Szemet gyönyörködtető védelem
2014. november 27. írta: lauren_blogger

Szemet gyönyörködtető védelem

Jó hallani a feltörekvő magyar manufaktúráktól, mintha újraéledne a századforduló Budapestjének pezsgő, Európa-szerte híres hangulata. Az itt készült Budapest stílusú cipők, finom szabású ingek, bútorok és megannyi hasznos és minőségi termékek anno bejárták a kontinenst.

A luxusszéfek piaca egy egyre növekvő szféra, és egyre nagyobb rájuk a kereslet. Azoknak, akik nem elégszenek meg egy hétköznapi széffel a milliós óragyűjteményük, vagy évente talán egyszer viselt különleges ékszereik tárolására készülnek ezek a már önmagukban is értéket képviselő berendezések. 

trezor-liktor egoiste1.jpg

A biztonsági-, és egyéb tárolókat, széfeket gyártó magyar Trezor-Liktor éveket szánt az első magyar luxuspáncélszekrény, az Egoiste megtervezésére és megvalósítására. A méretes, mintegy 850 kilós páncélszekrény kizárólag manufakturális elven, rendelésre készül, kívülről bőr vagy faborítást kaphat. Belül dél-amerikai és olasz marhabőrrel borítják a tárolórekeszeket. Az idea két év alatt vált kézzelfoghatóvá, amiben ötletadóként Schiffer Miklós is részt vett. Több száz verziót kínál a megannyi egyedi, opcionálisan rendelhető elem és kiegészítés. Az oldalra nyíló ajtók, beépíthető óraforgatók, kihúzható párnázott fiókok is egyedivé teszik a termékeket, de a többi extra biztosítja, hogy nem lesz két teljesen azonos darab. Feláras extraként gondolkozhatunk még 24 karátos arany kiegészítőkben, iPad-re készült táv-óraforgató alkalmazásban, aprócska rejtett kamerákban vagy Swarovski kristály betétekben. 

trezor-liktor egoiste2.jpg

Feltehetőleg nem csak a súly és a méret indokolja majd, hogy nem lesz ilyen minden otthonban, a széf alapváltozata ugyanis kb. 8 millió forint. Ezért a vételárért azonban egy időtálló, biztos védelmet nyújt az Egoiste, két mechanikus és egy elektronikus zárral felszerelve, vagy opcionálisan háromszoros ujjlenyomat olvasó rendszerrel - ráadásul még jól is néz ki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr376935973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztogramm 2015.09.11. 14:21:55

" iPad-re készült táv-óraforgató alkalmazás" :D :D: :D :D: :D :D atyámfia 8 miláért, unatkoznék a 19. században :D :D :D: :D

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2015.09.15. 05:05:34

Jól látom, ez egy fa-páncélszekrény?? :D
Mint a szegény, megboldogult Kretén magazinban??
"Szép is, meg jó is, de azért nem árt bezárni az egészet egy igazi páncélszekrénybe is..."
:D :D
süti beállítások módosítása