Melegházasság - Az Összeesküvés(elmélet?)

    | Posted in Címkék: melegházasság vérnyúl |

    1

    Jónapot

    Az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága (nem akadt be a "nagybetűvel kezdünk" opció, csak hát ezek elvileg tulajdonnevek volnának) Pénteken Kinyilvánította, Hogy Az azonos neműeknek is ugyanannyi joguk van házasságot kötni mint bárki más heteróéknak, továbbá azt is "ők" mondták, hogy a meleg párok által nevelt gyerekeket semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem éri csak azért mert anyu és apu egyneműek. Részletesen körbe kell járjuk a kérdést, hogy rájöjjünk, ez egy nagyon körmönfont módon kitervelt összeesküvés.

    al_bundy_gay_marriage_done_2.jpg

    Először is: hol legalizálták a dolgot? Az USA-ban. Mi az USA? A Római Birodalom mai megfelelője hatalmas, az egész világra kiterjedő katonai és gazdasági befolyással. Mi történt miután a kereszténység lett anno a római hivatalos vallás? Ugye-ugye, elterjedt az egész világon. Véletlen egybeesés lenne ha a melegházasság ugyanígy elterjedne a világon? Csak a fejüket homokba dugva siketvak komformisták, vagy az általuk fizetett dezinformátorok mondhatják komoly arccal, hogy igen.

    De miért, és kik ellen esküdtek össze ők a színfalak mögött? Természetesen a melegek ellen. Gondoljunk bele, és világossá lesz minden. A melegek éjjel nappal buliznak, gyönyörűek (bármely férfitársaságból válaszd ki a legszebbet, na ő a meleg a csapatban), sportolnak, rengetegszer élnek nemi életet a döntéshozókhoz (és az őket irányítókhoz) képest, nincs semmiféle jogi elkötelezettség, mindőjük röpülhet virágról virágra.

    Vegyük szépen sorjába hol is lóg ki a gyíkláb, miért is lesz ez nekik rossz? Mert tudniillik a házassággal együtt jár néhány hátrány is. Tunyulás, túlzott biztonságérzet, társadalmi nyomásra kötelezővé tett gyermekvállalás, anyagi javak megosztása, a házasodás lehetőségével járó szülői nyomás ami eddig nem is volt lehetséges, bulihiány, szexhiány, hogy csak néhány példát említsünk. Tehát:

    TUNYULÁS: miért izzadjam ki a déenesemet is az edzőteremben, ha otthon ígyis-úgyis vár a szupersportos testű férjeségem? Mert remélik hogy a másik azért folytatja a lenyűgözésre építő testépítő rutinját. Pedig nem!!! Mindkét fél ellustul, elhízik, és ezzel számos krónikus megbetegedés fogja felütni a fejét azoknál, akik eddig pompás testeket birtokoltak. Kinek jó ez? Természetesen az ezen betegségek KEZELÉSÉRE és nem GYÓGYÍTÁSÁRA szakosodott tömeggyilkos kapzsi fösvény gyógyszeripar undormányos háborús bűnös vezetőinek. Egy újabb egészséges népréteget taszajthattak a mélységes halálos koleszterinszakadékba. EGYÉRTELMŰ!

    TÚLZOTT BIZTONSÁGÉRZET: ha már nem kell folyton a hátrányos megkülönböztetéstől félni, mely ellen elég egy esernyő vagy egy nanosuit a dobált tojásokra gondolunk ugye, illetve a éles nyelvű beszólások ellen sem kell konkrétan kevlárba öltözni, végre lehet a háttérhatalom által generált fenyegetésektől rettegni. Félni. Fosni. Irány a fegyverbolt, az otthonvédelmi akciócsoport, az önvédelmi harcművészeti tanfolyamok. Kinek jó ez? A Bush és Eisenhower dinasztiák által alapított és uralt HADIIPAR MINDEN RÉSZTVEVŐJÉNEK!!! Fegyvergyártók, fegyver-elleni-védelem iparágak, illetve a hadsereg által kiképzett "karathé" mestereknek, tehát közvetve a világbirodalom seregét potenciálisan növelő behívható "már kiképzett" öntudatlan "alvó" hadseregek általunk nem is ismert szellemtábornokainak.

     

    SZEXHIÁNY, SZÜLŐI NYOMÁS: két óriási stresszforrás. A szex rengeteg endorfinnal árasztja el a szervezetet, ha ennek megvonása mellé még odavesszük a "kisfiam, mi nagyon szeretjük ám Józsit... szóval mit kértek nászajándékba?" überstresszforrást, azonnal nyilvánvalóvá válhat bármely tudatos, nyitott szemmel járó egyén előtt, hogy a melegeket a pszichiátria agymosodája felé akarják terelni azok a bizonyos elemek. Ott aztán azt hiszik, hogy a boldogtalanságuk kibeszélése majd segít, nem is sejtve miféle szubtudatos befolyás alá is esnek ezen alkalmakkor, a "gyógyszeres kezelésekről" már nem is beszélve. A fasiszta mód kötelezővé tett úgynevezett védőoltásokkal összevetve ez sokkal rosszabb. Ugyanúgy rákkal fertőzik meg őket, csak nem védőoltásnak álcázzák, hanem boldogságpirulának. Kinek jó ez? Az általuk kontrollált un esküvőszervező konzorciumoknak, az emberiséget apatikussá, aszexuálissá és ateistává változtatni akaró reptilliánoknak. Napnál is logikusabb.

    ANYAGI JAVAK JOGI FELOSZTÁSA: ha eddig két nemházas meleg összecuccolt, ésillumini.jpg azután úgy döntöttek, hogy vége a románcnak, annyi volt meg egy bambi. Ügy lezárva. Bezzeg most?!? Ha jogilag is egymáshoz láncolta őket a rendszer, akkor ennek a law-láncnak a feltörése bizony nem kevés pénzbe fog kerülni. Mégjobb, ha mindkettőjüknek van ingatlanja, mivel az egyik apartman ára biztosan rá megy a mesterségesen elnyújtott és drágává tett válási mizériára. Azután kié lesz az az ingatlan? Na kié? Kinek jó ez? A júdeó-mensevik-ingatlanmágnáns és jogász dinasztiáknak, valamint az általuk védett szabadkőműves lakáspedofiloknak, akiknek semmi sem számít, csak az általuk birtokolt, beépített urbánus alapterület méretének növelése.

    GYERMEKZAKLATÁS: szóval nem fogják hátrányosan megkülönböztetni a meleg párok gyerekeit? Elhiszi ezt bárki, akit nem tompított el teljesen a tömegkontrolláló médiacézárok undorító agymosodája? Aligha. Tudvalevő, hogy a gyerekek a leggonoszabb félemberek ha egymás között vannak. Biztosak lehetünk benne, hogy ha az általános iskolában kiderül a kis Kálmánról, hogy meleg párok gyermeke, a többiek azonnal nekiesnek: "Há-há! Téged nem a gólya hozott hanem a páva". Ettől a szegény lurkó magábafordulós, hallgatag, ENGEDELMES lesz, arról nem is beszélve, hogy a gyűlölettel kikövezett gyermekkor igen nagy valószínűséggel vezet később bűnözői életmódhoz. Kinek jó ez? Természetesen a világot rendőrállammá változtatni kívánó paramilitarista háttérdiktátoroknak, akik a bűnözés indukálásával szeretnék egyre brutálisabbá tenni legális magánhadseregüket - amely sereget ma még rendőrség néven ismerünk.

    Summa Summarum

    Kedves melegek: én, mint tisztánlátó, szabadon ébredő, atlantiszkutató, szíriuszi angyalokkal kommunikáló heteroszexuális emberférfi kérek elnézést a heteró(?) ember(?)társaim nevében, akik meghozták ezt a borzalmas következményekkel járó, elboldogtalanító ÍTÉLETET a szabadkőműves, kemtrél permetező, júdeó-libsi-náci-komcsi, antarktiszi reptillián, tháloszi kőlény befolyásoltságuk következményeként.

    bocs

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr667595720

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Untermensch4 2016.08.19. 11:37:14

    A megközelítés eleve az alapoknál rossz ("miről lehet felismerni a boszorkányokat..?"). A monogám, kétszereplős házasság egy speciálisan egyházi/vallási absztrakció. Mivel nagy volt a beágyazottsága a társadalomban, a különféle szekták (a nagyobbak már egyháznak hívják magukat) elleni harca során a hegemóniára törekvő szekuláris állam lenyúlta ezt a házasság-témát és begymöszölte a polgári jogba, mint szerződéses jogviszonyt. Az eléggé egyértelmű hogy ha jogegyenlőség van akkor mindenki ugyanúgy köthet szerződést. Azt meg el kellene felejteni hogy a szekuláris állam isteni babérokra törjön és akármi "szent" legyen, önellentmondás.
    süti beállítások módosítása