi másról is. Pl. fehér nők kutyákkal basznak, de mégse mondanám azt, hogy a fehér keresztény nők mind állatbuzik.

Nem értem miért kevered az aberráltakat ide? Ha valaki otthon b@aszatja magát a kutyájával DE egyébként nem veszélyes a társadalomra az a magánügye. Ha ezt a magatartást népszerűsíti mint például a buzik a sajátjukat és felvonulásokkal provokálja a többséget akkor az probléma. De ne kanyarodjunk el a témától.


> De van egy ideológiád, ami még rendben is lenne, de foggal körömmel meg akarod győzni azt, aki ellentmond.

Én senkit nem akarok meggyőzni. Csupán az elhallgatott TÉNYEKET állítom a liberális hazugságokkal szembe.



> És igazából egyik félnek sincs igaza. De köztes, értelmes gondolatok fel sem merülnek.

Mert nincsenek köztes megoldások. EGY! év alatt emberek ezrei látták kárát (haltak meg, lettek megerőszakolva, lettek kirabolva, stb.) a vadállatok betelepülése miatt.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1_rNT3k2ZXB-f9z-2nSFMIBQKXCs

Nem szabad hagyni, hogy 10-20 év elteltével visszafordíthatatlanul tönkretegyék Európát és benne Magyarországot.

Arról nem is beszélve, hogy akkor állj oda egy legyilkolt európai még fel nem robbantott családtagja elé és győzd meg arról, hogy pl. a szüleinek halála szükségszerű, hogy Európa színesebb legyen.



> Csak fröcsögtök itt egymásra,

Ha visszaolvasod amit én írtam az nem fröcsögés. A liberális jóképességü fröcsög...


> miközben meg lennének saját gondjaink, foglalkozhatnátok a saját no-gone zónáinkkal, de nem, agymosottan bizonygatja mindenki a saját igazát, hoz elő cikkeket, meg oldalakat, amiket a hozzá hasonló agymosottak szerkesztenek, pro és kontra.

A problémákat meg kell beszélni pro-kontra és nem a szőnyeg alá söpörni. Arról én nem tehetek, hogy vannak olyanok akik képtelenek értelmes párbeszédre.



> Végül: 1300 ember!!!! ennél több arab van csak a keletitől a nyugati pu-ig, és több cigány lakik egy kilométeres körzetemben.

A gyakorlat szerint sokkal kevesebb is elég, hogy egy beilleszkedésre képtelen faj tönkretegye jelenlétével az őshonos közösséget.

https://www.youtube.com/watch?v=Bct_zPqQxZ4
https://www.youtube.com/watch?v=5OJ-sszzAC4

Előzmény: lilaflexninja (113) +1 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 14. 11:52 | #116
Kicsit sajnállak, ennyit írtál én meg nem olvasom el.
Előzmény: feri88 (114) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
feri88 2016. 09. 14. 11:28 | #114
> Nézd ez a videó olyanoknak szól akiknek az intelligencia hányadosa három számjegyű, tehát nem neked. Biztos vannak olyan témák ahol releváns a véleményed meg a tapasztalatod, pl. a vérfertőzés, de ez nem az. Szép napot :)

Úgy látom nem sikerült szintet lépni, köpködés és a szardobálás megy csak...

Ne add fel, hátha sikerül! Szedd össze minden szellemi teljesítményedet, erősen koncentrálj a feladatra! A TÉMÁVAL kapcsolatban írjál valami értékelhetőt ha szellemileg feléred ezt a nagy feladatot. Bár az eddigi írásaid alapján feltehetőleg nem fog menni.

Remélem a következő hozzászólásod nem a személyemmel kapcsolatos szardobálás lesz, hanem a TÉMÁVAL kapcsolatos értelmes hozzászólás. Ha mégis szardobálás lesz, akkor saját magad állítod ki magadról már sokadik alkalommal az idióta bizonyítványt.

Előzmény: tjunior (112) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 09. 14. 11:12 | #113
Ne haragudj, de azért az agymosásról te is tudhatsz egy-két dolgot. Nem akarok nagyon részletesen belemenni, de tök értelmetlen néha amit írsz.

Szétosztották a menekülteket, így létrejöhettek a no-gone zónák? A no-gone zónák, már ha vannak, olyan értelemben, ahogy nekünk mondják, nem most jöttek létre, hanem régebben, nem a friss bevándorlók, hanem a gyerekeik, unokáik csinálják. Amúgy mindenhol a második generációval van baj, nem az elsővel.
Sok helyen mondjuk eleve a gyarmatokról jönnek a bevándorlók, az se mindegy, hogy feka, arab, afrikai vagy ázsiai, vagy mifene, de feléd gondolom ez részletkérdés.

A kormány kifejezheti a szándékát eleve, mert ott van az eu-ban. Ha leszavazzák, az gáz, de ez a demokrácia. Az eu nem fogja azt mondani, hogy ja, ha a magyar emberek erre szavaztak, akkor nem csináljuk. Eddig is döntöttek a fejünk felett, sok mindenhez nem kellet népszavazás.

Ja visszatérve az agymosáshoz. Nagyon fasza kis cikkeket, meg videókat lehet találni arról, hogy mit művelnek a migránsok. Ja, igen. Ahogy bármi másról is. Pl. fehér nők kutyákkal basznak, de mégse mondanám azt, hogy a fehér keresztény nők mind állatbuzik. De van egy ideológiád, ami még rendben is lenne, de foggal körömmel meg akarod győzni azt, aki ellentmond. Igaz, az se különb, mert miért akar meggyőzni téged. De a világ nem fekete-fehér.

És igazából egyik félnek sincs igaza. De köztes, értelmes gondolatok fel sem merülnek. Csak fröcsögtök itt egymásra, miközben meg lennének saját gondjaink, foglalkozhatnátok a saját no-gone zónáinkkal, de nem, agymosottan bizonygatja mindenki a saját igazát, hoz elő cikkeket, meg oldalakat, amiket a hozzá hasonló agymosottak szerkesztenek, pro és kontra.

Végül: 1300 ember!!!! ennél több arab van csak a keletitől a nyugati pu-ig, és több cigány lakik egy kilométeres körzetemben.
Előzmény: feri88 (110) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 14. 10:55 | #112
Nézd ez a videó olyanoknak szól akiknek az intelligencia hányadosa három számjegyű, tehát nem neked.
Biztos vannak olyan témák ahol releváns a véleményed meg a tapasztalatod, pl. a vérfertőzés, de ez nem az.
Szép napot :)
Előzmény: feri88 (110) -1 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 14. 10:24 | #111
Ez lemaradt.

- Menekültek megbélyegzése.

Nem kell őket megbélyegezni mert minden tekintetben mások mint az európai őslakosok. Ezt minden alkalommal bizonyítják is az elkövetett bűncselekmények alkalmával.


- Két éve tartó hisztéria keltés

Két éve sorozatban terrorcselekményeket és élet ellenes bűncselekményeket követnek el. Ez nem hisztéria keltés hanem a ténnyek.



- A nemek győzelme esetén a gyűlöletkampányt fogja igazolni.

Ha az őslakos nem kér a terrorból és nem hagyja magát megöletni az a liberális mérce szerint gyűlölködés...


Előzmény: feri88 (110) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 14. 10:15 | #110
Tipikus liberális agymosó propaganda...

Néhány kiegészítés:


- A kvóta alapján rá eső menedékkérelmek elfogadásában minden tagállam így Magyarország is maga dönthet.

Ehhez képest "menekültenként" ~80 millió forint büntetést akarnak fizettetni Magyarországgal ha nem fogadja be a "menekültet"

https://www.google.hu/search?q=magyarorsz%C3%A1g+menek%C3%BClt+eu+b%C3%BCntet%C3%A9s+&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=3ATZV__cEMGv8wfa 6qq4Cg
https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3725/2695/original.jpg



- Arányosan elosztanák a "menedékkérőket" akkor pl. Kőszegnek egyetlen embert kell befogadnia.

Pl. Svédországban vagy Angliában jól szétosztották a vadállatokat így jöhettek létre a no-go zónák ahonnan betelepültek kiszorították az őslakosokat.

https://swedenreport.org/2015/05/18/police-yes-there-are-no-go-zones-in-sweden/

Megkérdezték Kőszeg lakosait, hogy elviselnék-e a mindennapos terrort vagy szívesen elköltöznének és hátrahagynák a várost a betelepítettek javára?



- Érthetetlen, hogy a kormány miért kezdeményezett népszavazást.

Aki nem hülye az értheti. Azért, hogy az embereknek legyen lehetősége kifejezni szándékukat. Az más kérdés, hogy sajnos beleraktak egy kiskaput és ha a brüsszeli zsidó kiadja az utasítást a magyar zsidónak akkor a kormány engedélyével fogják a magyar lakosság nyakára telepíteni a vadállatokat.




És a végén még meg is ideologizálja, hogy ne menjenek el az emberek szavazni, mert az lesz jó nekik ha a megkérdezésük nélkül döntenek a fejük felett... Ennyit a demokráciáról.



Előzmény: tjunior (109) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 13. 21:17 | #108
Azt hittem ezt már az előző példából kibeszéltük. Azt majd ők eldöntik melyik oldal nekik a szimpatikus. Melyikkel vesztenek többet vagy kevesebbet. Melyik nem akarja szétlőni a seggüket. Civil veszteségek annak igen. Az arabok is állatok és nem kímélik a sajátjukat sem. Igen. Pontosan. Ilyenek nem kellenek ide. Márpedig ha 1000-ből csak EGY ilyen is átjön ELLENŐRIZETLENÜL akkor kurva nagy a baj....szted nem?

Csak mondom hogy én is kb pont azt mondtam hogy nincs jó vagy rossz fél ilyenkor.... jah és többször kihangsúlyoztam hogy tisztelet a kivételnek de javarészt akkor is fiatalok jönnek bazd...A videoban sem láttad a multikulti hátrányait? Abban sem hogy ha gondolod mutatok neked börtön statisztikákat? Azt sem hogy no gone zonák? Abban sem hogy teljesen logikus hogy 2 külön értékrend nem tud egymás mellett meglenni békén mert 2 KÜLÖN ÉRTÉKREND? A FALAKKAL SEM? Az egyre jobban radikalizáldott európaiakkal sem?

És igen...önvédelemből ölnék...te nem tennéd? Ez az öngyülölet ami a liberálisok körében elég régóta felütötte a fejét. Ahogy Puzsér fogalmazott ez a holokauszt szindróma.
Előzmény: tjunior (97) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 13. 20:41 | #107
Ne magadból indulj ki, lehet neked komoly szellemi erőfeszítésbe és sok időbe kerül pár hszt írni, nekem max 10 perc elfoglaltság naponta, pl. neked ki kell kérned a gazdáid állásfoglalását, egyeztetned kell velük, gondolom sokszor javításra is szorul az anyag, mert tudjuk nem vagy IQ paripa , nekem nem kell ilyenekkel bíbelődnöm :)
Előzmény: kissfreezer (105) 0 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2016. 09. 13. 20:07 | #106
Ez egy "rágógumis" poszt. Azt azért csinálják, hogy legyen min rágózni.

Előzmény: kissfreezer (105) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2016. 09. 13. 19:13 | #105
Kéne aludni is egy kicsit vagy néha dolgozni is valamit, nem csak az oldalt frissíteni, hátha új komment érkezik amire reagálni "kell". ;)
Előzmény: tjunior (100) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 13. 18:38 | #104
Figyelj, leírok egy random dolgot.

Refrakciós koefficiens.
Na mivel a szolgám van, erre is reagálni fogsz :D
Előzmény: feri88 (102) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 13. 18:36 | #103
Köszönöm. Átgondolnám az életem ha te vagy furiferi meg a hozzátok hasonlók pozitívan nyilvánulnának irányomba :)
Előzmény: Philo (101) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 13. 18:10 | #102
> 12 percig telt a két hsz között? Tudod eddig poénkodtam veled, de most bocsánatot kérek. Ha több mint 10 percig tart megfogalmazni és leírni ezt a két mondatot akkor tényleg nem a te IQ teszted lesz kitéve általános iskolád dicsőségfalán Forrest,

Határozott fejlődést látok! A szardobálás kicsit alább hagyott de sajnos még mindig csak a személyeskedés megy...

Most próbálj meg a következő szintre lépni. Erősen koncentrálj! Ne a személyemmel kapcsolatban, hanem a TÉMÁVAL kapcsolatban próbálj meg valamit értelmeset írni! Na menni fog?

Előzmény: tjunior (100) 0 VÁLASZ
Philo 2016. 09. 13. 17:57 | #101
Te ritka nagy paraszt vagy.
Előzmény: tjunior (100) -1 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 13. 17:22 | #100
12 percig telt a két hsz között? Tudod eddig poénkodtam veled, de most bocsánatot kérek. Ha több mint 10 percig tart megfogalmazni és leírni ezt a két mondatot akkor tényleg nem a te IQ teszted lesz kitéve általános iskolád dicsőségfalán Forrest,
Előzmény: feri88 (99) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 13. 16:17 | #99
> Most komoly, tényleg nem tűnt még fel neked hogy csak szopatlak? :D. Beírok valamit random dolgot te meg pattansz mindenre. Nekem ez szórakozás csak neked élethalál harc :D

Hát ez nagyon izzadtságszagú erőlködés lett... de legalább a trágár szavakat (bár a "szopatás" szó határeset) már sikerült mellőzni.

A témával kapcsolatban valamit?

Előzmény: tjunior (96) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 13. 16:05 | #98
> Továbbra sem látom hol bukott meg a multikulti.

Épp fogócskát/bújócskát játszanak a helyi rendvédelmi szervekkel az ott élő őshonos népek legnagyobb örömére: https://www.youtube.com/watch?v=4mcY4JFeyPA

Leróják tiszteletüket a keresztény síroknál: https://www.youtube.com/watch?v=AzT8fKFMSKQ

Ezt a muszlim játékot fogják játszani nőnemű családtagjaiddal: https://www.youtube.com/watch?v=cl1INEBBCgg

A hálás menekült megköszöni az ellátást a liberális agymosottnak: https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3352/6690/original.jpg

Egymás közt: https://www.youtube.com/watch?v=rMjhv4lyPfs


> Vannak problémák,...

Összegyűjtötték a migránsokkal kapcsolatos, Németországban elkövetett bűncselekményeket az olyan tájékozott emberek számára mint amilyen te is vagy:

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1_rNT3k2ZXB-f9z-2nSFMIBQKXCs


Előzmény: tjunior (97) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 13. 15:11 | #97
Képzeld nem tudom ki Szíriában a belső ellenség. De akkor újfent megkérlek mond már meg ki ellen kellene harcolniuk. Szóval? Biztos vannak túlkapások? Nem mondod, hát ez végül is a háborúval jár. Ha már belinkelted néd már meg a wiki oldalon a civil veszteségek számát. Bizony vannak túlkapások. Akadj már le arról, hogy az összes menekült katonakorú férfi mert ez nem igaz. Ezen lovagolsz folyamatosan, persze értem miért, de a tényen nem változtat, nem igaz.
Én vagyok gyerek? Pont beszélsz itt leegyszerűsítve mindenről, minden menekült fiatal férfi, az összes csak élősködni jött. Soroljam?
Megsúgom a történelmi kérdésem becsapós volt. Nem volt jó válasz rá. Csak arra próbáltam utalni hogy egy polgárháborúban nincs jó vagy rossz, belső ellenség meg az aki a haza javát akarja. Ennyi a sztori
Ja hogy te egy háborúban csak önvédelemből ölnél, értem.
Továbbra sem látom hol bukott meg a multikulti. Vannak problémák, de vannak pozitív példák csak te az előbbieket óriásira fújod utóbbiakat meg ignorálod. Ennyi.

Előzmény: Gerysama (93) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 13. 15:10 | #96
Most komoly, tényleg nem tűnt még fel neked hogy csak szopatlak? :D. Beírok valamit random dolgot te meg pattansz mindenre. Nekem ez szórakozás csak neked élethalál harc :D
Előzmény: feri88 (94) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 13. 13:35 | #95
> a multikulti megbukott , azért nekem mégiscsak arab a fogorvosom, albán péktől veszem a kenyerem. Soroljam? Annyira de annyira megbukott a multikulti

A multikulti a valóságban: https://www.youtube.com/watch?v=BtD0lja3mdA

Előzmény: tjunior (92) +2 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 13. 13:29 | #94
> 10 perc és reagáltál, de kedves :). Gondolom izgatottan nyomogattad az F6öt mikor válaszolok már végre. Aztán még egy hozzászólás 40 perc múlva. Eddig tartott elolvasni és válaszolni arra amit nem neked írtam? :D

Mint az óvodában... Az én apukám meg űrhajós-boxoló!

Erőltesd meg az agyadat és próbálj meg a témával kapcsolatban néhány egyszerű mondat formájában írni valami értékelhetőt. Hátha sikerül.


> Nem csodálkozom megismervén az intellektuális színvonalad.

VS

"amúgy is hozzászokhattál a putridban. Nem tudom miért picsogsz, ez a stílus neked az otthon szava :D."

"Maradj csak meg a putridban, az idénymunkás melódnál és gyűlölj mindenkit mert elcseszted az életed."

"Ha megírod az intézmény címét ahol őriznek , küldök neked zsírkrétát meg rajzlapot. Szívesen."

"nem tudod értelmezni,képességbeli hiányosságra utal vagy rosszul neveltek, nem tudom nem ismerlek. "


Előzmény: tjunior (91) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 13. 13:22 | #93
Jah hogy ha te nem tudod hogy ki a belső ellenség akkor már ők sem? Szerintem nagyon is jól tudják. legalábbis nem arrol szól a hír hogy minden fasz egymást lövöldözi halomra még az egymással szövetségben állok is. Biztos vannak túlkapások is ahol felesleges vérontások zajlódnak de ez kb minden szabadságharc/polgárháború/forradalom idején van. Mert csőcselék mindenhol jelen van. Így például anno az amerikai polgárháborúban is szolgáltak a déli miliciákban feketék. Nah az volt csak meglepő és zavaró. mégsem menekültek el tömegével az emberek. Igen...az ország ilyen helyzetekben megosztott. köszönjük hogy erre rávilágítottál. És akkor az a megoldás hogy a családjainkat hátrahagyjuk (mondom tisztelet a kivételnek) és megyünk a tökünket lógatni németországba? Immáron 1 év telt el a vándorlás óta és nem kezdődnek feltöltődni az ország munkahelyei. Mit gondolsz Merkel mért bukik meg??

Te most komolyan le akarsz menni ilyen gyerek szintre? Szerinted a világ ilyen 2 pólusból áll? Jók és rosszak??? Tényleg ilyen egszerű volna? Hát nem.
II Lajos halála után az ország 2 részre szakadt. Ez tény. Itt az ellenség szerintem mindig a kisebbik rossz. A halálával nagyjából véget ért M.O függetlensége. A törökökkel is rosszul jártunk volna és a habsburgokkal is. Miért? Mert mindegyik egy elnyomó hatalom amelyik az orszgot akarja kirabolni? Melyiket választom? Amelyikkel kisebbet vesztek. Hogy ez melyik? nemtom, az időgépet már akkor sem találták fel. Egyikkel sem járunk jól, ahogy a 2. vilgáháborúban sem a németekkel sem pedig akkor ha kiegyeztünk volna az oroszokkal. Horthy ezért lavírozott sokáig függetlenként csak aztán Hitler meg fenyegette és a kisantant országokkal zsarolta hogy ráeresztik. németekkel paktált le pusztán a kultúrális hasonnlóságok miatt (lásd Osztrák magyar monarchia) és mert akkor annak az esélye hogy németország elveszít bármit is képtelenség volt. Elkötelezed magad az egyik oldalhoz (vagy egyikhez sem) és meglátjuk hogy alakul a történelem kereke.

Hol írtam olyat hogy ölném őket? Azért az rohadtul más ha valamit önvédelemből teszel és más ha élvezetet is látsz benne. A kettőt ne mosd össze. Lehet hogy én vagyok az...nemtom. Richelieu bíboros mondta:"hogy ki az áruló azt a tett dátuma dönti el" Lehet hogy én leszek az ha a vesztes odlalon harcolok (a történelmet a győztesek írják) De lehet hogy hős leszek....ennyi. Ebbe nem kell bele látni semmit.


Végezetül örülök hogy neked a péked és a fogorvosod is arab. Jó...én meg imádom a kínai konyhát....oké. Akkor szerinted EZÉRT működik a multikulti. Mert te arab péktől veszed a kenyeret és én kínai kajáldába járok? Ennyi lenne a multikulti? Nem lehet hogy ez azért ennél árnyalatabb? És azért bukik meg mert 2 TELJESEN más értékrenddel rendelkező civilizáció egymásra eresztése több mint hiba és több generáció után sem tud beilleszkedni és ezért van magas bűnözési ráta? Ezért van pl a holland meg angol börtönök tele afriakiakkal és arabokkal? ÉS ha ezt egy ULTRA LIBERÁLIS politikus ismeri el akkor az neked smafu?
Előzmény: tjunior (92) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 13. 12:43 | #92
Áruld már el Szíriában ki a belső ellenség? Az ország darabokban, millió meg egy párt, szervezet, front a jó ég nem tudja mi harcol egymással és te azt mondod belső ellenség. Oké, nevezd meg.
Örülök hogy belinkelted a szír polgárháború wikipedia oldalát, bízom benne hogy el is olvasod és válaszolsz az előbb feltett kérdésemre.
Lenne, még egy. Jóval egyszerűbb közelebb is áll hozzánk és éppen aktualitása is , mivel pár hete volt a Mohácsi-csata 490 éves évfordulója. Elvesztettük a csatát, II. Lajos halott. Az országban kitör a polgárháború. Ott ki volt a belső ellenség? A Ferdinánd pártiak akik a Habsburgokban, legfőképp V. Károlyban látták az ország megmentésének lehetőségét vagy Szapolyai vezette párt akik meg a törökkel akartak kiegyezni azért hogy megmaradjon az ország. Szóval itt ki volt a belső ellenség? Kik voltak A jók meg a rosszak?
Nem tettem semmit? Olvasd el még egyszer figyelmesen mit írtam , utána fuss neki újra. És igen, nem akarok magyarokat ölni bármilyen eltérően gondolkodnak is, inkább lelépek, ez az én keresztem, vállalom. Ezek szerint te igen, öldösnéd a honfitársaidat mert ők a belső ellenség. Ehhez csak gratulálni tudok. Csak éppen honnan lennél olyan biztos hogy nem te vagy a belső ellenség?
Mint a poszt eleje táján le is írtam, mint mindenhol köztük is van alja, ezt ki vitatta? Te akarod bebeszélni nekem, hogy mindegyik olyan. ja a multikulti megbukott , azért nekem mégiscsak arab a fogorvosom, albán péktől veszem a kenyerem. Soroljam? Annyira de annyira megbukott a multikulti

Előzmény: Gerysama (90) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 13. 12:43 | #91
10 perc és reagáltál, de kedves :). Gondolom izgatottan nyomogattad az F6öt mikor válaszolok már végre. Aztán még egy hozzászólás 40 perc múlva. Eddig tartott elolvasni és válaszolni arra amit nem neked írtam? :D Nem csodálkozom megismervén az intellektuális színvonalad.
tjunior függő lettél :D
Előzmény: feri88 (89) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 13. 10:31 | #90
Ezt a mondatodat te olvasd át mégegyszer. " Először is Szíriát nem támadta meg semmilyen külső ellenség, így nincs külső agresszor akivel szemben gyáván megfutottak"

Értem. Tehát ha belső ellenség lövöldöz rád és nem a szomszédod és az elől menekülsz akkor nem vagy gyáva....oookéééé..

"Szóval akkor menjenek harcolni, de kivel és kik ellen?"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%ADriai_polg%C3%A1rh%C3%A1bor%C3%BA

"ha holnap ne adj isten itthon kitörne egy polgárháború az első dolgom lenne, hogy összekapjam a családom és elhúzzak innen a francba. Nem lenne kedvem honfitársaim ellen harcolni csak mert más a világnézetük, de azt sem akarnám hogy engem megöljenek mert másképp gondolkodom. Gyáva lennék ezért?"

Hogy gyáva lennél e azért mert a honfitársad meg akarja ölni a családodat és nem teszel semmit?? őőőőő igen. Ha úgy csinálod mint ők akik javarészt hátragyák őket akkor igen. Ha mented ( akik közül van hasonló akik eurpóba települtek )akkor nem. De ezek Spöttle szerint is javarészt katona korú emberek.

Amúgy Szíria 75%-ban szunnita és csak 10% síita van köztük.

HA meg én ez a Jazidi férfi lennék akkor ha már németországban lennék befognám a pofám. nem hőbörögnék nem a jogaimmal követlőznék és tovább képezném magam.
Most ne mondd azt hogy szerintem egyik sem ilyen, mert biztos vannak köztük rendesek is de sajnos nem ezt tapasztaljuk a no gone zonákkal meg a robbangatásokkal meg a nemi erőszak hullámmal, meg azzal hogy egy év után svédországban meg hasonló helyeken még mindig a tökeiket vakarják a menekült táborokban. Meg hát vegyük már észre hogy miért jó ha ide jönnek?
Még ha fel is tételeznénk azt a képtelenséget hogy mind diplomás rakéta tudós, akkor sem lenne mindegyiknek munka. Az olcsó munkaerő is csak egy fokig jó aztán tönkrebassza a helyi gazdaságot és a munkanélküliség hatalmas számokban jelentkezik majd. A multikulti meg már merkel szerint is megbukott. Vannak ott olyan török és egyéb arab náció akik 40 év után sem tanulták meg a helyik nyelvet.

Előzmény: tjunior (87) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 13. 08:54 | #89
Azt már tudjuk, hogy "sokat tapasztalt, világlátott, migránsszakértő" vagy, de néhány tárgyi tévedésed kijavítanám.


> Ha elüldöznek az otthonomból még is mi lennék ha nem háborús menekült?

Akkor Magyarországon nagyon sok háborús menekült magyar él mert elüldözték otthonából.
https://www.youtube.com/watch?v=not7LRkgWlk


> Először is Szíriát nem támadta meg semmilyen külső ellenség, így nincs külső agresszor akivel szemben gyáván megfutottak.

https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2619/4067/original.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=eDQKOgaX-OY


> Sőt semmilyen forradalom sincs amit meg kellene vívniuk, Szíriában és Irakban polgárháború van, vagy inkább vallásháború.

PROXY WAR!!!



> Nem lenne kedvem honfitársaim ellen harcolni csak mert más a világnézetük,

Ehhez képest itt köpködsz azért mert másnak más véleménye van valamiről.


> Ez nem bonyolult csak egy kis empátia kell hozzá.

Allah nevében legyilkolt vagy a szír népszokás szerint megerőszakolt, kirabolt európai emberek ezreivel ki lesz empatikus?


Előzmény: tjunior (87) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 13. 08:04 | #88
> Miért csinálsz segget a szádból? Azt mondtad ignorálsz, Félre ne érts jól szórakozom rajtad, de talán ne szólj bele felnőtt emberek társalgásába, nem a te szinted :).

Az általad leírtakat olvasva a te szádból ömlik megállás nélkül a szar. Az, hogy ignorálom az ostoba személyeskedésed az azt jelenti, hogy nem süllyedek le a szellemi szintedre és nem vagyok partner a szardobálásban. De attól még reagálok a köpködésedre, csak nem úgy ahogyan megszoktad a környezetedben.

Előzmény: tjunior (86) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 13. 07:52 | #87
De.
„Én sem leszek háborús menekült attól hogy kidobnak a lakásomból.”
Olvasd vissza szerintem ezt a mondatodat. Én értem, hogy az érveidnek az az lapja, hogy itt nincsenek háborús menekültek, de ezért…Ha elüldöznek az otthonomból még is mi lennék ha nem háborús menekült?
Nem érzel semmi különbséget a között, hogy teszem azt fekete afrikában XY, azt gondolja neki ott nem jó, Európában meg kolbászból van a kerítés és felkerekedik. Meg a között ha valakit származása, vallása miatt elüldöznek, vagy „csak” elpusztítják az otthonát? Tényleg nem?
Ez konkrétan nem igaz, hogy kizárólag férfiak jönnek, egyszerűen nem igaz. De nézzük meg közelebbről, mert ez megint egy ultimate érv, sose értettem de nézzük. Először is Szíriát nem támadta meg semmilyen külső ellenség, így nincs külső agresszor akivel szemben gyáván megfutottak. Sőt semmilyen forradalom sincs amit meg kellene vívniuk, Szíriában és Irakban polgárháború van, vagy inkább vallásháború. olyan zavaros a helyzet, hogy nálunk sokkal tájékozottabb emberek sem képesek átlátni. Szóval akkor menjenek harcolni, de kivel és kik ellen? Magamból indulok ki, ha holnap ne adj isten itthon kitörne egy polgárháború az első dolgom lenne, hogy összekapjam a családom és elhúzzak innen a francba. Nem lenne kedvem honfitársaim ellen harcolni csak mert más a világnézetük, de azt sem akarnám hogy engem megöljenek mert másképp gondolkodom. Gyáva lennék ezért?
Szaud-Arábia, már meg ne haragudj, de tájékozatlan vagy. Az IS egy radikális szunnita szervezet, Szaud-Arábia meg szintén finoman szólva szunnita beállítottságú ország. Miután szunnita fanatikusok elüldöztek te szunnita fanatikusokhoz menekülnél?
Mi elől menekülnek? Nézzük. Tételezzük fel, hogy te egy Jazidi férfi vagy, sikerül elmenekülnöd és szerencsés vagy, nem öltek meg a családodból senkit, ott van veled a feleséged meg a gyerekeid. Hónapok. lassan évek óta rohadtok egy görög menekült táborban, belátható időn belül nem térhetsz haza, lehet már nem is akarsz mert nem akarsz attól rettegni mikor jön a következő elmebeteg fundamentalista csoport. Mostantól neked a menekülttáborban kell leélned az életed? A gyerekeiddel mi lesz? Nekik is? Ez nem bonyolult csak egy kis empátia kell hozzá.

Előzmény: Gerysama (83) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 13. 07:51 | #86
Miért csinálsz segget a szádból? Azt mondtad ignorálsz, Félre ne érts jól szórakozom rajtad, de talán ne szólj bele felnőtt emberek társalgásába, nem a te szinted :).
Előzmény: feri88 (85) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 13. 06:27 | #85
> Nézd, akinek nincs hova hazamenni az igenis háborús menekült. Szerintem neked sem lenne perspektíva egy görög menekülttáborban tengődni évekig.


Erőltesd meg az agyad és a köpködés helyett próbálj valami értelmes választ adni három egyszerű kérdésre!

(1) Miért nem menekülnek a saját fajtájukhoz a szomszédos gazdag országba?
http://www.infowars.com/saudi-arabia-has-100000-empty-air-conditioned-tents-that-can-house-3-million-people-yet-has-taken-zero-refugees/

(2) Azok a "menekültek" akik nem háborús országokból (pl. Tunézia, Líbia, Törökország) érkeztek mi elől menekülnek?

(3) A "menekülteknek" miért kell egészen Svédországig menekülni?

Előzmény: tjunior (82) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 13. 06:06 | #84
> Csak veled szemben vagyok alpári, mert ennyit érdemelsz hisztis náci, amúgy is hozzászokhattál a putridban. Nem tudom miért picsogsz, ez a stílus neked az otthon szava :D.

Mondom, nem tudsz rólam semmit. Azt viszont itt már mindenki tudja rólad, hogy értelmi képességed okán a köpködésen kívül másra nem vagy képes, akárhogy erőlködsz.

Előzmény: tjunior (81) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 13. 00:07 | #83
Nem. Te mondtad hogy ne mossuk össze a két dolgot egymással. Én sem leszek háborús menekült attól hogy kidobnak a lakásomból. A görög tábor meg perspektívának nem perspektíva, de sokkal jobb mint a háborús övezetben lenni.

Bár én azt sem értem hogy miért mentek el és szinte kizárolag (kevés kivétellel) csak a férfiak. Mind Amerikában vagy Európában az itteni emberek igenis megvívták a saját forradalmaikat szabadság harcaikat. Jo hogy voltak ott is menekültek, de közel nem ekkora számban és ilyen arányban. Ezek meg fogják és lelépnek onnan hátra hagyva a családjaikat.

Én amellett vagyok hogy segíteni segíteni kell de nem itt európában. A háborút kell megszüntetni ott és táborokat kell felvenni és finanszírozni hogy emberhez méltó körülményeik legyenek mondjuk Szaud Arábiában ami elvileg iszlám ország lévén testvér országuk.

De a kérdés még mindig adott. Mi elöl menekülnek ausztriában? És amikor németországban továbbképzéseken kéne részt venni vagy nyelvet tanulni bármi, akkor fura mód valahogy inkább a lébecolást választják (tisztelet a kivételnek) Spöttle szerint is kb a töredékük állt azóta munkába mióta ott vannak némethonban és jó részük még tovább is indult a busásabb haszon reményében svédországba.
Előzmény: tjunior (82) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 23:54 | #82
Nézd, akinek nincs hova hazamenni az igenis háborús menekült. Szerintem neked sem lenne perspektíva egy görög menekülttáborban tengődni évekig.
Előzmény: Gerysama (79) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 23:47 | #81
Csak veled szemben vagyok alpári, mert ennyit érdemelsz hisztis náci, amúgy is hozzászokhattál a putridban. Nem tudom miért picsogsz, ez a stílus neked az otthon szava :D.
Előzmény: feri88 (80) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 22:44 | #80
Miről beszélsz? Én nem ígértem neked semmit. Ha akarod még égetni magad az alpári modoroddal akkor hajrá. Nekem nem kerül nagy erőfeszítésbe ignorálni.
Előzmény: tjunior (78) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 12. 22:37 | #79
Valóban külön kéne választani a kettőt. Tehát elmondhatjuk hogy az ide betelepedett (nemcsak szírek hanem minden más 3. világbeli népség) szarházik csak a pénz miatt jönnek mert ezek max görögországig menekülnek és onnan meg továbbmennek németbe meg svédbe? Ezek Ausztriában mi elöl menekülnek? A szírek csak egy nép a sok közül akik jönnek.
Előzmény: tjunior (77) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 21:57 | #78
Na végre, ezt vehetem ígéretnek?
Előzmény: feri88 (76) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 21:55 | #77
Nézd aki valótlant állít már az önéletrajzában is az nekem nem hiteles ember, ha neked igen nem szóltam. Keres rá nyugodtan a neten vagy 1 éve botrány volt belőle. A faszikámnak van egy lehengerlő stílusa, kétségkívül remek előadó, és ezzel elhiteti hogy ő mekkora szakértő. Hát közel sem.
Most nem azért de hol vannak idén a menekültek ezrei, én nem látom őket sehol, furcsa. Tavaly rengetegen jöttek, de idén hol vannak a szírek? Ja és ne mossuk őket a gazdasági bevándorlókkal aki folyamatosan áramlanak mindenhonnan. Nem kellene különválasztani a kettő? Mivel ha megnézed már az első hszemben is azt írtam, hogy a gazdasági bevándorlók befogadása nem megoldás, de a háborús menekültek teljesen más kategória.
Szóval hol vannak idén a szír menekültek?
Előzmény: Gerysama (74) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 21:52 | #76
> Látod lepereg rólad minden, hiába okítalak.

Persze, hogy lepereg az ostoba személyeskedésed.


> Maradj csak meg a putridban, az idénymunkás melódnál és gyűlölj mindenkit mert elcseszted az életed. Olvasgasd csak továbbra a napimigránst meg a hasonló oldalakat és szorongj :D

Tehát akkor itt be is fejezhetjük mert a köpködésen kívül másra nem vagy képes.


Előzmény: tjunior (75) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 21:47 | #75
Látod lepereg rólad minden, hiába okítalak. Maradj csak meg a putridban, az idénymunkás melódnál és gyűlölj mindenkit mert elcseszted az életed. Olvasgasd csak továbbra a napimigránst meg a hasonló oldalakat és szorongj :D
Előzmény: feri88 (73) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 12. 21:35 | #74
Számodra biztosan hiteles oldal. Nógrádi nem hiteles? És ez bizonyított? Ezt alá tudod támasztani valamivel? Hát a világ 90%-a nem hiszem hogy szeretne attól rettegni mikor robbantják fel alatta a metrot például. De azt nehéz tagadni hogy válság van. És a java még csak most jön. Mond csak, mit csinálsz ha mondjuk megindul tízszer ennyi? Szerinted az jót tesz majd a szociális háloknak vagy a munkapiacnak? Hidd el nekem válság van...A megoldás meg valóban nem jön magától. Tenni kell például hogy kirugdaljuk európából ezt a csőcseléket. (tisztelet a kivételnek) de a többségük egészséges katonakorú és fusztrált férfi. És a hibás akkor elég egyértelmű lesz.
Előzmény: tjunior (56) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 21:34 | #73
> Látod megint bizonyítottad, hogy lövésed nincs a témáról.

Hát persze...

> Bevándorlók által lakott kerületek nem 5 meg 10 éve vannak Nyugat-Európában.

Ahogy a no-go zónák sem idén jöttek létre pl. Angliában vagy Svédországban. Ellenben az allah megbízásából legyilkoltak száma valahogy a szar Európába történő beömlésével kezdett növekedni.



> Mesélhetnék 1-2 dolgot.

Nem érdekel a magánéleted.


> Pl. Azt hogy bevándorlókkal sosem volt összetűzésünk, pedig jártunk a haverokkal 1-2 meredek helyen. Ezzel szemben Nápolyban a helyi erők szabadítottak meg a pénzünktől, isteni szerencsénk volt (haveromat kivéve akit lefújtak), hogy előtte nem sokkal tankoltuk meg a kocsit, meg marad a kocsiban annyit, hogy haza tudjunk vergődni. A te debil észjárásod alapján ezek után nekem utálnom kellene az olaszokat, de a nápolyiakat minimum. Vagy mondjuk, Nizzában egy részeg francia az 1. emeletről majdnem lehugyozta az utcán aló haveromat, mert az jó móka volt neki (a következő célpont egy targatetős kocsi volt, na az telibetalálta, ha nem látom nem hiszem el) Akkor a franciákat utáljam?

Szívszorító történet. Elmorzsoltam egy könnycseppet... Kár hogy ezt nem tudod elmesélni azoknak akik az idén azért haltak meg Európában mert allah nem kedvelte őket.


> Mesélhetnék még, de minek?

Továbbra sem érdekel a magánéleted.


Előzmény: tjunior (71) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 21:33 | #72
> Ezt kihagytad, pedig nem is muszlinyok:

Ezekkel egy országban élni csak annyival szerencsésebb, hogy pusztán anyagi indíttatásból vágja el a torkod és nem azért mert allah hatalmas.
De egyéb tekintetben nincs különbség. Ugyanúgy veszélyesek a közbiztonságra, ugyanúgy a szociális hálón élősködnek, ugyanúgy pozitívan diszkrimináltak, stb...

Előzmény: Traveller_x (70) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 21:18 | #71
Látod megint bizonyítottad, hogy lövésed nincs a témáról. Bevándorlók által lakott kerületek nem 5 meg 10 éve vannak Nyugat-Európában. Mesélhetnék 1-2 dolgot. Pl. Azt hogy bevándorlókkal sosem volt összetűzésünk, pedig jártunk a haverokkal 1-2 meredek helyen. Ezzel szemben Nápolyban a helyi erők szabadítottak meg a pénzünktől, isteni szerencsénk volt (haveromat kivéve akit lefújtak), hogy előtte nem sokkal tankoltuk meg a kocsit, meg marad a kocsiban annyit, hogy haza tudjunk vergődni. A te debil észjárásod alapján ezek után nekem utálnom kellene az olaszokat, de a nápolyiakat minimum. Vagy mondjuk, Nizzában egy részeg francia az 1. emeletről majdnem lehugyozta az utcán aló haveromat, mert az jó móka volt neki (a következő célpont egy targatetős kocsi volt, na az telibetalálta, ha nem látom nem hiszem el) Akkor a franciákat utáljam? Mesélhetnék még, de minek?
Előzmény: feri88 (68) 0 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2016. 09. 12. 21:18 | #70
Ezt kihagytad, pedig nem is muszlinyok:

https://www.youtube.com/watch?v=iiTE3tfe7qM
Előzmény: feri88 (69) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 20:45 | #68
> Kinek kinek érdemei szerint, egy ostoba náci ennyit érdemel.

A köpködésen kívül lesz még érdemi hozzászólás is vagy csak ennyire futja?


> Javaslom ne csak szövegelj, hanem mozdulj ki a putridból és járd be európát, bár "félő" ez súlyos kognitív disszonanciát váltana ki belőled.

Semmit nem tudsz rólam de állításokat fogalmazol meg. Tipikus ostoba liberális mentalitás... Azt hiszed ha köpködöd a másikat akkor igazad lesz?


> Én megtettem anno, elég sok helyen jártam, ez nem egy nagy truváj, de legalább van tapasztalatom arról amit beszélek.

Mikor jártál "sok helyen"? Tíz évvel ezelőtt?
Mert most ez van: http://napimigrans.com/brutalis-video-bevandorlok-tamadtak-egy-nemet-polgarra-a-nyilt-utcan/


Előzmény: tjunior (66) 0 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2016. 09. 12. 20:22 | #67
Egy csomó gépeléstől megkíméltél. Hozzáadtalak a képzeletbeli barátaimhoz.
Előzmény: tjunior (66) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 20:14 | #66
Kinek kinek érdemei szerint, egy ostoba náci ennyit érdemel.
Javaslom ne csak szövegelj, hanem mozdulj ki a putridból és járd be európát, bár "félő" ez súlyos kognitív disszonanciát váltana ki belőled. Én megtettem anno, elég sok helyen jártam, ez nem egy nagy truváj, de legalább van tapasztalatom arról amit beszélek.
Előzmény: feri88 (63) -1 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2016. 09. 12. 20:11 | #65
Mindig zombiapokalipszisről, meg világháborúról álmodnak ezek a konteósok, most meg beszartak pár migránstól. Rátok rohad az MRE bazdmeg, ha nem engeditek be a biztonsági kockázatot. Ki érti ezt. Pedig használhatnátok végre a kovaköves tűzgyújtási technikátokat esőben.....
feri88 2016. 09. 12. 18:47 | #64
> Megértem hogy nem olvastad el, nem is neked szántam. Szerencsére te nyitott vagy ha már számon kéred másokon :D

Gondoltam valami tényszerű információ halmazt tolsz ide, de csak egy EMBER MAGÁNVÉLEMÉNYÉT. Az első baromságig fárasztottam magam az olvasással, többet nem ér.

Előzmény: tjunior (62) -1 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 18:47 | #63
> Na megint egy picsogó náci ez is egy megszokott dolog ( gondolom a 88 csak véletlenül van benne a nickedbe) :D.Van akinek megadom a tiszteletet ezen az oldalon, te nem tartozol közéjük, hát így jártál.

Ne fárassz a ostoba személyeskedéseddel. Már tudomásul vettem, hogy ennyi telik tőled, nem kell folyton bizonygatni.



> Igern a napimigráns, meg a kuruc meg az igénytelen youtube-videók tömkelege az aztán a magas nívó.? Valamit kihagytam? :)

A napimigránst pont az olyan hülyéknek kellene elolvasni akik a fejüket a seggükbe dugva élnek és halvány lila segéd fogalmuk nincs arról mi történik körülöttük. A napimigránson a "menekült" válsággal kapcsolatos TÉNYEKET ÉS NEM MAGÁNVÉLEMÉNYEKET, HIVATKOZÁSOKKAL EGYÜTT olvashatod.



> Lásd kivel van dolgod, kapsz egy koncot, mert humánus ember vagyok. A katpol blogot már említettem ma, esetleg olvas kezdésnek egy kis tiborut vagy az acélmonstrum azon részeit ami a történelemről szólnak. Hajrá, kétlem hogy megragad valami az egybites agyadban. De én megtettem amit tehettem :D

Jaj már megint az ostoba személyeskedés...


Előzmény: tjunior (61) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 17:33 | #62
Megértem hogy nem olvastad el, nem is neked szántam. Szerencsére te nyitott vagy ha már számon kéred másokon :D
Előzmény: feri88 (59) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 17:31 | #61
Na megint egy picsogó náci ez is egy megszokott dolog ( gondolom a 88 csak véletlenül van benne a nickedbe) :D.Van akinek megadom a tiszteletet ezen az oldalon, te nem tartozol közéjük, hát így jártál.
Igern a napimigráns, meg a kuruc meg az igénytelen youtube-videók tömkelege az aztán a magas nívó.? Valamit kihagytam? :)
Lásd kivel van dolgod, kapsz egy koncot, mert humánus ember vagyok. A katpol blogot már említettem ma, esetleg olvas kezdésnek egy kis tiborut vagy az acélmonstrum azon részeit ami a történelemről szólnak. Hajrá, kétlem hogy megragad valami az egybites agyadban. De én megtettem amit tehettem :D
Előzmény: feri88 (58) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 17:03 | #60
> Nem miniszterelnök úr, nem Brüsszel politikája, s nem tudom kik milyen ígéretei miatt jönnek a menekültek Európába. Azért jönnek, mert lebombázták a házukat, utcájukat, meghaltak szeretteik s barátaik, lebombázták iskoláikat és bombázzák most már az utolsó még álló kórházaikat is.

Ja lebombázták... az utolsó kórházat is!


EKÖZBEN !!!

A németországi "menekültek" közül sokan visszatérnek abba az országba NYARALNI, ahol állítólag üldözik őket – derül ki a Welt am Sonntag kutatásából.

A lap ezt olyan személyektől tudta meg, akiknek menedékkérelmét már befogadták, és jelenleg munkanélküliként vannak nyilvántartva Németországban, rövid időre pedig olyan országokba utaztak szabadságra, mint Szíria, Libanon vagy Afganisztán.

Ezután persze visszatértek Németországba. A szövetségi munkaügyi hivatal szóvivője a lapnak annyit erősített meg, hogy „vannak ilyen esetek”, de nem vezetnek statisztikát erről a témáról, így nincsenek közelebbi információik. Ha lennének is, ezek továbbítását nem teszik lehetővé az adatvédelmi szabályok – teszi hozzá a lap.

A munkanélküliek Németországban a Hartz IV néven elhíresült segélyt kapják, aminek az alapösszege 400 euró (ami növekszik az eltartott gyerekek után), és a lakbért is fizeti az állam a segélyre jogosult helyett. Akik ilyen segélyt kapnak, az általános szabály szerint évente 21 napra hagyhatják el a németországi lakhelyüket anélkül, hogy csökkenne a nekik járó segély összege. Ha elutaznak, csak az utazás előre látható időtartamát kell bejelenteniük, de azt nem, hogy hova mennek – fejtette ki a Welt am Sonntag érdeklődésére a német munkaügyi hivatal, hozzátéve: semmilyen törvényi alapja nincs, hogy a hivatal az úti célt bárkitől is megkérdezze.


Előzmény: tjunior (57) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 16:30 | #59
Jaj ez a nívós blog? Ahol egy másik jóképességű (fogalma nincs a történésekről) kiosztja orbánt?

> Nem miniszterelnök úr, nem Brüsszel politikája, s nem tudom kik milyen ígéretei miatt jönnek a menekültek Európába. Azért jönnek, mert lebombázták a házukat, utcájukat, meghaltak szeretteik s barátaik, lebombázták iskoláikat és bombázzák most már az utolsó még álló kórházaikat is.

Eddig olvastam.

Előzmény: tjunior (57) -3 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 16:09 | #58
> Dehogy fogytam ki, csak fogyatékosnak minek írjam le megint ugyanazt? Van ennek értelme?

Megint az ostoba személyeskedés. Látom csak csak ennyire telik...
Ugyanazt az ostobaságot semmi esetre se írd le mert unalmas.


> Majd belinkelsz vala ratyi kamu oldalról valami kreténséget ami után azt hiszed érveltél.

Na ebből látszik, hogy totálisan figyelmen kívül hagysz mindent amit más ír, ha ellenkezik a világnézeteddel. Tipikus ostoba liberális mentalitás.
PL. a svéd rendőrség hivatalos weboldala, vagy hivatalos német újság weboldala "ratyi kamu" mert nem azt írja ami neked tetszene.


> Ha valaki az internet pöcegödréből szerzi a "tudását", nem az én dolgom felvilágosítani? Írjak ide pár tényleg nívós oldalt, blogot ami esetleg fényt gyújtana az éjszakában? Minek? Az neked liberális lenne.

Kérlek világosíts fel. Gyújts fényt az éjszakában (szigorúan nívós blogokkal) és vezesd ki Európa népeit a sötétségből. :-D


Előzmény: tjunior (55) -1 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 15:16 | #56
Mondtam egy példát egy komolyan vehető blogról, ahol értelmes emberek kommunikálnak, vitatkoznak, érvelnek. Viszont az tény, hogy Nógrádi bizonyítottan nagyon sok mindenben hazudott ( arról már nem is beszélek, hogy Nógrádi mindig nagyon tudott helyezkedni, mindig azokhoz "húzott a szíve" aki éppen hatalmon voltak, tippem szerint mert mindig azt mondta amit hallani akarnak). A te döntésed mit fogadsz el, meg mit nem, kinek hiszel és kinek nem. Nógrádi a szememben nem hiteles ember. Európas válságban van? Valamennyire biztosan, bár a világ 90%a szeretne ha ilyen válságban lenni.
Akkor általánosíts, a te dolgod, aztán majd nagy szemekkel csodálkozol ha nem jön a megoldás, mert nem fog jönni ezt a történelem már ezerszer bizonyította. Persze a hibás akkor is más lesz.

Előzmény: Gerysama (52) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 15:05 | #55
Dehogy fogytam ki, csak fogyatékosnak minek írjam le megint ugyanazt? Van ennek értelme?
Majd belinkelsz vala ratyi kamu oldalról valami kreténséget ami után azt hiszed érveltél. Ha valaki az internet pöcegödréből szerzi a "tudását", nem az én dolgom felvilágosítani? Írjak ide pár tényleg nívós oldalt, blogot ami esetleg fényt gyújtana az éjszakában? Minek? Az neked liberális lenne.
Előzmény: feri88 (50) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 09. 12. 13:15 | #54
De. A hülye, az ott is hülye.
Előzmény: feri88 (51) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 12:16 | #53
> Jah és szerinted seni nem hívta Európába az arabokat? És a Merkel féle Willkomenn???

Többek között.... http://www.funpic.hu/_files/pictures/original/53/45/54553.jpg

Előzmény: Gerysama (52) -1 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 12. 11:52 | #52
Jah értem akkor mert azon a honlapon azt írják biztos igaz is. Mondtam te a kis magán világodba élsz ahol kirekeszted azt a valóságot amit a többség projektál a külvilág fele. Mi a valóság? már leírtam. Európa jelenleg válságban van. Napirendi pont a migráns kérdés. Erőszak hullám, no gone zonák (videokat linkelek kérésre) államfők bukása falak építése. Ezek tények az ég áldjon meg.

Általánosítok igen. De benne van a nevében Azért mert ez az ÁLTALÁNOS. Ezt sokan elfelejtik. Jah és szerinted seni nem hívta Európába az arabokat? És a Merkel féle Willkomenn???
Előzmény: tjunior (46) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 11:46 | #51
Te nem látsz párhuzamot a kettő között?
Előzmény: lilaflexninja (49) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 11:42 | #50
Gratulálok! Tipikus ostoba liberális viselkedés. Amikor szemebsül a tényekkel és kifogy az "érvekből" akkor jön a személyeskedés!

De hiába köpködsz (mint egy cigány), azzal nem változtathatod meg a tényeket és továbbra sem lesz igazad.

Előzmény: tjunior (48) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 09. 12. 11:28 | #49
Azt észrevettétek azért, hogy a videóban szereplő ember az Usába áramló migrációról beszélt, és nem Európáról?
tjunior 2016. 09. 12. 11:07 | #48
Ha megírod az intézmény címét ahol őriznek , küldök neked zsírkrétát meg rajzlapot. Szívesen.
Előzmény: feri88 (47) +1 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 12. 09:00 | #47
> Európába nem hívta senki az arabokat, mint ahogy a európaiakat sem hívta sehova senki. Ez természetes folyamat.

Te el is olvasod amit írnak neked vagy agymosott liberális szokás szerint figyelmen kívül hagyod a tényeket?

- Útmutatók alapján, segítséggel indultak Európába a vademberek, nem maguktól és ez nem természetes folyamat.
- A zsidó Merkel hívta őket Európába és osztaná szét a tagállamok között a tagállamok akarata ellenére.


> Megint ott vagyunk, hogy általánosítasz. Van olyan arab ország ahol a sariát betű szerint követik? Persze. Ettől minden arab élvezettel kövez meg bárkit vagy kislányokon élvezkedik? Szerinted ez valós?

Amíg téged nem húz a f@szára egy arab addig nem hiszed el, hogy mi történik a valóságban? Tájékozódjál már ember: http://napimigrans.com/

Előzmény: tjunior (46) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 07:12 | #46
Európába nem hívta senki az arabokat, mint ahogy a európaiakat sem hívta sehova senki. Ez természetes folyamat. Megint ott vagyunk, hogy általánosítasz. Van olyan arab ország ahol a sariát betű szerint követik? Persze. Ettől minden arab élvezettel kövez meg bárkit vagy kislányokon élvezkedik? Szerinted ez valós? Most őszintén. Jaj, Nógrádit hagyjuk, olvasd el pl. a katpol.blogon mit írnak róla, most nincs időm megkeresni, de ha igényled megteszem. A csávó egy hazudozó pozőr, aki remekül adja el magát, de nem lehet vagy inkább szabad elhinni amit mond.
Előzmény: Gerysama (44) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 12. 07:04 | #45
Reagáltam már párszor érvekkel, az hogy te azokat nem akarod vagy nem tudod értelmezni,képességbeli hiányosságra utal vagy rosszul neveltek, nem tudom nem ismerlek.
Előzmény: Philo (43) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 11. 21:37 | #44
Szerintem az európaiak már bebizonyították a nyitottságukat az arab kultúrát illetően. Ha nem akkor nem hívták volna ide őket. Ők nem akarják megváltoztatni a gondolkodásukat. Mondjuk én megtenném mert pl nem tartom túl civilizáltnak azt hogy nőket köveznek meg illetve a gyerekházasságok meg hasonlók. (Igen tudom, itt is vannak pedofilok csak az náluk intézményesített.) De sajna az élni és élni hagyni jelszó csődött mondott. És sajnos a fundametalisták többségben vannak mert a vallást az arab országokban hatványozottan szigorúbban veszik. Nógrádi György egyik interjújában kifejtette hogy a másfél millió bevándorlóból 72!!!! ember vállalt eddig munkát az elmúlt 1 évben...hogy ez szerinted korlátolt intelligenciára vall hogy nem akarok ezek után ide egy migránst se? Joh....
Előzmény: tjunior (42) 0 VÁLASZ
Philo 2016. 09. 11. 20:23 | #43
Képzelőerőd az van, látom...
Te csak csúsztatni tudsz. Érvekre egy az egyben reagálni nem.

Na meg beugatni....
Előzmény: tjunior (42) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 11. 16:14 | #42
Teljesen hidegen hagy hogy egy ilyen félművelt, a jelentéktelen élete minden bajáért mást hibáztató szerencsétlen mit gondol rólam.
Az IS mit csinál? Vegzálja azokat akiknek más a világnézete, más a kultúra, gondolkodásmódja. Te mit csinálsz? Vegzálni szeretnéd azokat akinek más a kultúrája , gondolkodás módja stb. A különbség közted és köztük, hogy nekik megvannak az eszközeik, szerencsére neked nincsenek. Így ebben semmi csúsztatás sincs, nézz magadba.
Előzmény: Philo (41) 0 VÁLASZ
Philo 2016. 09. 11. 13:50 | #41
Mekkora csúsztatás már megint. Mert én itt a billentyűzet előtt közlöm veled a szomorú tényeket máris összemosol a fundamentalistákkal, akik keresztények kínoznak, ölnek meg, templomokat dúlnak fel. Vagy ne menjünk messzire ott a síta-szunnita ellentét.

Engem nem a szabályok tartanak kordán Te vadbarom, hanem az erkölcseim, a neveltetésem.
Nekik ez utóbbiak a középkort idézik. Nekik ilyenjük nincsen.

A középkorban ilyen gondolkodás mellett, a falu bolondja, az ország ellensége vagy hasonló lennél. Most csak egy demagóg libsi idióta vagy.
Előzmény: tjunior (40) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 11. 13:37 | #40
Na megjött a másik géniusz is.
Hány embert ölnek meg a keresztények vallási indításból? Hányan vegzálnak másokat mert másban hisznek? Ezt komolyan kérdezted.? Te mit csinálsz most éppen szóban? És tettben ha tehetnéd? Vegzálnál másokat mert mások mint amilyen te vagy. Bár az ilyeneknek általában csak a szájuk jár. Szóval te játszd itt az erkölcsőszt mert az egyetlen különbség a hozzád hasonlók meg az IS ősemberei között, hogy téged kordában tart ez a lenézett liberális demokrácia. Ha a közel-keleten születtél volna azt csinálnád amit ők.
Ja ez meg a másik, az én nagyra becsült iszlám országaim. Miért is? Mert nem középkori a gondolkodás módom? Mert neked csak fekete meg fehér van nem de? Nőj már fel.
Előzmény: Philo (38) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 11. 13:13 | #39
> Akkor a gyilkosság kevésbe bűn?

Látom nem érted a problémát. Gyilkosság előfordulhat minden kultúrában, ezt nem vitatja senki. De nem mindegy milyen rendszerességgel és milyen indíték miatt.

Majd ha már nem mehetsz ki az utcára mert pl. az öltözeted nem felel meg a betelepülők vallásának akkor leszel bajban.

http://ripost.hu/cikk-az-iszlam-allam-jelszavat-kialtva-csaptak-le-a-nemet-nudista-strandon
http://mandiner.hu/cikk/20150727_megtamadtak_muszlim_nok_egy_bikiniben_napozo_not_reimsben


> Nekem azt magyarázza meg valaki, 1300 ember milyen módon tudja szétverni a (csodálatos) magyar kultúrát? Az kb 12 darab 10 emeletes lépcsőház ember. Ha nem egy kupacba telepítik
őket, és nincs kitáblázva, akkor valószínűleg senkinek fel sem tűnik a dolog. Ha meg táborba zárjak őket, akkor meg ott lesznek.

És el is érkeztünk oda, hogy a több ezer éve létező európai kultúra egycsapásra megváltozik (eltűnik) mert a betelepített "menekültek" saját igényeik szerint megváltoztatják és nem beilleszkednek az európai kultúrába.

Mindezt nem maguktól teszik természetesen, hanem a tudjukkik segítségével...

https://www.youtube.com/watch?v=-o7HWX7lkKU

Előzmény: bbaga (37) 0 VÁLASZ
Philo 2016. 09. 11. 12:49 | #38
Te nagyon okos.
Évente hány embert ölnek meg a keresztények vallási indíttatásból?
Hányan vegzálnak másokat, mert nem abban hisznek mint ők.
A kereszténység abban különbözik a tetves iszlámtól, hogy tudott válaszolni az újabb társadalmi kérdésekre. Lásd nő egyenjogúság, egyház és állam szétválasztása és hasonlók.

Az Ószövetséggel meg ne gyere, mert én is bele-bele olvastam. Vannak ott cifra részek, pl. hogy mit kell tenni a tisztátalan nővel háló, tisztátalan... stb. emberkékkel mégsem köveznek mostanában senkit halálra a keresztények között.
Ellenben az általad oly nagyra becsült iszlám országaidban bizony a kezedet is levágják a picsába, mint a szél, ha úgy gondolják (és nem bizonyítják! mert oda bírósági ítélet sem kell sok esetben) hogy loptál.
Ha meg nő vagy, elfelejtheted, hogy a bíróságon neked valaha is szavad lesz. Az hogy kocsit vezess vagy választhass meg még kevésbé játszik. Eltekintve egy-két "nyitottabb" országtól lásd Törökország (kíváncsi vagyok meddig...)
Előzmény: tjunior (33) 0 VÁLASZ
bbaga 2016. 09. 11. 12:31 | #37
> De azt tudod, hogy mi volt a gyilkosság oka? Ugye nem az, hogy az áldozat más vallás előírása szerint öltözködött?

Akkor a gyilkosság kevésbe bűn?

Nekem azt magyarázza meg valaki, 1300 ember milyen módon tudja szétverni a (csodálatos) magyar kultúrát? Az kb 12 darab 10 emeletes lépcsőház ember. Ha nem egy kupacba telepítik őket, és nincs kitáblázva, akkor valószínűleg senkinek fel sem tűnik a dolog. Ha meg táborba zárjak őket, akkor meg ott lesznek.

Bar meggyőződésem, hogy ha elbukjak ezt a szavazást, a Kedves Vezér és haverjai úgy fogjak intézni a dolgot, hogy minél nagyobb szívás legyen a magyar embereknek - mert hat ez kellett nektek, most megkapjatok - és a betelepítetteknek is.
feri88 2016. 09. 11. 10:47 | #36
> Itt volt pár napja a nyíregyházi kettős gyilkosság, elkövető egy Magyarországon élő román orvos. Mi a megoldás szerinted? Gyűlöljem a többi Magyarországon praktizáló román orvost? Esetleg menjek tovább és gyűlöljem az összes külföldi orvost ezért?

De azt tudod, hogy mi volt a gyilkosság oka? Ugye nem az, hogy az áldozat más vallás előírása szerint öltözködött?

> Lehet hogy most újat mondok neked, de Magyarországra minden évben, pontos számot most nem tudok mondani, az 1300 főnél nagyságrendileg több bevándorló érkezik. Lehet csak nekem nem tűnt fel, de ez a sok arab, kínai, nem tudom kicsoda nem rombolta le a kultúránkat.

Az évszázadokkal ezelőtt bevándoroltak sem tudtak beilleszkedni a rájuk költött százmilliárdok segítségével sem pedig azok nem iszlamisták:

https://www.youtube.com/watch?v=Bct_zPqQxZ4
https://www.youtube.com/watch?v=5OJ-sszzAC4

> Megint csak azt tudok kérdezni mi a megoldás? Szüntessük be a ki és bevándorlást? Innentől kezdve se ki se be senki, mert te és a hozzád hasonlók rettegnek mindenkitől aki kicsit is más. Bélyegezzünk megint mindenkit.

A megoldás semmi esetre sem az, hogy idegen kultúrákkal verik szét Európát, mindenféle "menekült státuszra" hivatkozva.

> Pont itt, ebben a szerencsétlen sorsú Közép-Európában megtanulhatnánk végre, hogy a te általad hangoztatott út nem vezet sehova csak tragédiákhoz.

Melyik általam hangoztatott útra gondolsz?


> A Benes-dekrétumok megvannak? A Marosvásárhelyi fekete március? Soroljam még mit okoz a kirekesztés és a gyűlölet?

Ne viccelj már. A Magyarországtól elcsatolt területen, az ott élők kárára, államilag létrehozott törvényt nevezel gyűlölködésnek? :) Az simán népirtás nem gyűlölködés.

https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/4145/4710/original.jpg

Előzmény: tjunior (34) -2 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 11. 10:47 | #35
> Megint a Korán. Te a Bibliát követed betű szerint? Vannak abban is elég meredek dolgok. Pedig keresztény vagy ugye?

A gyakorlat azt mutatja, hogy 2016-ban muszlimok jönnek Európába gyilkolni és nem keresztények mennek muszilm országokba robbantgatni.




> Az iszlám államot meg pénzelik, igen? Mi közük ehhez a menekülteknek? Rákosiékat meg a Szovjetunió támogatta, akkor ezzel a logikával az 56os menekültek komcsi szabotőrök voltak akik a kapitalizmust mentek szétzilálni?

Az a közük, hogy a "menekültek" nagy része nem menekült és azért indultak Európa elfoglalására mert valakik megteremtették a feltételeket hozzá. Ugyanazok teremtették meg akik miatt pl. 56-ban sokaknak el kellett hagyni Magyarországot. (http://hu.rightpedia.info/wiki/A_Szovjetuni%C3%B3_zsid%C3%B3_vezet%C5%91i)

A WW2 utáni időkről: https://www.youtube.com/watch?v=9q6gwZs4Zi8
Na vajon kinek nem tetszik az igazság kimondása: https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/kocsislmihalylevele.jpg



> Utasításra jönnek? Ez megint valami hangzatos lózung vagy alátámasztod valamivel? De ne ilyen bohóc youtube videókkal ha lehet.

Korábban írtam, hogy többek között, sorosgyuribácsi egyik szervezete által készített útmutató segítségével szállják meg Európát:

http://w2eu.info/

Szépen le van írva milyen kiskapuk felhasználásával játszhatják ki az európai törvényeket / szabályzást és milyen módon lehet élősködni a szociális hálón.

https://uploads.disquscdn.com/images/8cb1208b07fd70df070b158f5c60958e32d427fbd8541671229f1b6f619419f2.jpg
https://uploads.disquscdn.com/images/a6cddbf072d7d6b306cb70018a5654a093cb19ccc528d151c592eb0109fd9121.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=Be18rqVu5QU

Köszönjük NEM kérünk belőle!!!




> Ja a No gone zónák. Ki mondta, hogy nincsenek problémák? Mutass rá kérlek hol írtam ilyet.

Azzal, hogy támogatod a vadállatok betelepítését azt mondod nem (nagy) probléma a betelepítés és annak következménye (sok ártatlan ember halála, az európai értékek pusztulása).

https://www.youtube.com/watch?v=f8y_sLjBpKs

Segítek: Ha NEM jönnek ide NINCSENEK problémák!! Ugye milyen egyszerű?

Miért nem a szomszédos gazdag országokba mennek? Ugyanaz a kultúrkör nem lennének problémák a "beilleszkedéssel". Valamiért nem kell ott a sok bevándorló "jó munkaerő".



> Egy valamit magyaráz már meg, ha az iszlám Állam egyetlen a migránsok kultúrájával akkor miért menekülnek el az uralmuk alul. Ha holnap egy számodra szimpatikus rezsim amivel mindenben azonosulni tudsz elmennél innen? És kik menekülnének el? Na erre válaszolj.

Nem az iszlám állam egyenlő a "menekültek" kultúrájával, hanem az iszlám vallás. Az iszlám állam a szélsősége az iszlám vallásnak.




> Azt hiszem elmagyaráztam miért rúgtál öngólt, ha nem érted meg, na ez nem az én problémám.

Nem magyaráztad el.



Előzmény: tjunior (33) -1 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 11. 09:48 | #34
Itt volt pár napja a nyíregyházi kettős gyilkosság, elkövető egy Magyarországon élő román orvos. Mi a megoldás szerinted? Gyűlöljem a többi Magyarországon praktizáló román orvost? Esetleg menjek tovább és gyűlöljem az összes külföldi orvost ezért?
Lehet hogy most újat mondok neked, de Magyarországra minden évben, pontos számot most nem tudok mondani, az 1300 főnél nagyságrendileg több bevándorló érkezik. Lehet csak nekem nem tűnt fel, de ez a sok arab, kínai, nem tudom kicsoda nem rombolta le a kultúránkat. Eddig, lehet hogy csak Soros jeléle várnak, nem tudom. És igen van aki bűnt követ el itt. Megint csak azt tudok kérdezni mi a megoldás? Szüntessük be a ki és bevándorlást? Innentől kezdve se ki se be senki, mert te és a hozzád hasonlók rettegnek mindenkitől aki kicsit is más. Bélyegezzünk megint mindenkit.
Pont itt, ebben a szerencsétlen sorsú Közép-Európában megtanulhatnánk végre, hogy a te általad hangoztatott út nem vezet sehova csak tragédiákhoz. A Benes-dekrétumok megvannak? A Marosvásárhelyi fekete március? Soroljam még mit okoz a kirekesztés és a gyűlölet?
Előzmény: feri88 (32) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 11. 09:36 | #33
Megint a Korán. Te a Bibliát követed betű szerint? Vannak abban is elég meredek dolgok. Pedig keresztény vagy ugye?
Az iszlám államot meg pénzelik, igen? Mi közük ehhez a menekülteknek? Rákosiékat meg a Szovjetunió támogatta, akkor ezzel a logikával az 56os menekültek komcsi szabotőrök voltak akik a kapitalizmust mentek szétzilálni?
Utasításra jönnek? Ez megint valami hangzatos lózung vagy alátámasztod valamivel? De ne ilyen bohóc youtube videókkal ha lehet.
Ja a No gone zónák. Ki mondta, hogy nincsenek problémák? Mutass rá kérlek hol írtam ilyet.
Egy valamit magyaráz már meg, ha az iszlám Állam egyetlen a migránsok kultúrájával akkor miért menekülnek el az uralmuk alul. Ha holnap egy számodra szimpatikus rezsim amivel mindenben azonosulni tudsz elmennél innen? És kik menekülnének el? Na erre válaszolj.
Azt hiszem elmagyaráztam miért rúgtál öngólt, ha nem érted meg, na ez nem az én problémám.
Előzmény: feri88 (31) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 11. 09:01 | #32
> Én nem kívánok semmi hasonlót a családodnak, ez lényeges különbség kettőnk között.

De sajnos kívánod, mert helyesled azt, hogy ezek a vadállatok élősködjenek az európai népeken, miközben a kulturális különbség miatt halálos kimenetelű atrocitások (merényletek, nemi erőszak, stb.) történnek akkor az én családom látja kárát.

> Mit akarsz mondani? Ha egy menekült vegzálná valamilyen módon egy ismerősöm vagy rokonom, gyűlölnöm kellene az összeset. Ez mi? Milyen sötét középkorban élsz te? Ha meg egy kék szemű bántja egy hozzátartozómat akkor utána gyűlöljek minden kék szeműt? Ha egy pesti utána gyűlöljek minden pesti embert? Ezt a legalja primitívséget.

Az nem fair, hogy ártatlanok halnak meg azért mert vannak olyanok akik szerint helyes az, hogy a vadállatokat Európába telepítik. Az lenne a fair ha a megszállást igenlők családjait irtaná ki a merénylő vagy húzná fel a retkes farkára. És akkor az igenlő boldog lehetne mert a családja / élete árán de sikeresen végbement a betelepítés.


Előzmény: tjunior (29) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 11. 09:01 | #31
> Az átlag alatti ember gyűlöl mindent amit nem ért vagy nem olyan mint ő, ne sértegesd az átlagot

Persze... A korán tanítása szerint meg aki más vallású az alsóbbrendű és esetleg elpusztítandó.
http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3363/4374/original.jpg

Na most akkor ki gyűlöl kit?

https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/4098/4987/original.jpg

> Ja tájékozódj, meg gondolkodj, a háborús menekültek jó részét az IS rémuralma késztette arra, hogy elhagyja a hazáját, vagy azért mert a vallásuk, származásuk alapján kiírtandók listáján voltak a fundamentalistáknál

Az iszlám állam külső segítséggel (fegyverek, pénz) jött létre, hogy megvívja a háborút azok helyett akik létrehozták. A kulcsszó: proxy war

https://www.youtube.com/watch?v=EP8JdtmuT6s

> vagy "csak" szimplán nem akartak a középkorban élni.

Ahelyett, hogy jobbá tennék a saját társadalmukat (utasításra) idejönnek Európába és Európát teszik tönkre azzal, hogy a saját megszokott kultúrájuk szerint alakítják át a megszállt országot. És sajnos sok hülye van aki ezt helyesli vagy asszisztál hozzá.

https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2467/7617/original.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=nZ4zhEfjXqA

Tájékozódásképp:

A svéd hatóság évekkel ezelőtt hivatalosan kijelölte a no-go zónákat Svédországban ahová az őslakos svédeknek nem tanácsos bemenni mert ott az !!évekkel korábban!! letelepedett muszlimok saját törvényei érvényesek:

https://swedenreport.org/2015/05/18/police-yes-there-are-no-go-zones-in-sweden/

> Erre most te az Iszlám állammal baromságait hozod fel érvként ellenük?

Nem az iszlám államot, hanem a megszállók saját kultúráját. Nem Európába való!!

> Az olyan mintha az 56os magyar menekülteket azért akarták volna visszaküldeni mert kommunisták meg a Rákosi-renszer kiszolgálói lettek volna.

http://static.keptelenseg.hu/p/a35800a1d02dd3ba6200e0ab7fc2858e.jpg

> Na kapirgálod már mekkora öngólt rúgtál?

Kérlek magyarázd el miért öngól.



Előzmény: tjunior (28) 0 VÁLASZ
Cableguy 2016. 09. 11. 08:09 | #30
Ezt a sok kretén fogadatlan jogvédőt és azt aki a féligazságot keveri másik féligazsággal!!!
1.) Magyarországnak nincs gyarmata és nem is volt, és nem zsákmányolt ki senkit a történelem során.
2.) Magyarországot elég sokan gyarmatnak nézik és elég sokan kizsákmányolták a történelem során.
3.) A magyar 56-os kivándorlók valódi terror elől menekültek. Sehol nem robbantottak buszt, lőttek le embereket, erőszakoltak meg más nemzetek nőit. Elfogadták az adott ország törvényeit és beilleszkedtek.
4.) A mai gazdasági magyar munkavállalók az adott ország törvényeit betartják, dolgoznak és adóznak.
6.) Magyarország az EU-része. Úgy ahogy más emberek vagy cégek jöhetnek dolgozni vagy vállalkozni ide (akár adózás nélkül is) úgy mitőlünk is mehet szinte egész európába dolgozni, vállalkozni bárki. Szíria és Afrika más országa sem az EU-tagja.
7.) Szír háborús menekültnek az tekinthető aki Szíriából menekül, szír papírokkal a háború elöl. A Bantu néger és az egyiptomi múzeumőr nem. A többit nevezzük gazdasági bevándorlónak és a két csoportot ne keverjük.
8.) A bevándorlókat Merkel hívta Németországba. Nem más államfő, nem máshova és nem azután osztogassa szét, miután elválasztotta az ocsút a búzától.
9.) Putyint lehet szeretni lehet utálni. Egyet nem lehet rá mondani hogy nem szereti a saját hazáját. Ő azt mondta (igaz a mindent és mindenkit befolyásoló más népcsoporttal kapcsolatban): Oroszországban orosz emberek laknak, orosz történelemmel, orosz kultúrával, orosz törvényekkel. Aki náluk le akar telepedni azt szívesen látják. De a betelepültnek kell az oroszokhoz igazodnia nem pedig fordítva.
10.) Addig amíg a saját magyar lakosságunknak nem tudunk tisztességes megélhetést biztosítani. addig amíg az embereket kilakoltatják, enni , rezsit fizetni nincs pénzük, addig ne az legyen a legfontosabb hogy a magyar honfitársainkkal szemben mással jótékonykodunk a mieink meg le vannak szarva. Ez nem járja.

Ui: A mostani választás is baromság. ÉS még csak nem is a kvótáról szól ahogy a kérdés felteszi.
"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"
A kérdés azt taglalja ki döntsön. nem azt hogy bárki akarja-e
Ha igennel szavaz akkor Brüsszel eldönti. Ha nem akkor a magyar kormány dönti el. s még ő is dönthet úgy Brüsszeli nyomásra vagy Soros Gyuri bácsi nyomására bepucsít...
ezért álszent ez a mostani szavazás...
tjunior 2016. 09. 11. 00:18 | #29
Én nem kívánok semmi hasonlót a családodnak, ez lényeges különbség kettőnk között.
Mit akarsz mondani? Ha egy menekült vegzálná valamilyen módon egy ismerősöm vagy rokonom, gyűlölnöm kellene az összeset. Ez mi? Milyen sötét középkorban élsz te? Ha meg egy kék szemű bántja egy hozzátartozómat akkor utána gyűlöljek minden kék szeműt? Ha egy pesti utána gyűlöljek minden pesti embert? Ezt a legalja primitívséget.
Előzmény: feri88 (25) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 11. 00:13 | #28
Az átlag alatti ember gyűlöl mindent amit nem ért vagy nem olyan mint ő, ne sértegesd az átlagot
Ja tájékozódj, meg gondolkodj, a háborús menekültek jó részét az IS rémuralma késztette arra, hogy elhagyja a hazáját, vagy azért mert a vallásuk, származásuk alapján kiírtandók listáján voltak a fundamentalistáknál vagy "csak" szimplán nem akartak a középkorban élni. Erre most te az Iszlám állammal baromságait hozod fel érvként ellenük? Az olyan mintha az 56os magyar menekülteket azért akarták volna visszaküldeni mert kommunisták meg a Rákosi-renszer kiszolgálói lettek volna. Na kapirgálod már mekkora öngólt rúgtál?
Előzmény: feri88 (27) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 10. 21:59 | #27
> Az átlagember gyűlöli azt ami nem olyan mint ő.

Tájékozódjál, hogy gyűlöl kit: https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2411/7780/original.jpg





Előzmény: Traveller_x (11) 0 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 10. 21:47 | #26
> Népszavazni kell mert 1300 migráns lerombolja a magyar kultúrát,

Ha 1300 migránsból 5 megerőszakolja egy családtagosat majd levágja a fejét egy késsel akkor az sem lesz baj? Ha baj lesz akkor szerinted melyik másik magyarnak kell meghalnia azért hogy a migránsok ide menekülhessenek?

> erre programozta őket Soros meg a gyíkemberek.
Nyilván a gyíkemberek készítették az útmutatót is : http://w2eu.info/

A programozás már születésük alkalmával megtörténik: http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3363/4374/original.jpg


Előzmény: tjunior (15) -1 VÁLASZ
feri88 2016. 09. 10. 19:22 | #25
Olvasgassál: http://napimigrans.com/

Én semmi mást nem kívánok neked, csak annyit, hogy egy vagy több "menekült" szórakozzon az egyik családtagoddal és akkor a családtagod elé állhatsz és elmondhatod neki azokat az ostoba liberális baromságokat amit most itt mondtál ->

-> Lehet nehéz elfogadnod, de ők is ugyanolyan emberek.
-> Van köztük alja meg normális is,
-> feltételezem ugyanolyan arányban mint bárhol máshol a világban.

Minden bizonnyal ki lesz segítve a családtagod a bölcsességeiddel..


Előzmény: tjunior (10) -1 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 10. 17:42 | #24
Falat építenek...elég nagy nehéz összekeverni egy zacskó szotyival. Például. Ausztriában bukott a kancellár. Ezt is bizonyítsam? Menj Bécsbe... Merkell pártja 10 év óta először van 20% alatt. Ezt is muszáj? Nézd a kimutatásokat. A burka és a muszlim fürdőruha nemtom mi a neve, betiltása Franciaországban és németországban. Olvass utána. Svédországban és Dániában és még ki tudja hol szigorítottak a bevándorláson. Úgy szintén. Ezen kívül vannak még tervbe vett intézkedések amikből ki tudja mi lesz még de németországban felvetették a sorkötelezettség visszaállítását. Erről is harsogott a média. Rengeteg más is van ezen kívűl csak nyitott szemmel kéne mászkálgatnod. Ezekre persze csuklóbol mondogatod majd nyilván valóan hogy nem kell mindent elhinni a tévének meg az újságnak. És annak sem amikor ezt a nyugati politikusok mondják a tévében. Neked van egy kis világod ahol migrációs válság nincs. És bárki aki az ellenkezőjét állítja egy barom.

És nem...nem ugyanannyi arányban. ha ugyanannyi arányban lenne normális migráns, akkor NEM beszélhetnénk migrációs VÁLSÁGRÓL. Ha ide a szakképzett és normális migránsok tömege érkezne akkor nem menne svédországban és németországban a nemi erőszak statisztikai mutatói az égbe. Szilveszter Kölnben? Csak hogy kiemeljek egyet a sok közül. De hallgasd meg Nógrádi Györgyöt vagy George Spöttle biztonságpolitikai szakértők véleményét akik kint élnek...jah igen...ők sem autentikusak....
Előzmény: tjunior (23) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 10. 13:19 | #23
Már megint ezek a pufogtatások? Radikális intézkedések minden ország részéről? Soroljad már, ha annyi van nem lesz nehéz. Valami konkrétumot végre.
Milyen infóimat? Annyit írtam, hogy szerintem van köztük aljanép és normális is, valószínűleg ugyanolyan arányban mint bárhol máshol, ugyanolyan emberek mint mi. Ezt bizonyítani kell?
Barátaim? Nem is tudom, mondjuk a fogorvosom arab, nem a barátom de jó szakember, amennyire meg tudom ítélni. Na ez egy. Most akkor te jössz a személyes élményeiddel.
Előzmény: Gerysama (22) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 10. 11:37 | #22
Alátámasztani azt a rengeteg szart? Mivel magyarázod a radikális intézkedéseket minden ország részéről? Vagy Angela Merkel népszerűségének meredek zuhanását?

De akkor beszéljünk arról te honnan szerzed az infoidat? Jah hogy te kint vagy a menekülttáborokban németországban és hát ott semmi baj nincs és minden merő propaganda és ezek a legszeretetreméltóbb emberek akivel valaha is találkoztál és már az új legjobb barátod is az egyik....eltaláltam?
Előzmény: tjunior (20) -1 VÁLASZ
cila 2016. 09. 10. 11:33 | #21
... és még annyit hozzátennék, az eltérő kultúrák találkozásáról:
Az európai ember azt mondja: "Ami a Larousse-ban nincs, nem is érdemes tudni."
A közelkeleti: "Ami a Koránban nincs..., vagy ami a Koránban van, azt..."
Óriási, áthatolhatatlan a különbség. Olaj a vízzel nem vegyülhet. Külön kell tartani a két anyagot.
Előzmény: cila (18) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 10. 11:32 | #20
Kicsit gyere ki a királyi tv meg 888 bűvköréből. Szóval akkor sikerül valami adattal alátámasztani a hangzatos kijelentésedet, vagy csak ilyenek mennek?
Előzmény: Gerysama (19) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 10. 11:24 | #19
Alátámasztani? Ember te nem követed az eseményeket? :D Kb minden második híradó, blog, poszt és egyéb hír arról szól hogy még a legtoleránsabb országoknak is tele a hócipőjük. Mindenki kerítést épít, mindenhol buknak a liberális kormányok, gyulladnak fel a táborok, burka betiltás és minden olyan más dolog ami eddig elképzelhetetlen volt ezen a kontinensen.
Előzmény: tjunior (14) 0 VÁLASZ
cila 2016. 09. 10. 11:01 | #18
Érdekfeszítő(-fejlesztő) volt amit írtatok. Mindenkinek, majdnem, mindenben igazat adok. De.
Tegyük fel, függetlenül a majdani szavazás eredményétől (én nem szavazhatok), mégis beindúl a ping-pong. Akik tovább akartak menni s tudtak, jó részük visszaáramlik.
Mi lesz akkor?
Nyelünk egy nagyot és? Nem hova tessszük (nem szállítmány), hanem hova telepítjük (emberi lények)?
Ott vannak az elhagyott kaszárnyák! mondja valaki. Befér mindegyikbe ezer ember. Ostobaság.
Egy helyre gettósítani ennyi megbízhatatlan, más, sőt azon belül is vegyes kultúrájú, többnyire fiatal nőre éhes, stb. embert, ez nem vezethet jóra, semmiképpen.
Azt hiszik, hogy a Kárpát medence olyan tojás sárgája, ami minden mennyiségben fel tudja oldani az olajat.
Én nem hiszek ebben.
Philo 2016. 09. 10. 09:51 | #17
A háborús menekülteket sem kell befogadni. Demagóg faszság. Pláne, hogy nem állnak meg az első vagy akár második biztonságos országnál. Hogy a szaros Fr. o. már nem is jó nekik, hanem csak a UK, meg Németország.
Továbbá azokban a gócpontokban: Közel-Kelet, Afrika, Ázsia egyes részein az elmúlt 2000 évben mindig volt valami helyi csetepaté. Az elmúlt 50 évben minden évben legalább 10 milliók! menekültek a háborúk elöl.

A kis f-szom akarja évente befogadni a Világ kevésbé szerencsés 10 millióit. Be kellene látni, hogy Európa erőforrásai is végesek. Hogy itt és Nyugat Európában is elég komoly munkanélküliség van és hogy a lecsúszott szegény népréteg mérete egyre csak nő. Az lenne a helyes hozzáállás, ha első körben a sajátjainkon segítenénk és nem holmi koszosokon...
Utóbbiakon pl. születésszabályozással lehetne segíteni, hogy ne szarják ész nélkül a gyerekeket a Világra. Hogy ne legyen 8 gyerek egy családban, ha éheznek. Hogy felelősségteljesen vállaljanak családot. A Föld nem tud eltartani egészségesen 7-10 milliárd embert.
-1 VÁLASZ
szemantikus 2016. 09. 10. 09:11 | #16
Érdekes, de mikor megy a sorosozás, akkor valahogy mindig elfelejtik megemlíteni, hogy a főmajom az ő pénzéből lett ennyire agyon iskolázott. Ki érti ezt?
tjunior 2016. 09. 10. 08:26 | #15
Valakit mindig gyűlölni kell, a konstans félelem tartja együtt a nyáját. Az utóbbi 6 évben meg már annyi mindent és mindenkit gyűlöltünk kellett (volna). Népszavazni kell mert 1300 migráns lerombolja a magyar kultúrát, erre programozta őket Soros meg a gyíkemberek.

Előzmény: Traveller_x (11) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 10. 08:19 | #14
Európa nem így látja? Alátámasztanád valami adattal ezt az állításod?
Előzmény: Gerysama (13) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 10. 05:14 | #13
Fura, mert Európa nem így látja. Újat mondok?
Előzmény: tjunior (10) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2016. 09. 09. 20:49 | #12
Kiváló előadás, szép befejezéssel és az igazságtartalmát szép lassan be fogja látni minden európai tagállam (előbb vagy utóbb), mert az állampolgárok reagálni fognak minden választáson. A V4-ek élén Orbán Viktor is hasonlóan nyilatkozott..."Nem a problémát kell ide importálni, hanem a segítséget kell odavinni"
Az felelőtlen politika, hogy ártatlan nőkre és gyerekekre hivatkozva be kell engedni mindenkit ellenőrizetlenül és emiatt ráadásul felborítani egy demográfiai egyensúlyt. Ráadásul most már rendelkezünk mindenféle statisztikákkal, hogy hogyan is tudnak/akarnak integrálódni ezek a migránsok/menekültek. A legtöbb migráns-ellenes nem gyűlöli ezeket az embereket, csak egyszerűen felfogják, hogy nem ide valók és ha hagyjuk, hogy itt leterheljenek bennünket, akkor képtelenek leszünk nekik valaha is segíteni nekik a hazájukban, pedig ez az egyetlen hosszútávú megoldás.
+1 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2016. 09. 09. 20:11 | #11
Hagyd a fenébe!

Az átlagember gyűlöli azt ami nem olyan mint ő. Ebbe az átlag feletti és az átlag alatti is beletartozik. Ha sikerül levágnia a széléből az eloszlási-görbének, akkor új szél keletkezik, amit megint utálhat, egészen addig amíg el nem éri saját magát. Akkor megnyugszik, mert saját magát azt bizony szereti.

Ezt a kérdést rá kell hagyni a bugrisokra, mert az ember csak felszívja magát a hülyéken. A migráncsozás lett a jövő zsidózása.

Egy vicc jut eszembe erről, nemrég olvastam:

ohn és Grün a véletlen szerencse folytán életben maradt. A járda széléről a május elsejei felvonulást nézik, és egymás szavába vágva hüledeznek:
– Odanézz! Aki ott elöl azt a vörös csillagot viszi, nemrég még nyilaskereszttel feszített!
– Mögötte, aki a jelszót cipeli, az jelentett fel engem!
– Aki a Rákosi-képet viszi, az ellenőrizte a gettót!
– Hát ez már mindennek a teteje, tennünk kellene valamit!
– Ugyan, hagyd! Kis nép vagyunk, nekünk csak egy csőcselékünk van.
Előzmény: tjunior (10) -1 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 09. 19:59 | #10
Mit nem értesz? A szír menekültek is javarészt tudnak viselkedni egy jelentős részük még keresztény is. Lehet nehéz elfogadnod, de ők is ugyanolyan emberek. Van köztük alja meg normális is, feltételezem ugyanolyan arányban mint bárhol máshol a világban. Meglepő? Újat mondok?
Előzmény: Gerysama (9) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 09. 09. 18:42 | #9
Én igen.....és akkor? Biztos voltak kivételek de legalább tudtak viselkedni javarészt.
Előzmény: tjunior (8) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 09. 09. 15:10 | #8
56ban a magyar menekültek is megálltak Ausztriában, ja nem, még sem mondanám őket gazdasági migránsoknak.
Előzmény: kenderice (7) 0 VÁLASZ
kenderice 2016. 09. 09. 14:50 | #7
Aki az országában dúló háború elől menekül, az megáll az első biztonságos országban.
Aki onnan továbbmegy, azt már joggal nevezhetjük gazdasági migránsnak...
Előzmény: tjunior (4) 0 VÁLASZ
rermo 2016. 09. 09. 14:04 | #6

Na azért egyet ne felejtsünk ki a dologból ha már ez a jól kereső professzor ki is felejtette vagy tudatosan nem mondta vagy egyszerűen nem tud róla ....

... nincs az sehol sem leírva , hogy egy embernek hány dollárból kell megélnie !!!! Amíg a dollár nem létezett addig is éltek emberek a földön .

Egy afrikai kecskepásztor úgy is boldog tud lenni ha nem keres 2 dollárnál többet . A nyugati " fejlett " civilizáció terméke ez a lézerjános által is megfogalmazott " annyit érsz amennyi pénzed van " szemlélet .

Egy anekdota .

A nagy gazdasági világválság ( múlt század húszas éveiben ) után ez egyik Rockefeller tönkrement elvesztette a vagyona nagy részét és " csak " kétmillió dollárja maradt ...az akkor egy hihetetlen hatalmas vagyon volt . Öngyilkos lett azt a búcsúlevelet hagyva hátra ..... " nem akarom szegényként élni az életem "
Dzsonszi 2016. 09. 09. 13:45 | #5
Ja, segítsünk nekik ott ahol vannak. Küldjünk nekik jó sok fegyvert, hogy tudják megvédeni magukat. Aztán helyezzük oda a környezetszennyező technológiát, hogy tudjanak megélni. Tegyük oda az egész ipart, mert olcsóbban dolgoznak, zsákmányoljuk ki minél jobban őket.
A multiknál úgyis ezzel nyomorgatják az embereket, hogy határozd meg, hogy mit csinálsz. Írd le. Gondolkodj el rajta, hogy tudnád-e jobban csinálni. Írd le. Csináld jobban, ezt is írd le. Hogy csinálja ezt a pénzéhes, mohó menedzser? Kihelyezi az összes melót a szegény országba, ott gyerekmunkával megcsinálják napi 2 dollárért, itthon eladja ezt a terméket aranyért, és meg van győződve róla, hogy jól csinálja. Ebből a haszonból tart fenn egy vastag szociális hálót, és mondja nagy plénum előtt, hogy niggerek, nyugodtan dögöljetek éhen.
tjunior 2016. 09. 09. 12:21 | #4
A gazdasági migránsok tömegese befogadása valóban nem megoldás, de ez ki vitatta?
Mi van a háborús menekültekkel? Szíriából nem azért menekülnek el ezerszámra mert nem tudnak megélni. Velük mi legyen?
3m3ricus 2016. 09. 09. 10:06 | #3
Milyen érdekes, hogy a minisztérium hozta le ezt a videót... Úgy beszél a faszi, mintha az összes 2 dollár alatt kereső ember az amcsikhoz akarna menni.
Tömény baromság és propaganda az egész.
szemantikus 2016. 09. 09. 09:35 | #2
Van a végén egy mondat: az egyetlen hely, ahol ezeket az embereket segíteni tudjuk, az a hazájuk. Ezzel egyet is értek. Ha viszont a gyarmatosítók már nem kívánnak a gyarmatokon tőkét hagyni, akkor a lakos sem marad ott értelem szerűen.
sapkabarna 2016. 09. 09. 09:27 | #1
Ja. Ha nem egyből a legrászorultabbakat tudjuk segíteni, akkor inkább ne segítsünk senkin?...

És nem csoda, hogy a fideszes minisztérium ott van a támogatók között: A szimplán jobb életkörülményekért egy szomszédos országból átvándorló mexikói nyilván teljesen egyenértékű egy háború elől ezer km-eket vándorló menekülttel. (Nyilván ez utóbbi is a lehetőségeihez képest a legjobb helyre akar jutni, ha már el kellett hagynia otthonát. ... Ezért sem kell nekünk félnünk milliónyi bevándorlótól. Nem hülyék azok, hogy itt akarjanak letelepedni a Lajta túloldala helyett.)