Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
T1B3R1U5 2015. 09. 07. 14:50 | #10
Az igaz, hogy már mind Pesten van, de legalább a csirkeólban nevelkedtek és nem a WestEndben! :)
Előzmény: lilaflexninja (7) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2015. 09. 07. 10:02 | #9
a butuska-okos tengelyen a szürke(állomány) ötven árnyalata létezik, legalább :)
Előzmény: T1B3R1U5 (6) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2015. 09. 07. 09:57 | #8
a fő kérdés az, hogy melyik NEM (vagy nem fog) ;))
Előzmény: lilaflexninja (7) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 09. 07. 07:04 | #7
A fő kérdés az, melyik pornózott?

Amúgy hozzászólva ahhoz, hogy nem szépek, és nem is okosak. A szép lányok boldogulnak, az okos lányok boldogulnak (és keresik a tökéletes férfit), csak egy szűkebb réteg az, amelyik mindenáron meg akarja mutatni magát. Persze, hogy bármelyik szépségkirálynőnél szebbet lehet látni, az utcán, csak, az átlagos-normális lányok/nők nem akarják magukat ország-világnak mutogatni. Olyan ez, mint amikor végignézi az ember az internetet, és azt mondja, atyaég, minden csaj kurva és/vagy emós (annak ellenére, hogy az emo már kiment a divatból, a szellem megmaradt). Nos úgy tűnik, de nem igaz, csak a normális ember háttérben marad, azt nem vesszük észre.

Ja és még T1B3R1U5 felvetésére, hogy a parasztlányok se a régiek már, mert mind pesten van!
T1B3R1U5 2015. 09. 07. 01:20 | #6
Igazad van a túl okos nőktől való óva intéssel kapcsolatban, de ha magunk is átlagos (vagy éppen felüli) intelligenciával rendelkezünk, némi elvárásokat támasztunk alá, annak érdekében, hogy egy minimálisan értsük meg egymás gondolatait a (leendőbeli) párunkkal! :D
Egyébként meg nem feltétlenül szeretnék lázítani senkit és kontrasztba helyezni a pesti lányokat a "vidékiekkel", de hidd el, hogy akiket én az előzőekben "parasztlány" jelzővel illettem, sokkal talpraesettebbek és megvan bennük a kitörési vágy, ergo tanultabbak - legalább is többen próbálkoznak abból a szférából! :D
Az is tény, hogy minden kompromisszumok kérdése, főleg magammal szemben, hogy milyen téren adjak alább, de azért csak kellene találni valami arany középutat! ;) És hiszem azt, hogy manapság talán már nem ritka a szép és egyben okos nő - bár amiben megint igazat adok - azokat nevezzük MILF-eknek!
Azért én reménykedek abban, hogy a fiatalabb, mondjuk 25 és 30 közötti korosztály is kezd a fejéhez kapni és nagyban változtatni a hozzáállásán, mert ez így nem lesz jó... és hogy ne legyek tényleg igazságtalan, ez a srácokra is vonatkozik!
Még én is éppen 30 alatt vagyok, de a mai fiatalságot elnézve - lassan tényleg jó lenne egy újabb háború - csak a természetes (esetleg mesterséges) kiválasztódás érdekében! ;)
Előzmény: közlegény (4) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2015. 09. 06. 22:26 | #5
örülök hogy van a lányokban a fajtámbol böven!!!4444444
és okosak is csak izgunak meg ijenek!!!!44444
közlegény
közlegény 2015. 09. 06. 18:29 | #4
a ronda egy kicsit erős, semmiképpen nem rondák. diplomás parasztlány megtalálásához sok sikert kívánok. az élettapasztalat stb. meglesz, csak negyvenévesen, van azért jóféle milf, de mégis. mindenképpen kompromisszumos megoldás lesz a végeredmény. a te preferenciád, de óva intenélek a nagyon okos nőktől, okosnak ott vagy te, de te tudod, nem bántásból.
Előzmény: T1B3R1U5 (2) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 09. 06. 18:24 | #3
Biztos van igény ilyenekre is, legalábbis tegnap belenéztem ebbe a csodálatos műsorba, egyszerűbbnél egyszerűbb csajok és pasik:
http://hvg.hu/plazs/20150906_Szingli_pasi_mutasd_magad
http://comment.blog.hu/2015/09/06/mesterkelt_unalmas_parkereso_lett_a_vigyel_el
De tény, hogy mindig megtalálja a zsák a foltját. :)
Előzmény: T1B3R1U5 (2) 0 VÁLASZ
T1B3R1U5 2015. 09. 06. 17:07 | #2
Azon felül, hogy hihetetlenül BUTÁK! még pluszban !!!!RONDÁK!!!! is!
Jó persze tudom, hogy túl kritikus vagyok és normál esetben nem mondanám rájuk, hogy "rondák", de b@szki, ez egy szépségverseny! Lemegyek az utcára és 1000X szebb és sokkal értelmesebb nőket gyűjtök össze 10 perc alatt!
Ezek, a semmirekellő nők tipikus példája! Akik el vannak szállva maguktól, mert azt gondolják, hogy ha felvesznek egy miniruhát és egy 20 cm-es magassarkút - halálra sminkelik magukat, akkor már jó nők! EGY FASZT! Azon felül, hogy tényleg legyen egy csaj ízig-vérig nő, rohadtul számít az intelligencia, az élettapasztalat (ami persze nekik hiányzik, hiszen életükben nem kell küzdeni semmiért, mert a gazdag apuci vagy a maffiózó pasijuk mindent megadott neki, egy gyors (és szar) numeráért cserébe! Az ilyen lányok - mert ők nem nevezhetők Nőnek - ebben a formájukban még nem tudják betölteni a klasszikus Nő szerepét! Mert, hogy ezeknek én tuti nem csinálnék gyereket, az biztos, pedig a világ legfontosabb dolga (lenne) a MINŐSÉGI fajfenntartás és az utódnemzés! Az tény, hogy esztétikailag többet nyújtanak (adott esetben, DE NEM MINDEN ESETBEN), mint egy tanyasi lány, de azon felül, hogy egyszer kiélném rajtuk a szexuális vágyaimat (és amint már említettem, nem vagyok benne biztos, hogy jó lenne velük a szex... - tapasztalat), valószínűleg az un-intelligenciájuk miatt nem tudnák sokkal több időt megmaradni mellettük.
Felháborodásom csaj abból adódik, hogy pont ezek a lányok vannak elszállva maguktól, pont ezeknek a lányoknak vannak óriási elvárásaik a pasiktól és magától az élettől is, ezzel ellentétben viszont Ők nem hajlandók, sőt állítom, hogy nem is képesek lerakni semmi pluszt arra a bizonyos "asztalra"!

Érdekes, hogy mennyi időt fecséreltem feleslegesen erre az érdektelen témára!
Na mindegy, most már azért sem törlöm! Hátha valakinek szimpatikus lesz az írás, bár titkon remélem, hogy lesznek ellenkező gondolkodásúak is!
De még mielőtt azzal jönnétek, hogy ezeknek a lányoknak zöme diplomás - előre leszögezem a "büfészakok" mint pl. az andragógia, vagy bármilyen manager szak, de még a jogi diploma sem elfogadott számomra!
+6 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 09. 06. 15:28 | #1

Na jól van, wtf előző posztja alapján már - már azt gondoltam, hogy az alfahímek után csorog a nyála.... ;)


+1 VÁLASZ