Kulcsár Edina: „A férfiak 95%-a szavahihetetlen”

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
csalódás Kulcsár Edina szavahihetőség szakítás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nemrég szakított párjával, aki egyes források szerint máris új barátnőre lelt. A szépségkirálynő most közösségi oldalán osztotta meg érzéseit ezzel kapcsolatban.

Kulcsár Edina tavaly év végén szakított párjával, Mátéval. A szépségkirálynő közösségi oldalán kapott üzenetet egy kommentelőtől, amely szerint Máté máris új lány oldalán feszít. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy a férfi éppen Edina születésnapján villogott az új barátnőjével. Edina ezután írta le gondolatait a férfiakkal kapcsolatosan.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Én le vagyok tiltva az oldaláról, így nem látom, viszont állandóan mind az ismerősök, mind pedig ismeretlenek írnak miatta nekem! A csúcs az az volt, amikor állítólag december 23-án a születésnapomon tették ki az első közös képüket! – írta Edina, aki ezután őszintén vallott érzéseiről is. „Lényeg a lényeg, a férfiak 95%-a szavahihetetlen, akik becsapják a nőket, és kihasználják! És a kisebbségi komplexusról ne is beszéljünk. Bár nőkből is van ilyen! Főleg azok, akik vagyon, és ingóságok alapján castingolnak a jövendőbeli posztra!” – fejtette ki a szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.