Vagy legalábbis azt a buszmegállót, ahol a gyógyító pad található. A Népszabadság szerint a múlt héten valaki két nap alatt négyszer kakilt oda, ami eléggé feldúlta Gyugy nyugalmát.

A somogyi kistelepülés néhány éve azért került a figyelem középpontjába, mert szárnyra kelt a hír, hogy a gyugyi templomdomb alatt három Szent-György-vonal fut, amelyeknek gyógyító hatása van. A helyszínre egy padot ácsolták, amin azóta naphosszat ücsörögnek az emberek, hogy kiélvezzék a jótékony erőket. Az idillbe azonban a múlt héten valaki szó szerint belerondított: két nap alatt négyszer végezte el nagydolgát a buszmegállóban.

A helybéliek a két frissen betelepült család egyikét gyanúsítják a kakilással. A történtek miatt demonstrációt is szerveztek, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy a két házhoz vonultak és felszólították őket, hogy takarodjanak. A tiltakozásnak végül a rendőrök vetettek véget.

A két gyanúsított család tagadja, hogy közük lenne az esethez. A feleségével 6 gyereket nevelő 32 éves Horváth László a lapnak elmondta: tudja, hogy gyerekei rosszak, de ilyet sohasem csinálnának. A másik portán lakó Nagy Sándor azt állítja: ki sem engedi gyerekeit, így nem érti, hogyan gyanúsíthatják őket.

A falubelieknek nincsen bizonyítékuk a két család ellen, egy közmunkás viszont úgy vélte: az éppen elég beszédes, hogy mióta a házaik elé vonultak, a széklet eltűnt a buszmegállóból.