Kísértetek a migránsok ellen

2016.07.27. 21:49

Figyelem! Hihetetlen mélységekben járó tartalom következik: gondoltam, kipróbálom, milyen TV2-snek lenni, ahol a Hihetetlen Magazin, illetve annak szerkesztője szerda este hiteles forrásként nyilatkozott. A híradóban.

Nem hiszem, hogy be kell mutatnom az olvasóknak a Hihetetlen Magazint, nevéből is következik: amit abban írnak, azt nem érdemes elhinni. (Kivéve, ha a TV2 híradóját, a Tényeket szerkesztjük.) Legutóbb egy hasonló magazin járt a kezemben, az Ufó Magazin, a menekültválságnak viszonylag az elején. Szerbiába vagy Horvátországba tartottunk, amikor egy benzinkútnál belelapoztam egy aktuális számba.

A négyoldalas cikk arról szólt, hogy a menekültek (idézőjelben) között lévő valódi emberek és a muszlim ügynökök kiszűrésére megvannak a módszerek ugyan, de a szíriusziakat hiába próbálnánk például infrakamerával kiszűrni, nem járnánk sikerrel, hiszen testük elnyeli a környezeti energiát!

hódítók.png

Most, hogy a TV2 az egyik legismertebb műsorában, főműsoridőben a Hihetetlen Magazin szerkesztőjének segítségével rántotta le a leplet Európa vezető politikusairól és tette fel a kérdést, hogy vajon Theresa May vagy Angela Merkel tényleg az illuminátus rend tagjai, hát szereztem és újra belelapoztam egy ilyen magazinba. Egyáltalán nem kellett csalódnom. Azon túl, hogy egy egész anyag dolgozza fel Angela Merkel életét Európa Sírásói címmel, a 2016 augusztusi (HIHETETLEN!) számban a 23. oldalon meg is találtam a

Kísértetek a migránsok ellen

- című cikket. A súlyosan migránsellenes cikk persze egy sima állami kvótanépszavazásos kampány stílusában kezdődik: a beilleszkedni nem tudó és nem is akaró migránsok alapvető emberi jogokat lábbal tiporva szabadon garázdálkodva bűnöznek. Majd kiderül, mit kiderül, villámként csap le az információ: nemcsak a józanul gondolkodó európai emberek többségének van ebből elege, hanem

egyes túlvilági entitások sem túlzottan toleránsak velük szemben.

Megtudjuk, a kísértetek nem nézik jó szemmel, ha a korábbi életterükként szolgáló telket, házat, vagy helyiséget idegen erők tartják megszállva. Ezért meg is tesznek mindent, hogy elkergessék őket onnan. A cikk állítása szerint tavaly 35-40 migráns kérte áthelyezését, mert állításuk szerint szellemek zaklatták őket. A túlvilági erők jelenlétére például abból következtettek, hogy hirtelen lehűlt a levegő. Például egy Szíriából érkező menekült az északi Svédországban hirtelen hideget érzett. Hát nem hihetetlen?

Mondjuk ha olvasták volna az Ufó Magazin tavalyi cikkét, akkor tisztázták volna: a svédországi szellemek ufonauta ügynököket baszogatnak, hogy menjenek el arról a helyről, ahol ők szeretnének éjszakánként tombolni.

Remélem, sikerült megmutatnom ezzel a kis szemlével, hogy Andy Vajna kormánybiztos propagandatévéje jelenleg milyen szinten jár, amikor főműsoridőben nyomja a teljes őrületet.

Mellesleg érdekes felfedezés, hogy a Hihetetlen Magazin milyen szinten nyomja fullba a kormány propagandáját. Idézet egy másik cikkből: "Hazánk a migrációs válság kapcsán is a nyugati hatalmak és a nemzetközi titkos társaságok, többek között a Bilderberg-csoport előretolt "önálló játékosainak" kereszttüzébe került."

Bár most, hogy ezt az idézetet leírtam, az is eszembe jutott, hogy mi van, ha nem a Hihetetlen Magazin állt be a kormány mögé, hanem épp fordítva, a kormány állt be a Hihetetlen Magazin mögé, és tolja annak üzeneteit?