Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
rermo 2015. 12. 10. 15:47 | #7
Hát igen ... az ember szeme " ríltájm " módban 3D-s ... szerencsére !!!! ... a monitor amin ezeket a videokat nézed meg csak 2D-s és ez a nagy különbség . Amúgy ha ilyennel próbálkozol akkor a látásodat is tedd ( átmenetileg ) 2D-é és úgy próbáld nézni ( letakarod az egyik szemed )

Amiért nem lesz tökéletes úgy sem az az a tény , hogy a látással a távolságot nem csak a két szemed tengelyének az összetartásával tudod érzékelni hanem egy szemmel is lehet mégpedig a szemlencse alakjának változtatásával . Erről úgy tudsz megbizonyosodni hogy egy szemmel nézel egy közeli tárgyat ( kinyújtott kezed ) majd ráfókuszálsz a távolabbi háttérre ...ekkor a kezed elhomályosodik a háttér élesedik persze ehhez az agy tevékenysége is nélkülözhetetlen . Szóval ettől van az , hogy az ember a valóságban pontosan érzékeli a teret .
Előzmény: vadonka (4) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 12. 10. 11:29 | #6
Én is nyomtattam már ki, igaz fekete-fehérben, egy rubik kockát. Nagyon egy pontból kell nézni, de akkor bejön. Hajtogattam sárkányt is, ami mindig felém fordult elvileg. De nagyon számít a fény, meg itt azért elég profi nyomtatóval is nyomtathatják. Kicsiben valóban hatásosabb, videón keresztül.

Na de nem nyomtatni kell, hanem rajzolni, abban van a kihívás. Amúgy annál is csak egy szögből látszódnak jól.
Előzmény: vadonka (4) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 12. 10. 11:27 | #5
Pon ez. Hogy ami az előbb még csak egy papír volt, az aztán tárgy, de a másik papír, és a végén meg hogy minden.
Előzmény: rermo (3) 0 VÁLASZ
vadonka 2015. 12. 10. 11:06 | #4
Vannak az oldalukon letölthető képek amiket kinyomtathatsz és kivághatsz aztán azt kellene lásd ami a videóban van. Na most én már próbáltam pár képpel de akárhogy akármilyen szemszögből nézem nem jön ki ez a hatás. Ahogy ezek az utcai kőre festett 3d-s hatású trükkös dolgok sem ha ott állsz sehogyse adja ki magát. Ezek valahogy csak kamerán át tűnnek ilyen trükkösnek, az ember szeme realtime nem így látja.
rermo 2015. 12. 10. 10:09 | #3
Variálják ... az elején a tükörben tükröződik a kéz is ahogy forgatja a pohár képét .... majd kicserélik a fotójára . Mi ebben a pláne .... kattintásvadászat ???
Nusihusi
Nusihusi 2015. 12. 10. 01:40 | #2
Már megint a rubik-kocka:P
Ravennë
Ravennë 2015. 12. 09. 17:52 | #1
Aki nem látta a videót, ne olvassa:

A végén gondoltam a sapka tuti igazi, látszik az árnyékoláson, majd büszkén elkönyveltem, hogy igazam lett... erre kiderül, hogy minden más fénykép. Átcseszve érzem magam. :)
+2 VÁLASZ