Ez a cikk több mint 1 éve frissült utoljára.  A benne lévő információk elavultak lehetnek.

Voksán Virág: Argentína is esélyes lehet az Eb-győzelemre

2016. jún 14. 12:34
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Virág úgy tűnik, nincs a legjobb kapcsolatban a földrajzzal /Fotó: RAS Archívum

Virág úgy tűnik, nincs a legjobb kapcsolatban a földrajzzal /Fotó: RAS Archívum

Az európai kontinensviadal és a labdarúgó-világbajnokság mindenkiből előhozza egy kicsit a futballrajongót. Ilyenkor még azok is fanatikussá válnak, akik az átlagos hétköznapokon egy mérkőzést sem néznének meg. Voksán Virág viszont igazi szakértőként nyilatkozik az idei Eb-esélyesekről.

Kétévente, a nagyobb futballtornák idején focilázban ég az egész világ és egy hónapig mindenki a sporteseményre fókuszál. Különösen igaz ez azokra az országokra, amelynek nemzeti csapata maga is résztvevője a viadalnak. Ebben a szerencsés helyzetben vagyunk most mi is.

Voksán Virágot a Fókusz műsorában kérdezték meg arról, hogy mit vár az idei Európa-bajnokságtól, amelyen 44 év után vehet részt újra a magyar nemzeti tizenegy. A lemezlovas igazi szakértőként állt hozzá a témához: kifejezte sajnálatát, amiért nem minden évben jut ki a magyar válogatott a négyévente rendezett tornára, ezért nem is kalkulál velük a végelszámolásnál. Véleménye szerint ugyanis a spanyol és a német csapat mellett Argentína is esélyesebb az Európa-bajnoki címre a mieinknél.

Azért ennyire csak nem vagyunk esélytelenek...

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről! www.sportal.hu - Együtt a lelátón!

Foci-EB 2016 Voksán Virág Magyar válogatott EB