Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Achilles 2016. 05. 11. 14:50 | #5
Miért e többes szám? Én nem hibáztattam a tűzoltókat. Sőt maximális riszpekt a munkájukért, hogy nap, mint nap az életüket kockáztatják mások ingóságért, esetleg életéért.

Az utánanézésben persze teljesen igazad van. Amúgy azért szeretek találgatni, mert ha magamtól jövök rá valamire, az jóleső érzéssel tölt el és egyben szakmai ártalom is, mert a diagnosztika pont arról szól, hogy nincs mindig leírt megoldás.
Előzmény: nagydee (4) 0 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2016. 05. 11. 13:45 | #4
ha vennétek magatoknak a fáradságot és megnéznétek az eredeti videó leírását (csak rá kell bökni a youtube címkére és bejön), akkor kiderülhetett volna számotokra, hogy most készült Fort McMurray-ban. ami, ha esetleg nem derengene, az a kanadai város, amin most szaladt át egy kisebb erdőtűz. (google biztos kidobta volna azt is, ha rákerestek)

így meg lehetett volna spórolni, hogy tiszta hülyét csináltok magatokból azzal, hogy nekiálltok a belüket kidolgozó tűzoltókat hibáztatva okoskodni...
Achilles 2016. 05. 11. 12:50 | #2
Lehetséges, hogy pincetűz volt, azért locsolták a tornác alját, és a tartóoszlopban kúszott fel a tűz a tetőszerkezetre (ami nem tudom, miért üreges), amit nem vettek rögtön észre. Ha nincs pince, akkor én sem nagyon értem a dolgot. Esetleg egy több frontos elektromos tűz, vagy valamiakármibármi...
vadonka 2016. 05. 11. 12:29 | #1
Nem igazán értem a dolgot. Amikor látszólag csak a szembe lévő ház füstöl a kamerás nem akkor jön a tűzoltó, azt locsolgatja a tornácot. A videó végén meg leég az egész tető is. Mi a lószart csináltak, hogy ennyire lángra bírt kapni? Már az elején kellett volna locsolni mint az állat amit a végén kapkodva csinálnak. Kicsit sztem benézték ezt.
-1 VÁLASZ