Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 07. 13. 07:11 | #7
A múltkor voltam egy koncerten, háát nagyon sok mindenkinek halhatott meg az anyja, mert a közönség fele nyomkodta a telefont. És biztos egyből fogadták is a fészen a részvétnyilvánítást, és szelfit is csak azért csináltak, hogy megmutassák apunak, hogy ők azért jól vannak.

Egyébiránt komoly hangjának kell lennie egy telefonnak, hogy az ember az első sorban egy hangos koncerten hallja, hogy sms jött, de még a rezgést is megérezze a sok basszus mellett.




Előzmény: pumpa (4) -1 VÁLASZ
Mataccs 2016. 07. 12. 22:02 | #6
Mekkora tajparaszt aki Slipknotra telefont visz? Meg egyébként is ki látott már leülős koncertet ezektől a vadállatoktól? Hol fognak majd pogózni, őrjöngeni, rendesen élvezni magát a koncertet?
Előzmény: pumpa (4) 0 VÁLASZ
SilAsh 2016. 07. 12. 15:30 | #5
Létezik olyasmi, hogy etikett, azaz, illemtan. Ha előadásra mész, nem illik, illene. Ennyi.
Az már más kérdés, hogy esetleg egy komolyzenei koncerten odamegy hozzád valami rendező, vagy teremszolga, vagy akármi, és megkér rá, hogy ezt fejezd be.
Egy olyan bandánál, mint a Slipknot, kicsit máshogy kérnek meg erre. :) Nem is értem min vagy meglepődve. Szerintem a teló gazdája nem volt, láthatóan értette a "célzást" ;)
Előzmény: pumpa (4) -1 VÁLASZ
pumpa
pumpa 2016. 07. 12. 14:56 | #4
Szóval te megérted, hogy egy vadparaszt mit-miért csinál? Honnan tudjátok, hogy mit csinált a telefonon? Az nem lehetséges, hogy az apja például sms-t írt és nem hívta, mert tudta hogy a koncert hangos: "gyere haza fiam anyád meghalt"? Persze a sok agyhalott csak annyit fog fel a dolgokból, hogy: "nízd a köcsögöt fészbukkozik, verjük ki a kezibű a a 100 vagy 200 ezres telefont..."
Előzmény: lilaflexninja (3) -2 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 07. 12. 07:29 | #3
Mondjuk engem egyik se fenyeget, se hogy Slipknotra menjek, se hogy koncert közben fészbukozzak. De meg tudom érteni az énekest. De azért, ha belegondolok, ez egy ilyen korszak, mindenki meg akarja osztani, hogy épp mit csinál, meg hogy érzi magát, meg mekkora már, hogy a koncerten van. Régen, elmeséltük a haveroknak, hogy tebazmeggec megyek koncertre szombaton, vagy húgecbazmeg, tök jó volt a koncert szombaton. Ma meg kiposztoljuk-ják rögtön. Más kérdés, hogy amíg írja, addig nem élvezi, de anno amíg be volt baszva se nagyon élvezte igazán az ember, legalábbis ugyanannyira emlékezett, csak most meg lehet nézni, hol is járt az ember. Persze látszat az egész, meg tök értelmetlen, amikor lát az ember két-három nagy fejről egy fotót, valami tömeg előtt, de hát ilyen ez a korszak. Én meg már vagyok annyira öreg, hogy még le is hallkitom a telefonomat, nemhogy nyomkodjam.
stero 2016. 07. 11. 18:04 | #2
Köztudottan rühelli a telefonnal matató embereket, interjúban is volt erről szó :D
3m3ricus 2016. 07. 11. 16:26 | #1
Túl gyengéd volt... El kellett volna dobni a francba a telefont.
Mondjuk anno Slipknoton én is néztem, amikor egy kis, hülye picsa telefonnal a kezdében ment be a tömegbe pogora. Egy másik meg minden 10. másodpercben képet csiált magáról és a barátjáról.