Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Szancso 2015. 10. 27. 19:38 | #12
Khhhmm. Köszönöm skacok, ez azért jólesett! :)
Ditpet: Mindenkinek más tetszik, de örülök hogy ez a bácsi elnyerte tetszésedet! :)

justil 2015. 10. 27. 15:06 | #11
Kefíret iszol...
Előzmény: Ditpet (3) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 10. 27. 14:45 | #10
Aki meg ahhoz is hülye, hogy ezt felfogja, annak elmagyarázom, mint egy fogyatékosnak: nem azzal van gond, ha egy post nem tetszik, mint tudjuk mindenkinek van véleménye, ahogy segglyuka is (és kb. ugyanannyira érdekli általában a másikat), tessék nyugodtan fikázni a megosztott videót, tartalmat, stb.
Facebook-on se írják oda normális emberek a 100-ból 97 post alá, hogy szar gagyi, minek osztod meg, na végre 1 az 572-ből, ami jó, blablabla, mert hamar elküldenek a picsába és ismerős nélkül találod magad, megjegyzem jogosan.
Az a tisztelet szerintem elvárható a feltöltő felé, hogy nem az ő munkáját ócsárolod, amiért vette a fáradságot és akart pár kellemes percet szerezni neked, teljesen ingyen.
Előzmény: bungle (9) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 10. 27. 14:32 | #9
Ilyen kommentekre semmi szükség, ahogy a hozzád hasonló emberekre se itt. Lehet picsogni, hogy diktatúra van, leszarom a rinyálásod a nevetséges "sértettséget érzek, miközben én kezdtem személyeskedni" agymenésedről, de Szancso folyamatosan a legjobb postokat küldi, és nem hagyom, hogy ilyen balfaszok elvegyék a kedvét attól, hogy küldjenek egyáltalán valamit, hogy a hozzád hasonló "csak egy (pöcsfej) olvasónak" kellemes perceket szerezzen tök ingyen.

Visznemlát, keress más helyet a köcsögösködésednek!
Előzmény: Ditpet (3) -2 VÁLASZ
Ditpet 2015. 10. 27. 13:43 | #8
Illik reagálni arra, ha hozzánk szólnak vagy írnak. Én is válaszoltam bungle-nek.
Előzmény: közlegény (6) 0 VÁLASZ
Ditpet 2015. 10. 27. 13:41 | #7
Én itt is a posztra írtam, hogy jó. Azért írtam, hogy "tőle" mert vele volt egy kis nézeteltérésem korábban. Akkor nem tetszett a Szancsó által posztolt tartalom, most igen. Ő a kommentem címzettje. Nem XY másvalakitől jött a poszt, hanem tőle.
Korábban leminősítettem (természetesen szubjektíven) a SW bábukat, mire Szancsó a gyerekkoromat nevezte "gagyinak" (én is ezt a szót használtam a kütyüre), majd a szüleim miattam való aggódására tért ki. Szerintem ez a személyeskedés.
Én is írhattam volna azt, hogy (csak példa, nehogy magára vegye Szancsó) Biztos azért veszi rossz néven a negatív tartalmú kommentet, mert elnyomták gyerekkorában, ő volt a kistestvér akit állandóan megvertek, biztos most is egy sötét lyukban nyomorog a gépe előtt egész nap, nincs is élete. .......Na ilyen egy személyeskedő sértés szerintem.
Én igyekeztem mindig a posztról vagy tartalmáról írni...pozitívat vagy negatívat. Persze aki akarja, az úgyis át/félreértelmezi a mondanivalóm. Szándékosan vagy nem, az már lényegtelen.
Előzmény: Dmckayals (4) -2 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2015. 10. 27. 13:30 | #6
úgy értem inkább ne írtad volna meg a 3. hozzászólást :)
Előzmény: Ditpet (3) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2015. 10. 27. 13:28 | #5
ovi van, Kenobi :)
Előzmény: Ditpet (3) +4 VÁLASZ
Dmckayals 2015. 10. 27. 13:26 | #4
Kedves Ditpet!

Nem ismerem az előzményeket és nem is fogom megkeresni. Viszont amit a legelső kommentben írtál, az személyeskedés volt, sőt sértő is. Azt írtad, "Végre egy jó poszt tőle.!" ez azért sértő. mert azt jelenti, hogy az eddigiek, nem voltak jók és azért személyeskedő, mert kiemelted, hogy az általa küldött posztok.
Ebből kiindulva benned is sértettség lehet, mert egy korábbi posztra és egy korábbi nézeteltérésre utalsz vissza. Ha nem bántana a dolog, csak annyit írtál volna: "Nagyon jól megy a bácsinak."

Előzmény: Ditpet (3) +4 VÁLASZ
Ditpet 2015. 10. 27. 13:01 | #3
Na, kezdődik. Nem tudom, miért kell személyeskedni, amikor én a posztról írtam, és nem őróla. És ha ennyire nem bírjátok az olvasói kritikát, miért álltok a nyilvánosság elé? Mert a hozzászólásodban sértettséget érzek, pedig ez nem sértés volt, hanem kritika. De a "csak hülyeségeket böfögsz fel"-t én sértésnek veszem, habár nem sértődöm meg.

Korábban elmondtam a véleményem a Star wars-os bábukról, amik nekem nagyon nem tetszettek. Akkor is magát a posztot, vagy annak tartalmát (a bábukat) kritizáltam, a feltöltő mégis engem és a szüleimet emlegette. Szerintem ez nem méltó egy feltöltőhöz. Nem tudom, milyen rendszer van nálatok. Egyenlő rangú "adminok" vagytok, vagy van egy-kettő "főnök". Vagy bárki bármit feltölthet, mint 9gag-en. De ha feltöltesz valamit, számíts rá, hogy negatív tartalmú hozzászólást is fogsz/fogtok kapni. És nem azt értem, hogy tűrd el, és nyeld le. Hanem azt, hogy sokkal illedelmesebben is válaszolhatnál, személes sértés nélkül.
Tisztelettel, "csak egy olvasó"
Előzmény: bungle (2) -2 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 10. 27. 12:46 | #2
Szancsonak mindegyik postja jó, és még csak azt se kell mondanom, hogy a tieidnél jobbak, mert ugye neked egy sincs, szóval csak hülyeségeket böfögsz fel. Igyál inkább valamit, ami kevésbé árt! ;)
Előzmény: Ditpet (1) +1 VÁLASZ
Ditpet 2015. 10. 27. 12:09 | #1
[Komment megjelenítése...]
-4 VÁLASZ