Egészség

2012 óta nem ivott folyadékot – most így néz ki

A fiatal férfi szerint a hosszú élet titka az, ha nem fogyasztunk folyadékot. Ő pedig nagyon-nagyon sokáig szeretne élni.

A 26 éves Peter Filak azt állítja magáról, hogy 2012. május 5-e óta nem ivott vizet, majd minden más folyadék fogyasztását is elhagyta. Zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával fedezi a folyadékigényét, és köszöni szépen, nagyon jól érzi így magát.

A korábban ápolóként, jelenleg pedig webkamera-modellként dolgozó férfi nem akarja az ivóvíz tisztításához szükséges vegyi anyagokat bevinni a testébe. A folyadékfogyasztás elhagyására egyébként fokozatosan készült. Már gyerekként eldöntötte, hogy sosem fog alkoholt vagy drogokat fogyasztani, később pedig vegán lett.

2012 óta nem ivott folyadékot és még él

A férfi szeretne 150 éves koráig élni, és úgy véli, hogy ehhez a folyadékmentes életmód a legjobb út. Napi 800-1000 kalóriát fogyaszt, kizárólag zöldségeken és gyümölcsökön él. Tapasztalatai szerint a diétájának számos másodlagos előnye is van, így például az, hogy nem izzad, a teste nem bocsát ki semmilyen kellemetlen szagot, és nem kell sok időt a konyhában töltenie.

Filak blogot ír a folyadékmentes életmódról, ám azt mondja: nem akarja senkire sem rákényszeríteni a gondolkodásmódját és nem akarja árulni sem a tanácsait. Csupán azt szeretné, ha az emberek képeznék magukat.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top