Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
kalocsai.tamas 2015. 12. 31. 18:33 | #41
Ezzel meg igazából az a bajom, hogy nem tudom min játszik? Gitáron?
Előzmény: lilaflexninja (40) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 12. 30. 13:49 | #40
Zenészként esetleg. De költőként??????
kalocsai.tamas 2015. 12. 30. 13:42 | #39
Pedig egyedül emberként nem lehet értékelni ezt a beteg faszt. Zenészként (vagy költőként) még csak-csak...
Előzmény: eMTé (36) 0 VÁLASZ
tjunior 2015. 12. 26. 13:32 | #38
Így hirtelen a Neo FM jut eszembe, amit kicsináltak a balos tulajdonosi kör miatt, vagy mondjuk a Hír TV mennyi állami pénz kapott amíg a seggüket nyalta, meg mennyit miután megvolt a gecizés? Ez mi ha nem büntetés a véleményükért?Undorító ezeknek a férgeknek a képmutatása. A banda összetart az utolsó kis talpnyaló szarházit is be kell védeniük ha az ő emberük...(szegény kislézer meg hogy kapar mégsem veszik észre :D)
Előzmény: bungle (35) -2 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 12. 26. 12:27 | #37
Persze, persze, gondolom a T most ezerrel a körmét rágja, hogy kinek adja azt az évi 50 milkát, mert a tehetséges Ákoskának már nem adhatja... Hagyjuk már! Ákika tényleg örülhet, hogy eddig szponzorálták, van millió más lehetőség is a reklámpénz elköltésére, a T-nek pedig minden joga, hogy annál költse el ezt a pénzt, akinél akarja. Döbrögiék meg puffoghatnak, játszhatják a sértődöttet, meg verhetik a csalánt az adófizetők faszával, de ha a németek fognak egy picit is bekeményíteni, akkor az egész kormány pillanatok alatt becsicskul.
Előzmény: eMTé (36) 0 VÁLASZ
eMTé 2015. 12. 26. 00:20 | #36
Most nem 100% hogy jól értettem de valahogy ez a beállítás nekem sántít. Van valaki, aki ép ésszel azt gondolja, hogy az emberek azért mentek el Ákos koncertjeire, mert ott van a legjobb Telekom reklám? Bocsi .... Miért is fizettek? Nem szponzorálás volt ez a TK részéről, hanem azért fizettek, hogy a telt házas koncerteken ott legyen a reklámjuk. A riportban bepalizták, megpróbálták jól megszívatni, majd elkezdték démonizálni, csak hopp, kiderült, hogy az Elbától keletre ez annyira nem jön be. (A koncert bojkottjából telt házas koncert lett, úgy tucatnyi kint rikoltozó tiltakozóval.) A szomorú az, hogy nyugatabbra bejönne. Bármelyik tisztességes embert tönkre tudnák tenni, akire csak rászállnak.
Mondom ezt úgy, hogy nem kedvencem, egyetlen koncertjén sem voltam. De mint embert, igenis értékelem.
Előzmény: bungle (35) +1 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 12. 25. 15:59 | #35
"Azt nyilatkozza a kormányfő a kormányszócsőnek, hogy "De engem nem az bosszantott, hogy egy Ákos nevű énekest megtámadtak... hanem az, hogy velünk, magyarokkal megtörténhet-e, hogy itt, a mi országunkban a véleményünkért megbüntet minket egy gazdag és erős valaki, aki külföldi, nem itt él, itt csak működteti a vállalkozását."
Nos, nem megtámadták, hanem megtámogatták. Nem inkább köszönetet kellene mondania azért az (évi?) 50 millió forintért, amit eddig kapott (kaptak)?
Ahogy a Klubrádió is nyilván örült például a Szerencsejáték Zrt. nála elhelyezett reklámjainak, amit aztán a kormányváltás után egyből megvontak. Csak nem azért, mert "a véleményéért megbüntette őket egy gazdag és erős valaki, aki ráadásul itt él és itt működteti a vállalkozását"?" (Vágó István)
hawkeye
hawkeye 2015. 12. 25. 09:37 | #34

- Sajnos mára a feministák körében a liberálfasizmus lett a mainstream.
- Egy munkakör betöltéséhez semmi köze a nemi kvótáknak, ott a képzettség és az alkalmasság a mérvadó.
- Azt meg végképp nem értem, hogy egyszer már megettétek a "köteles beszédet", most újra Kövér és Ákos szavait csócsáljátok. Ugyanaz a szisztéma. Pár év múlva úgyis kiderül, hogy melyik soros-műhely van a hisztéria mögött...

Egyébként meg mindenkinek áldott karácsonyt kívánok!

Előzmény: eMTé (33) -2 VÁLASZ
eMTé 2015. 12. 24. 23:24 | #33
Nem kellene ebből semmiféle versengést csinálni, sem kiprovokálni. A feministák is csak ott kaparnak, ahol viszket, de nem fáj. Kellene ugyanannyi női politikus és cégvezető (kötelezően), de nem hallottam soha olyan hangokat, hogy miért 100%-ban férfi minden vasúti pályamunkás, bányász, vagy traktoros. És ugyan vannak nők a rendőrség és katonaság kötelékében, de mégsem erőltetik a femik az 50-50 %-ot . Tudomásul kellene venni basszameg, hogy az egyenlő esélyek nem azt jelentik, hogy ha egy nő aki a cégvezetői posztra áhítozik de a cégnek rosszabb választás mint egy férfi, ne mehessen sírva egy szervezethez sem, hogy "azért nem én lettem a cégvezető mert én NŐ (és ott nagybetűvel szerepelteti magát) vagyok". És akkor jön a bíróság, hogy "hogyisvenezittenkérem" meg egyenlőség ... csak közben a cégnek annyi lesz, és nem azért mert nő, csak mert alkalmatlan.
Nézzétek meg újból a kérdéses Ákos interjút. Süt a kérdező rosszindulata. Meg is vezeti Ákost rendesen. Én nem kedvelem a zenéjét, de nem tartom rossz embernek. Lefogadom, hogy ha a riporter azt kérdezte volna: és a férfinak az a dolga, hogy többet keressen mint a nő? - arra azt válaszolta volna (amit én is), hogy, nem, a férfinek sem az a dolga (feladata , lehetősége) ebben az egyetlen életben, ami megadatott nekünk, hanem az, hogy megtalálja a párját, akivel vállt vállnak vetve átküzdik magukat az életükön úgy, hogy felnevelnek pár életképes új embert, aki viszi a génjeiket tovább. Csókolom.
+2 VÁLASZ
3m3ricus 2015. 12. 24. 21:05 | #32
Zeneileg nagyon ott van és ütős. Pörgős, jó váltások, ütemek. A szöveg meg egy közpénzzel kitömött, nagyképű gyökérről szól. Sajnos rengeteg ilyen van az országban.
-2 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2015. 12. 24. 18:07 | #31
Képzeld el azt a munkarendet ahol heti 5 napot dolgozol, ebből kettőt úgy hogy 2(!!) óra erejéig mész be, míg a többi napon 12 órát kell húznod hogy az alap óramennyiséged meglegyen.

"Nem tetszik?
Lehet menni, sorban állnak a helyére a dolgozók"

Többnyire persze szakképzetlen külföldiek, így van a fiamnak néger gyermekorvosa, nekem pedig így lett perem az egészségüggyel, mikor egy magyarul nem tudó tunéziai sebész elbaszta a műtétem, mert félreértette a nővérke által (!) fordított kórlapot.
Gábor-79
Gábor-79 2015. 12. 24. 18:01 | #30
" karrier nem azt jelenti hogy egyre több időt dolgozol, vagy ha a te estedben ez történt akkor az egy szar munkahely "

Nem akarlak kiábrándítani, de a legtöbb munkahely "szar munkahely".
Gondolj az orvosokra, az ápolókra ahol eszméletlenül megugrott a ledolgozandó órák száma. (Nem feltétlen karrierépítés miatt, inkább a külföldre vonulás okán.)
Én technikai ügyeletet látok el, nincs hova fejlődni (karrierügyileg) de az óraszámom nekem is nőtt.
De ott az albérlőm, ő pedagógus, januártól megont 20%al nő az óraszáma, ami azt jelenti hogy 2014 óta pont 140%al.


Sajnos Magyaroszágon nincs védelme a dolgozó embernek, így a munkáltató gyakorlatilag bármit megtehet.
Előzmény: Soretal (28) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2015. 12. 24. 17:39 | #29
Ez esetben pont azt taglaltuk mikor a nő is karriert épít.
És tudva levő hogy kis hazánkban a karrier nem pusztán több felelősséggel, hanem egyre jobban kitolódó munkaidővel jár. Lásd pl kormányablak, ahol már hétvégén is be kell menni, és sok helyen két-három műszakossá tették.
Mivel a hagyományos munkarend (8-16-ig) lassan eltűnik, így a párok munkaideje sincs szinkronban.
Van hogy napokig nem találkoznak csak egy reggeli kávé erejéig.

Pl a mostani barátnőmmel hetente kétszer találkozunk, mert pont fordított ügyeletben van.
Előzmény: Soretal (28) 0 VÁLASZ
Soretal 2015. 12. 24. 17:31 | #28
Ezt én most annyira nem értem, ha az csak az egyik fél dolgozik, akkor sem tudnak abban az időben együtt lenni a párok. Szóval a napnak ezen a részében reggeltől estéig akár a másik fél is dolgozhat, hogy legalább emberek között legyen és ne elszigetelve otthon egyedül.
A karrier nem azt jelenti hogy egyre több időt dolgozol, vagy ha a te estedben ez történt akkor az egy szar munkahely volt. A karrier azt jelenti hogy felelősségteljesebb feladatokon dolgozol, és nehezebb döntéseket hozol, ez általában azt is magával vonzza hogy embereket irányítasz magad alatt, de ez nem szükségszerű.

Kicsit más, de sajnos anyagi része is van a dolognak, Mo.-n nagyon kevesen tudnak lakást fenntartani főleg gyerekkel egy ember fizetéséből, és az anyagi bizonytalanság, lakás elvesztése biztos hogy a család rovására megy.
Előzmény: Gábor-79 (27) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2015. 12. 24. 17:05 | #27
"Alapvetően a válást nem az határozza meg, hogy valamelyik fél túlterhelt,"

Pedig az esetek többségében ez határozza meg.
A karrier mindig a család rovására megy, hiszen csak onnan tud időt elvenni. Ez pedig elhidegüléshez vezet, hiszen a napi dolgaikat, sérelmeiket, érzéseiket már nem egymással beszélik meg,hanem azzal aki éppen kéznél van. (kolléga, szomszéd, postás, ex)
Innen egyenes az út az érzelmi, majd a fizikai megcsaláshoz, és onnan házasság már ritkán áll lábra.



Gábor-79
Gábor-79 2015. 12. 24. 16:22 | #26
Erősen félreértettél. Sem akkor, sem most nem hagyom hogy csak ő nevelje a fiam.
Sőt, az egyik legnagyobb bánatom az hogy nem kapok annyi időt mint az anyja.
(Röhejes hogy a magyar jogrendszer a láthatás megítélésénél ugyanazt az alapot -minden második hétvége- osztja ki egy mintaapának, mint mondjuk egy elítélt bűnözőnek.)

Figyelem hiányban sosem szenvedett a fiam, hiszen vagy én, vagy a nagyapja mindig ott volt vele.
De még patriarchális életszemléletűként is elismerem hogy az Anya nagyon fontos.
Nem csak érzelmileg, hanem kémiailag is.

Mindaddig amíg egy gyerek nem képes megérteni miért hagyja reggelente magára az anyja, addig nem kellene visszamennie dolgozni. Mert az minden reggel egy kis trauma a gyereknek.
Akármennyire is ott van a család többi tagja.


Előzmény: norbertvincze (17) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2015. 12. 24. 16:15 | #25
Dehogy mentegetem, szerintem egy elvont idióta, de a mondanivalója EGYES RÉSZLETEIVEL egyetértek.
Előzmény: norbertvincze (15) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 24. 14:48 | #24
azért, mert te nem tudsz elképzelni egy más értékrendet, még másnak működhet. Amúgy meg ne aggódj, mert nem minden nőnek szükséglete a karrier, és sokaknak igényük van az "asszony vagyok az ember mellett" kapcsolatokra.
Előzmény: kissfreezer (23) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2015. 12. 24. 14:30 | #23
Akkor neked is azt kívánom, hogy találd meg a számodra ideális élettársat:)
Előzmény: norbertvincze (20) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 24. 14:22 | #22
míg az egésznek politikai töltete van, és ráadásul a parlamentből is ilyen baromság hangzik, az nem állhat meg ott, hogy csak ignorálom a barámságát. Azért nem, mert ők ilyen értéket teremtenek az ország vezetésében és jövőjében. Ez pedig nem helyes, pláne ha demokratikus értékekről beszélünk. Egyik barom se próbáljon normát alkotni a saját primitív szubjektív agymenése által, és senki ne akarja megsúgni ki a jó nő és hogy ki a jó férfi.
Előzmény: Bedrock (21) 0 VÁLASZ
Bedrock 2015. 12. 24. 14:13 | #21
A te döntésed, hogy elmész a koncertjére vagy, hogy megnézed az interjúját? Te is felrakhatsz videókat a videómegosztóra vagy kibérelhetsz egy csarnokot és mondhatod a színpadon a gondolataidat, az emberek pedig majd eldöntik, hogy kíváncsiak-e rád vagy sem, ez ilyen egyszerű. Egyéni döntések....
Előzmény: norbertvincze (18) +1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 24. 14:10 | #20
kicsit újítsd meg a szótáradat. A hagyományos családi modellben alárendelt kapcsolati viszonyok vannak. Apa dolgozik a földön a négy fiával, anya meg súrolja apa és a négy fia szaros alsógyatyáját a két lányával.

A "bármit és bárki megtehet egy kapcsolatban" felépítés már a 50-50 kapcsolatról szól, nem a hagyományos patriarchális modellről. 50-50 pont a hagyományos családmodell ellenreakciójaként jött létre. Ha egy nő maga lehet beleugatás nélkül, sokkal könnyebben kialakulnak a családi erőviszonyok és szerepek, így sokkal optimális körülmények jönnek létre a család számára.
Előzmény: kissfreezer (13) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2015. 12. 24. 14:10 | #19
Minden szavaddal egyetértek, de Ákos úgy fogalmazott, hogy nem ez meg az a feladata a nőnek...(nem kötelessége). Ákos sztárként lett meghívva de családapaként nyilatkozott, amit a liberális sajtó nő-gyűlöletre való buzdításként tálalt. Én tisztelem Ákost, amíért nem egy olyan életet folytat, mint a celebek többsége. Megcsalás, vállás, drogozás... szándékosan olyan botrányokba keveredni, mint a legtöbb sztár vagy celeb amivel címlapra lehet kerülni. Lassan már ott tartunk, hogy azért kell kampányolni, hogy ne azt az életvitelt vegyék mintának a gyerekeink, amit a képernyőn látnak.
Előzmény: Soretal (16) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 24. 14:02 | #18
a probléma azzal van, hogy ő közvéleményt akar formálni. Kötelességének érzi a messiás szerepet, amire ő egyáltalán nem alkalmas. Mellesleg, míg a parlamentet olyan seggek töltik meg, mint a kövér, addig nagyon szépen el leszünk szakadva a nyugattól :)
Előzmény: Bedrock (10) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 24. 13:59 | #17
"Ahogy annyi más házasság, az enyém is ott bukott el, hogy a szülés után egy évvel már rohant is vissza dolgozni, nehogy a karrierje megtörjön, amit a fiunk bánt. Persze dolgozott a lelkiismerete, depressziós lett, jöttek a veszekedések.
(Pedig addigra már a házimunkával se kellett foglalkoznia.)"

Alapvetően a válást nem az határozza meg, hogy valamelyik fél túlterhelt, válásnál többnyire önsimereti és kompromisszumok megkötésének hiányáról, az-az alkalmazkodni nem akarásról van szó.

Természetesen egyáltalán nem jó, ha egy anya szülés után rögtön visszamegy dolgozni, de ákos monológja nem erről szól egyáltalán. Ő férfiként a képzetében csak akkor tud érvényesülni, ha dominálni tud a családi életében.

Egyébként igaz, hogy egy baba legnagyobb szükséglete az anyai közelség, de majdnem ugyan olyan fontos az apai közelség is, ergo a gyereknevelés kurvára de nem egy félre kellene háruljon.
Előzmény: Gábor-79 (9) 0 VÁLASZ
Soretal 2015. 12. 24. 13:53 | #16
Félreértetted amit írtam. Én nem azt írtam, hogy a hagyományos családmodell nem működhet, azt írtam, hogy ha nő akarja, akkor menjen dolgozni és ezt ne negatívumnak tekintsék. Ha az adott nőnek az jelenti a boldogságot hogy csak otthon ül és háztartást vezet, csinálja. Viszont pont ez a probléma az interjúval, a kedves énekesünk kijelenti hogy csak az egyik a helyes út.
Előzmény: kissfreezer (13) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 24. 13:52 | #15
Nem kell itt nagyon mentegetni az ákost, számára az ideális családi modell, a régi klasszikus patriarchális értékeken nyugvó családmodell, ahol a férfi a család ura és kedve szerint kell elrendeződjön családon belül a kapcsolati viszonyok.

Neki az jó, ha dominálni tud ezért nyomja a hülye őskövült szubjektív véleményét, meg jön a "számomra az a jó asszony" baromságával.
Előzmény: Gábor-79 (9) 0 VÁLASZ
Soretal 2015. 12. 24. 13:46 | #14
Van különbség aközött, hogy szabadon mondhat bárki bármit, és aközött hogy van-e következménye. Semmiféle jogi következménye nem lett, nem ítélték el, nem zárták börtönbe, tehát igen, szólásszabadság van. Viszont ha valaki kijelenti hogy a Föld lapos azt hülyének nézik, ha pedig valaki kijelenti hogy szerinte a Földön élő emberek kb. 50%-nak mit és hogy kell csinálni, főleg ha az eléggé sértő megnyilvánulás, akkor érthető a felháborodás.
Másrészt ha úgy gondolod ahogy írtad a kommentedben, akkor miért is reagálsz te itt bármire? Nem csak ki kéne zárnod az életedből amit itt mások gondolnak és élni tovább az életed ahogy akarod?
Előzmény: Bedrock (10) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2015. 12. 24. 13:43 | #13
Nem tudom, hogy milyen az a családmodell amire Te vágyol, de kívánom neked, hogy azt elérd, ugyanis senki nem tiltja meg neked, hogy azt kövesd amire Te vágyol.
Ami a "hagyományos" családmodellt illeti, van némi előitéleted, ugyanis a mosás, főzés, takarítás, a férj részéről pedig az anyagi biztonság megteremtése stb., nem olyan elementek, ami kizárja a harmónikus életvitelt, mert nem csak ennyiből áll a férj és feleség élete. A hagyományos családmodellnek keresztelt életvitelben bármit meg lehet tenni, amit akar az ember kivéve, ha az ellenére van az élettársnak és itt születnek meg a kompromisszumok. Nincsen ebben semmi nő-gyűlölet vagy egyébb hisztéria. (megjegyzem, hogy a nőgyűlölet is keresztény-ellenes dolog, tehát a liberális felfogásnak nem volna dolga kardoskodni egy olyan dolog felszabadításáért ami eleve szabad)
Előzmény: Soretal (8) -1 VÁLASZ
Soretal 2015. 12. 24. 13:37 | #12
A te történeted a másik véglet. 1 év szerintem még túl kevés egyedül hagyni egy gyereket. Halkan megjegyzem, azért az sem egy lehetetlen felállás, hogy a nő menjen pénzt keresni ha neki van addigra nagyobb karriere és a férfi maradjon otthon amíg kell. Másrészt én abban sem hiszek, hogy egy anyára nagyobb szüksége van a gyereknek mint egy apára (kivéve persze a korai időszakban amikor szoptatni kell stb.), szóval ha a gyerek egyedül marad otthon, az nem csak az anya hibája.

Nem neked sírok hogy milyen nehéz a ház körüli munka, én konkrétan egy kommentre reagáltam amiben az Ákos által felvázolt ideje múlt családi felállás volt támogatva. Én nagyon máshogy értelmezem az interjúban elhangzottakat mint te, szerintem a több száz évvel ezelőtti női szereppel ért egyet, amikor mint ahogy ő is mondta, a nőknek annyi dolgot szánt a társadalom, hogy támogassák urukat, szüljenek utódokat meg a ház körül tevékenykedjenek. Ez érthető volt olyan időkben amikor a munka szinte csak fizikai munkát jelentett, és testfelépítésükből adódóan ezt leginkább férfiak tudták csinálni. Viszont Ákos lemaradt itt, kihangsúlyozza hogy há' akkor mér van nagyobb válla a férfinak, míg a mai világban a szellemi munka ugyanolyan elterjedt és fontos, ha nem fontosabb, amit a nők is teljesen ugyanúgy tudnak végezni. Szóval semmi alapja nincs annak, hogy egy nőnek más szerepe lenne mint egy férfinak, azon túl hogy biológiailag csak ő tud szülni.
Előzmény: Gábor-79 (9) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2015. 12. 24. 13:23 | #11
Nem a véleményével van gond. Nagyon sokan gondolkodnak ugyanígy.
(Nem csak férfiak, rengeteg nő is ezen a véleményen van.)


A problémát ebben az esetben az okozta hogy nagy nyilvánosság elé lépett vele, feltüzelve a feminácikat, és azokat akiknek pont elterelésre volt szükségük.
Előzmény: Bedrock (10) 0 VÁLASZ
Bedrock 2015. 12. 24. 13:11 | #10
Szólásszabadság.... szabadgondolkodás... Miért Ákoson vezeti le a többség a frusztrációját? Miért ne mondhatna bármit? Neked ki mondja meg, hogy mit hogy gondolhatsz és mondhatsz? Nem értem a felháborodást és a problémát. Nem tetszik, hogy így vélekedik? Kizárod és éled a saját életedet úgy ahogy akarod...
+1 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2015. 12. 24. 13:00 | #9
Lehet hogy rosszul értelmeztem Ákos szavait, de nem arról beszélt hogy a nő ne vállaljon munkát, csupán arról hogy ne a család rovására építsen karriert. Vagy ha már így döntött, utána ne panaszkodjon hogy egyedül maradt, alkalmi pasikkal.

Egyébként pedig nem csak a Nő végzi az " unalmas munkát a ház körül", egy Férfinak (nem véletlen a nagybetű) ugyanúgy megvan a maga dolga, mindamellett hogy dolgozik.
Én havi 250-300 óra munka mellett lakást festek, villanyt szerelek, bútort csinálok, vagy újítok fel. (És mióta elváltam, egy személyben főzök, mosok, takarítok is. Szóval nekem ne sírjon senki hogy milyen nehéz.)

Ahogy annyi más házasság, az enyém is ott bukott el, hogy a szülés után egy évvel már rohant is vissza dolgozni, nehogy a karrierje megtörjön, amit a fiunk bánt. Persze dolgozott a lelkiismerete, depressziós lett, jöttek a veszekedések.
(Pedig addigra már a házimunkával se kellett foglalkoznia.)

Innen már egyenes az út a félrelépésig, és a válásig.
Előzmény: Soretal (8) 0 VÁLASZ
Soretal 2015. 12. 24. 11:57 | #8
Jah, ideális neked hogy a nő végezzen el minden unalmas munkát a ház körül, főzzön, mosson, vasaljon, takarítson, aztán szüljön gyereket és éjjel-nappal gondozza több éven át. Miközben a férfi bár szintén keményen dolgozik, de azt csinálja amit szeret, karriert épít, sikereket ér el, kapcsolatokat teremt a munkahelyén, anyagi biztonságot teremt magának és nem függ senki mástól.

Gyűlölöm az elkorcsosult feminácizmust és bármilyen olyan liberális felfogást ami nem egyenlőséget, hanem pozitív diszkriminációt akar, de ebben az esetben miért lenne az fair, hogy ha akar, akkor szülés előtt és pár év után mikor már a gyerek nem szorul állandó anyai felügyeletre, a nő is csinálja amit szeretne, ne legyen depressziós hogy csak otthon ül és nem kezd semmit az életével? Persze ehhez hozzátársul hogy a férfi segítsen be a ház körüli teendőkben és a gyereknevelésben is, ami sok embernek nem tetszik.
Előzmény: kissfreezer (5) 0 VÁLASZ
komcsi 2015. 12. 24. 11:19 | #7
Ez most nem sikerült olyan jóra, mint a legutóbbi, de még így is fényévekkel jobb, mint bármelyik Ákos dal.
cila 2015. 12. 24. 10:51 | #6
Ha már szmájli, legyen beigli
diós legyen, nem kell mákos!
Karácsony van, s sok tudákos
azt firtatja, mit mond Ákos?

Mondhatta volna szebben, az igaz. Szabó Lőrinc, pl. megtette:
http://www.jomagam.hu/versek/szabo_lorinc__semmiert_egeszen.htm
kissfreezer 2015. 12. 24. 10:24 | #5
Talán valóban nem kellett volna általánosítson, de szó szerint leírta a női ideálomat, mármint azt, hogy a páromnak mi a szerepe az életemben és mielőtt egy feminista felháborodna a véleményemen, azt is hozzáteszem, hogy nekem is van valamilyen szerepem a párom életében.
Előzmény: norbertvincze (4) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 24. 09:55 | #4
Az ákos interjúból nem kellett politikát csinálni, mert már ákimáki eleve politikát csinált. Ugyan vannak jó gondolatai, de kurvára de nem kellene a maradi gondolkodásával okoskodjon. Megérdemli a helyzetet, attól függetlenül, hogy más érdekek is gyorsan megsütögették rajta a pecsenyéjüket.
Előzmény: kissfreezer (3) -1 VÁLASZ
kissfreezer 2015. 12. 24. 07:55 | #3
Ó de "igényesen" összerakott dallszerzemény... Szerintem ezt csak azok a lúzerek hallgatják, akik az Ákos interjújából szándékosan politikát csináltak. Ez egy rakás fos.
-2 VÁLASZ
Strogg 2015. 12. 24. 01:13 | #1
Engem Ákosnak hívnak, de lassan már félek bemutatkozni. :D
+3 VÁLASZ