Ez a cikk több mint 1 éve frissült utoljára.  A benne lévő információk elavultak lehetnek.

Bochkor szerint a férfiaknak joguk van a megcsaláshoz

2016. márc 10. 14:37
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Bochkor Gábor sarkos véleményt mondott a megcsalásról / Fotó: Pozsonyi Zita

Bochkor Gábor sarkos véleményt mondott a megcsalásról / Fotó: Pozsonyi Zita

Budapest – Egy hónapja a molett nőket vette a szájára, most pedig két félrelépési statisztika kapcsán mondott igen sarkos véleményt Bochkor Gábor (51) a Music FM reggeli műsorában.

– Mi férfiak előjognak tartjuk, hogy mi csaljuk meg a párunkat, mert ez nálunk természetes, ez belénk van kódolva. Vadászösztön! Ebben nincsen semmi érzelem, csak olyan, hogy néha kell – hangoztatta a szabad szájú rádiós az Önindítóban, ahol egy plakát, és két felmérés kapcsán került terítékre a megcsalás. A bizarr hirdetés a viszony.hu félrelépős oldalt reklámozta, a két kutatás pedig azt igazolta, hogy a kapcsolatban élő nők 22-39 százaléka hajlamos a kikacsintásra.

Bochkor Gábor szerint a férfiaknak előjoga a megcsalás / Fotó: RAS-archív

Bochkor Gábor szerint a férfiaknak előjoga a megcsalás / Fotó: RAS-archív

– Amikor engem olyan lánnyal hozott össze a sors, aki valakit már megcsalt, olyankor megpróbáltam kiszedni belőle, miért csinálta. A legtöbb magyarázat az volt, hogy nem volt jó az ágyban a fickó. Ettől függetlenül azt mondom, a nők nem olyan rosszak, mint amilyennek a statisztikák mondják! – magyarázta a népszerű műsorvezető, aki a felmérés azon részére is reagált, miszerint havi tíz szex kell ahhoz, hogy a nő ne vágyódjon el a kapcsolatból. – De ilyenkor a pasik sokkal többet mozognak! Nekik ez sport! – érvelt Bocsi, majd megkérte műsorvezetőtársát, Bella Gabriellát, mutassa meg a kedvenc szexpózát.

– Nem kell mozogni, csak a pózt mutasd, amiben a legtöbbször szoktál lenni. Eltakarjuk a webkamerát! – kérte Bochkor. – Nem mutatom meg! A hölgy felül helyezkedik el. Ennyi. Az elég mozgatós! – válaszolta Bella Gabi, de végül mégis ráült egy lufira. – Gabival öröm lehet! – kacagott Bochkor, aki legutóbb február elején okozott megrőkönyödést, amikor élő adásban hasonlította hirdetőoszlophoz Pierce Brosnan (62) molett feleségét, majd a súlyfelesleggel élő hölgyekről kezdett beszélni, és kifejtette, hogy „aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék.” Kijelentésein többen is felháborodtak, de borítékolható, hogy a férfiak megcsalási előjogát firtató véleményével is sokaknál kiverte a biztosítékot.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Bochkor Music FM megcsalás