„Minden kilincsorrú, jöttment undorító paraszt menjen akkor plázázni, és rohadjon is ott meg” – Máyer Z. Solt vendégpublicisztikája a HírCsárdán a vasárnapi boltbezárás eltörléséről.

tin-man-edit

A kormány eltörli a vasárnapi boltzárat, mert egyesek poltikai tőkét kovácsolnának a népszavazásból.

Hát, hadd meséljek valamit.

1977-et írunk, egy tavaszi vasárnap van. Nincs se Tesco, se Auchan, én pedig 14 évesen boldogan szaladgálok a játszótéren. „Olyan szomjas vagyok, nem veszünk valami üdítőt?” – kérdezi Tibi barátom, én pedig annyit mondok neki: „Hagyjad már, hiszen nincs is üdítő a boltokban!”. Boldogok voltunk akkor, de már akkor is utáltuk a kibaszott komcsikat. Akik most visszahozták a vásárnapot.

Mert vásárnap, ebből jött, igen, de ti ezt nem érthetitek. Nektek ezt is el kellett rontani, csak azért, hogy betelepíthessetek az országba még pár parazitát, hogy a határkerítés mentén megfagyjanak a nejlonzacskó-sátrakban a közmunkásból átképzett rendőrök.

Nem érthetitek, igen. Mert igazi állatok vagytok.

Sőt, egy darab szar vagytok, amit hasmenéses undorító állatok, ilyen kopasz földikutyák meg ezek a szarok, kiszartak, aztán megettek, és újra kihánytak. Nektek nem jó, ha otthon ülhettek, nektek az a jó, ha még egy Gucci-táskát vehettek, és aztán arra verhetitek. Folyamatosan egyre jobban éltek, de ez kevés, igaz? Az ős-féreg, mélyből felböfögött, aztán röhögve visszanyelt szemita reflexeitek nem engedik, hogy sorban álljatok szombatonként, hogy ELŐRE GONDOLKODJATOK BASZD MEG, hogy ne legyen nektek jó a CBA, mert DRÁGA. Meg hogy apa viszi a boltot, úgyhogy vasárnap nincs a gyerekekkel, mert nem lehet megbízni azt a göndörhajú horgasorrúkis köcsög eladógyereket, mert hogy a törvény.

Erre hivatkoztok.

De felismerlek én ám titeket! Ti egy brancs vagytok, népszavazóstul, tanárostul, cigányostul, holokauszt-emléknapostul. Aljas, undorító cigány csúszómászók vagytok, nemi betegség Pukli ánuszán, egy vadhúsos, begyógyulatlan nyílt seb Nyakó lábujján, Gyurcsány Ferenc félig megemésztett sóletkonzervének szennyvíztárolóban rothadó maradéka. Ti vagytok az ukrán csöcsrázó kurvák, ti vagytok az egymást leszopó travik a metrón, ti vagytok a gyerekeket AIDS-es tűvel kergető pedofilok a Józsefvárosban, ti vagytok az úszónőket megerőszakoló, szemüveges, gyíkvállú Uber-sofőrök.

Terroristák vagytok.

Szóval egy dolgot mondok én nektek: menjetek ti a vasárnapi vásárlós, népszavazási kérdéses, női véleményes, szülés helyett vásárlós, éhező gyerekes KURVA ANYÁTOKBA!

Hánynom kell tőletek, de tudom, hogy azt is csak magatokra kennétek.

52 KOMMENT

  1. Publicisztika ? Mármint ez a macskakaparás….Azt gondolná az ember, hogy ezt nem ember írta..csak egy protézises segg, amely mászik ki a szarból…..hogy a stílusnál maradjak..

  2. No hát akkor kezdjük az elején .
    Ha ez a szemét Magyar , akkor én Cigány vagyok .
    Ha ez a szemét Magyar akkor én Zsidó vagyok .
    Ha ez a szemét Magyar akkor én bárki vagyok aki ennek a tetves korrupt FIDESZES seggnyaló irháját kiszögezi a saját cikkei mellé.
    Ha ez a szemét Orbán Viktor legjobb harcosa , akkor róla is ezt gondolom.

  3. Nos újra megszólalt hazánk vezető keresztény újságírónak titulált senki aki ékes szólásával
    el kápráztatott bennünket hogy ez a Magyar nép egy senki csak az általa képviselt Fidesz-
    Kdmp a valami , azt nem tudom hogy ilyet engedélyeznek büntetlenül meg jelenni.

    • Ha nem tudná, melyik oldal cikkét olvassa, egy részlet a Hírcsárda saját impresszumából:
      Tisztelt Mindenki!
      Ez egy álhíroldal. Tele hírparódiákkal. Az oldalon feltüntetett hírek kizárólag a szerkesztőség álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik. A valósággal való bármilyen egyezés kizárólag, vagy egyes szituációkban a valóság definíciójának értelmezésétől függően részben a véletlen műve.

    • Egészen megdöbbentő, hogy valaki az agyhalál állapotában még tudja kezelni a számítógépet, mint Te! (Ehhez képest tényleg apróság, hogy még a KDNP nevét sem tudod helyesen leírni!)
      Igazából nem tudom eldönteni, hogy viccelni akarsz (nem sikerült!), vagy tényleg nem tudod, hogy ez egy mocskolódó ÁLHÍR portál, ahol mások személyiségét is felhasználva (csak éppen végtelenül alacsony színvonalon és hazug módon!) írogatnak mindenféle ócska és szellemtelen szart!
      Elképesztő, hogy az interneten milyen szellemi pöcegödröket lehet találni! Szánalmas!

    • Ha nem tudná, melyik oldal cikkét olvassa, egy részlet a Hírcsárda saját impresszumából:
      Tisztelt Mindenki!
      Ez egy álhíroldal. Tele hírparódiákkal. Az oldalon feltüntetett hírek kizárólag a szerkesztőség álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik. A valósággal való bármilyen egyezés kizárólag, vagy egyes szituációkban a valóság definíciójának értelmezésétől függően részben a véletlen műve.

    • –Éljenek a komonisták elérték hogy dolgozok éjjel nappal dolgozanak—-ezt fidesz odavetette nint koloncot és etől kurva nagy lett a csoci–persze a dolgozokat megkérdezték és akkor volt elözetes felmérés-??–és ha majd a nyéron indenki üdülni vikkendezni jár a hétvégeken akkor kifog vásárolni–elég szégyen ha valaki vasárnap akarja bevásolni hogy megfőzze at ebédet., da azt se mondja nekem senki hogy pont vasárnak akarom megvásárolni a TV-t a számitogépet akár az okostelefont——Akiakat nyisson ki aki nem akar az pihenjen—-ez már a multikon és a dolgozokom múlik ésa dupla bérfizetésen–men kelle szabafna ha bemegyek akkor kell 200 %–12 órában –??

  4. Tudjuk, hogy az ő célközönsége az unintelligens szellemi proletárok. Az ilyen emberekből hiányzik a humánum, az empátia és az értelem, ezért könnyen fanatizálhatóak, a legkönnyebben kaphatóak a gyűlöletkampányra… (nem emberek), viszont a mein kampf analógiájára egy jó nagy ostoba tömeggé formálhatóak! (Csekély értelmüknél fogva elég lassan jönnek rá, hogy az ő fejükre is nagy ivben sz@rik imádott bálványuk.)
    Akikben viszont e fenti “döbbenetes” emberi tulajdonságok fellelhetőek, (mint humánum, empátia és értelem) azok a kikiáltott ellenségek!!!! Ezek szerint a bőszen kommentelgető ostoba emberek szerint ők a “liberók” a “zsidók” ésatöbbik, csak épp fehér emberek nem, mert azok lennének ők!!! (?!) Valóban?!?! Mitől is?!?! 😀
    Na még az a szerencse, hogy csak szerintük….

  5. Miután most már ismerőseim tucatjai hívtak fel, kénytelen vagyok az alábbi közleményt nyilvánosságra hozni:

    A Hírcsárda című szennyportál ma megjelentetett egy cikket, ezt:

    BAYER ZSOLT: „AKKOR VÁSÁROLJATOK ZSIDÓK!”

    A cikk alá odatették a fényképemet is. A cikket azóta átvette a reflektor.hu, és fent van a hírstart oldalán is, valamint facebookozók tömegei osztották meg, mind-mind úgy, mintha az én írásomról lenne szó.

    Ezúton közlöm, hogy nevezett íráshoz semmi közöm, attól elhatárolódom, és amennyiben a hírcsárda nem távolítja el, úgy megteszem a megfelelő lépéseket.

    2016. április 11. 18 óra 07 perc

  6. Miért változtattátok meg a nevet és a fényképet?
    Ti fasza gyerekek vagytok, nem?
    Ha már itt tartunk, akkor akár ti is beleírhatnátok az impresszumba a valódi személyeteket, az egyenlőség nevében úgy korrekt, ha benneteket is beránthatnak egy álhír oldalra, vagy ahhoz már nem vagytok elég tökösek?

  7. Miután utolsó senkiházi ismerőseim tucatjai hívtak fel azzal, hogy fogalmuk sem volt róla, hogy erre a undormányos ocsmány weboldalra is írok-e, szeretném kijelenteni, hogy ez a tróger hórihorgas orrú, kipás kommunista liberonáci csűrhe ellopta a cikkemet. Le volt mentve az ótvaros laptomos tel-avivi vincseszterére, de mielőtt lehozhatta volna a Hírlap, a HírCsárda, sőt, Zsírcsárda, ez a ganajszagú HTML képződmény lehozta az egészet…

  8. Zsóti pörre menne. Meg is értem, hiszen a hazai ítéletek alapján pont annyi esélye van nyerni, mint bukni, a jogszabályi háttértől függetlenül.
    Mégis, ha adhatok neki egy javaslatot, amelyet követve megnöveli a nyerési esélyét: pereljen plágiumért!

  9. Ez a cikk egy páligum! Egyértelmű, hogy ki írta, félreismerhetetlen a stílus! Legalább ahhoz vehette volna a fáradtságot a más tollával ékeskedő álpublicista, hogy jobban megváltoztatja a szerző nevét! De úgy látszik, manapság már ez is túl nagy elvárás! Ide vezetett az elmúlt nyolc év ultaliberális médiapolitikája!

    #páligum #félreismerhetetlen #nemvertekát #elmúltnyolcév

  10. –hozzászolok de minek?–én csk 1 kutat szeretnék furatni–csak a mindenapi élethez vizet at élethez–itt a vizek országáben –mert az élethez valo jo –a viz –nem mindekinek járrrr-én is megtehettem volna hogy sirjaka neten hogy nem tudok megélni 90 ezer ft bol, de szégyeltem magam pedig itt vagyok már 15-éve –mint aza komonista szarjancsi aki sirt hogy nemtudja kifizetni a 200 ezer ft -os villáját albérletben—–énnn nagyon kiváncsi lennék az iszlám mittenne az árulokkal– –nem olvasom vissza

    • –Ellehet menni Mekkába a a kallifátusba és hirdetnni a kereszténységet–nem itthon éljenezni az iszlámot–lehet választani —–csak terajtad núéik senki nem tart vissza–ott majd elmondhatos a nemtettszésedet—-lépjél

  11. Off
    Mivel a kalendárium rovathoz nem lehet hozzászólni, itt vagyok kénytelen elhatárolódva kifejezni mélyreható tiltakozásomat Michael Phelps nevében, az őt ért demonesztizációs megbélyegzés, előre megfontolt szándékosságból fakadó emberjogi kararektermeggyilkolási kísérlet alapos gyanúja ellen.
    Mert mi az hogy világrekordilag belepisál a medönsziébe?
    Hát ez így, ebben a formában nem igaz kérem, mert ez égbekiáltó valótlanság.
    Ennek jogi következményei keletkeznek, akár Strasszburgig is, Európából való kitoloncolás következményekkel.
    2016. ápriljánus császár hava idusa előtt ketővel.
    Undorral: Cirmostöky Bendzsámin, lovagketeresztes jogmérnök, úszóerőd szakos közös képviselő.
    innen meg akár ON

  12. OFF 2
    Csak szólok, hogy a ZENSZ Emberjogi Bizoccsága dr. Palácsikk Tímea főaggyuntusnő vezetésével ma rendkívüli közgyűlést hív össze, Michael Phelps (magyar hangja Cseszlovák László) tekintélyének, hírnevének, és férfiasságának burkolt megtiprása ügyében.
    Reszkessetek betyárok!
    ON 2

  13. OFF3
    Szerintem azt mondják, hogy Michael Flatley és Lord Creampie is, aki maga az earl of Pussy, bepereli a Hírcsárdát, hosszúlejárató hitelrontásért, uzsorakamattal.
    Már csak egy jó erős Mohamed vicc kell és akkor összeállhat a csapat, ami összevaló.
    Je suise HCs!
    ON 3

  14. Ez mi? Ez az útszéli, trágár ordenáré stílus még egy késdobálóban is megér egy két fül közé legyintést. Még ha a mondandójában lenne is ráció(hogy csak a “komcsik a zsidók és a cigányok járnának vasárnap vásárolni) ezzel a stílussal csak saját magát minősítette az, aki írta. Ezekben a ritka esetekben hiányolom a cenzúrát és azt hogy a hallgatási jogot nem akarják egyesek gyakorolni. Nagy kár hogy az elmegyógyintézetek bezártak, az ilyen idegállapotban lévő IQ betyároknak ott lenne a helye.

  15. OFF 4
    Mi jogvédők lássuk, hogy a Michael Flatley és Lord Creampie mellett kibontakozó nemzetközi méretű tiltakozás megtette józanító hatását.
    Le is állítottuk az aláírás gyűjtést.
    Michael Phelps viszont fontolgatja a tömeges és azonnali halálbüntetés visszaállítását.
    Allah akbar legyen veletek most már!
    ON 4

  16. OFF 5
    Jelenetm: tejjesen elszabadult a kalendárium!
    Valaki állíccsa már meg, a kurva életbe!
    Teljes létbizonytalanságban fakadnak ki a magyar emberek ettől.
    Rosszabb mint a boltkinyitás!
    ON 5

  17. […] – “Bayer Zsolt: ‘Akkor vásároljatok, zsidók’” címmel írt cikket a héten a Hírcsárda. Írásában a szatirikus lap szerzője azt képzelte el, miként reagálna a jobboldali publicista a vasárnapi nyitva tartás tilalmának eltörlésére. A cikk első verziójában még Bayer fényképe is szerepelt, amely ezáltal alkalmas volt az url-t nem vizsgáló olvasók megtévesztésére. Bayer még aznap este a blogján reagált, jelezve, hogy “az íráshoz semmi köze, attól elhatárolódik, és amennyiben a hírcsárda nem távolítja el, úgy megteszi a megfelelő lépéseket”. A Hírcsárda ennek hatására a cikket leszedte, majd – Bayer címbeli nevét Máyer Z. Soltra módosítva – újra kirakta az írást. […]