Cicaszem, és könnyek - Így sminkelnek a pasik!

videó szemceruza smink pasi vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az urak sokszor nagyon tudnak minket siettetni, ha készülődésről van szó, pedig egy igényes külsőért bizony meg kell dolgozni. Nézzük, mit kezdenek egy-két sminkcuccal.

Mi a franc ez? Hogy kell ezt használni? - mondta az egyik pasi, amikor a kezébe vett egy szemceruzát. Mi sírva nevettünk a videó láttán, kacagjatok ti is!

Men Try Eyeliner

Szerző: SOML, 2015. augusztus 9.

Mark Zuckerbergnek elege van a Facebook játékfelkéréseibőlhttp://www.life.hu/news/20151030-mark-zuckerberg-kiborult-a-jatekfelkeresek-miatt-ne-kuldjetek-candy-crush-meghivot.htmlKevés idegesítőbb dolog van annál, amikor az ismerősünk különböző alkalmazásokra való felhívást küld nekünk. A közösségi oldal atyjának is elege van ebből, így komoly változtatásokat tervez. News--Újabb fordulat az ügyben! Öngyilkos akart lenni Lamar Odomhttp://www.life.hu/news/20151030-lamar-odom-kosarlabdazo-ongyilkos-akart-lenni-a-kardashian-csalad-miatt.htmlA kosárlabdázó, akit egy bordélyban találtak meg eszméletlenül, a legújabb fejlemények szerint valójában öngyilkos akart lenni.NewsOrigoMegverték és kirabolták a magyar szépségkirálynőt, Polgár Ildikóthttp://www.life.hu/news/20151029-polgar-ildiko-fitneszmodellt-megvertek-es-kiraboltak-az-utcan.htmlKis híján veszélybe került Polgár Ildikó Eb-indulása, a fitneszmodellt ugyanis szerda délután Budapesten megverték és kirabolták – írja az Origo.News--Szomorú: Így bánnak a férfiak egy részeg nővelhttp://www.life.hu/news/20151029-igy-bannak-a-ferfiak-egy-reszeg-novel.htmlA Mirror mutatta be az interneten az azóta rengeteg megosztást kapott videót, amelyben egy nő szemlélteti, mit csinálnak az ittas nőkkel idegenek. Sokkoló, de sajnos gyakori, ami a felvételen történik. NewsThinkstockAz első randin lőttek le egy 19 éves fiút - Megdöbbentő videó!http://www.life.hu/news/20151028-randi-kozben-akart-drogot-arulni-menekules-kozben-lelotte-a-rendor-video.htmlZachary Hammond először találkozott a 23 éves Tori Mortonnal egy gyorsétterem parkolójában. A romantikus randevúnak tragikus vége lett. News--Sokkoló! Újabb szörnyű mozgólépcsős baleset történthttp://www.life.hu/news/20151028-ujabb-szornyu-mozgolepcsos-baleset-tortent.htmlBorzasztó baleset történt egy ötéves orosz kislánnyal. Két emeletet zuhant, miután leesett egy mozgólépcsőről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.