Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Szancso 2016. 05. 17. 17:50 | #9
Simán elmosogatom...gőzborotvával. ;)

Sztumi 2016. 05. 17. 12:32 | #8
Nem lenne egyszerűbb kevesebbet zabálni?
Aki elhiszi, hogy attól a hat csepp zsírtól hízott meg ami ennek az alján összegyűlik annak nem csak a súlyával vannak problémák.
hampiback1 2016. 05. 17. 12:15 | #7
*javítva
nem híresek
hampiback1 2016. 05. 17. 12:13 | #6
Ja és nem cseppentjük a nyárson sütöt szallonát a kenyérre. A kaják színzsírmentesek. És híresek a magyarok nem híresek a kevés szívbetegekről, cukorbetegekről és túlsúlyosságról. Igen, bezony. A kolbász egészségesebb bárminél. Thumbs up
Előzmény: deyso (1) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 05. 17. 10:50 | #4
RAzért azt kötve hiszem, hogy csak belemerítem a vízbe és már tiszta is. Hacsak nincs valami nanotechnikás felülete.

Amúgy meg igen hasznos lenne a rántott húshoz.
norbertvincze
norbertvincze 2016. 05. 17. 10:26 | #3
kicsit felületes vagy. Nézd már meg mennyi a kalória tartalma 1 deci oldajnak vagy zsírnak. A túlzott mértékű zsiradék fogyasztása ugyan annyira egészségtelen, mint a szénhidrátok magunkba való lapátolása. A kettő együtt pedig négyzetre emeli az elhízás folyamatát.
Előzmény: 3m3ricus (2) 0 VÁLASZ
3m3ricus 2016. 05. 17. 10:01 | #2
Szép kis néphülyítés megint. Nem a zsírtól hízik az ember, hanem a szénhidráttól, a koleszterin pedig nem felelős a szív és érrendszeri bajokért.
deyso 2016. 05. 17. 09:38 | #1
mi boszme magyarok meg csepegtetot/es torlokendot hasznalunk es nem esszuk meg azt a kajat ami tocsog az olajban
-1 VÁLASZ