Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 03. 07. 07:50 | #10
Nem tudom mire a felhajtás, meg a sok dislike. A régi is gagyi! Annak idején, még elment, húú szellemek, meg minden, de egy sima film volt. (vagy voltak? több rész volt egyáltalán?) De nem egy korszakalkotó film. Na most megcsinálták újra, mint annyi minden mást, a kor szellemének megfelelően úgy, hogy bemész, megnézed, teletömöd magad nacsosszal, ahogy illik, aztán hazamész. A füled zúg a dolby 5000-től, és ennyi. Semmi gond nincs ezzel, nem tudom, miért várnak az emberek ettől többet, mint ami. Egy gagyi film újragagyizva. Amiben igaza lehet a diszlájkolóknak az az, hogy manapság nem csinálnak olyan filmet a tucatprodukciók terén, ami megmaradhatna az utókornak, de ez sem feltétlenül a minőség miatt van, hanem a korszellem miatt. Az eredeti szellemirtókra sem a csúcsminősége miatt emlékezünk. Már aki, mert én nem sokra.

A PC meg!? Szerintem hülyeség. Nyilván azért csinálták nőkkel, mert, ha férfiakkal csinálják, akkor még inkább hasonlítanák az emberek az eredetihez. Meg az eredetiben is volt feka, bár jó pár képen, csak a három fehér csóka van.

Viszont a dagi csaj, aki mostanában minden filmben benne van, egyre vékonyabb!
-1 VÁLASZ
tjunior 2016. 03. 05. 12:18 | #9
Idomultál a film Várható színvonalához. Mondjuk nem tudom minek szólsz bele olyanba amiről láthatólag fogalmad nincs, de ez a te problémád.
Az eredeti elképzelés az eredeti csapat újra össze hozatala volt, csak éppen Bill Murrayt még Dan Aykroyd is hiába győzködte hosszú ideig, aztán úgy volt hogy legalább cameozni függ a filmben, de végül azt sem vállalta. Sajnos Harold Ramis 2 éve meghalt így teljesen okafogyottá vált az egész eredeti csapat szereplése. A producerek meg úgy döntöttek, hogy pénz az ablakban amit eddig beleöltek azt nem hagyják elúszni és megcsinálták ezt a hulladéknak tűnő valamit.
Ez szimpla pénzéhség kategória ( nem mintha za olyan pozitív dolog lenne), de magyaráz bele minden hülyeséget ami a fejedben van.
Előzmény: hawkeye (8) -1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 03. 05. 10:27 | #8

Ez a film a PC áldozata. Beletettek mindent, ami szerintük cáfolja a férfiak felsőbbrendűségét....

Érdekes, mert ennek van előzménye. A játékfilmek sikere után készült egy rajzfilm változat is. Az első eresztés egészen nézhetőre sikerült, nem elsősorban a humorának köszönhetően.
Aztán jöttek a "jogvédők", a szokásos terrorjukkal, s humor helyett lett meleg, tolószékes rokkant, és hasonló főszereplő. Hát persze, hogy megbukott...

Szomorú látni, hogy egyre több területen nem a tudás és a hozzáértés, hanem az ízlésterror érvényesül...

Ditpet 2016. 03. 04. 23:00 | #7
Megnéztem a trailert, szerintem egy amatőr Ghostbusters paródiának elmegy. De teljes értékű GB szintjét nem üti meg.
tjunior 2016. 03. 04. 18:05 | #6
ez egy Scooby doo film amit valamiért Ghostbustersnek neveztek el.
Traveller_x
Traveller_x 2016. 03. 04. 17:57 | #5
Legalább valami bögyös bigéket tettek volna bele....
Ravennë
Ravennë 2016. 03. 04. 17:05 | #4
Gyerekkoromban szerettem, de később rá kellett jönnöm, hogy a régi is ugyan olyan szar, mint erre lehet számítani. ;)
Gerysama 2016. 03. 04. 16:55 | #3
Pedig olvastam olyan cikkeket is régebben hogy majd az eredeti szereplők is benne lesznek sőt ők játsszák majd a főbb szerepeket....jah. Értem hogy az új szereplő generációnak is esélyt kell adni de azért ami jó azt ne javítsd!
+1 VÁLASZ
dude 2016. 03. 04. 16:24 | #2
Még eltelik 30 év és feketebőrű transzneműek fogják játszani a főbb szerepeket.
+1 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2016. 03. 04. 16:09 | #1
zs kategóriában még arathat