Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2015. 04. 17. 16:37 | #44
"Aki ezek után bekommenteli, hogy Budapest akkor sem a Balkán, azt kihívom egy kormány mögül szotyola-köpködő párbajra bármely fővárosi körúton."
:D
Előzmény: hawkeye (43) 0 VÁLASZ
hawkeye
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 04. 17. 08:02 | #42
Hát ezek a modern városi állatok... amúgy pont azon szoktam csodálkozni, hogy városban lehet látni elütött kutyát, macskát. Na az is hülye állat, amelyik nem néz körbe.
Előzmény: norbertvincze (41) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 04. 17. 07:58 | #41
De hogy az összes álla tudja, hogy a zebrán kell kozlekedni, az fantasztikus :)
Előzmény: lilaflexninja (40) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 04. 17. 07:51 | #40
Hát ez tök jó. 4:30-nál meg olyan, mintha a Népligetnél lenne.
Előzmény: hawkeye (39) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 04. 16. 18:12 | #39

Azért talán van még remény:

https://www.youtube.com/watch?v=tzdrCK30iMs

+1 VÁLASZ
vadonka 2015. 04. 16. 13:44 | #38
Nem tudtam felírni a rendszámát mert nem láttam jól. Amikor nekemjött nem láttam amikor meg próbáltam kiszállásra bírni akkor oldalt álltam a kocsihoz képest. Amikor meg elhajtott már nem láttam. Csak a típus van meg. A motorháztető betört mert ráestem az nem rongálás volt. A tükör lehet picit szándékos mert mérgemben csaptam rá mert nem akart a köcsög ki se szállni. Feljelenteni? Ne röhögtess. Az a vége, hogy még én leszek a hibás mert megrongáltam a kocsiját! Az ilyen féreg kimossa magát. Így legalább jókora kára lett. Látleletet meg egy hámsérülés után senki nem fog komolyan venni. Kb annyi sérülésem lett mintha belerúgtam volna egy asztalba. De nem értetted meg a lényegét az egésznek. Ha megáll, kiszáll, hogy jól vagyok e mondtam volna, hogy semmi bajom és mindenki megy isten hírével. Azon gőzöltem be, hogy el akart hajtani. Sőt még miután a tükre letört akkor is. Azt vártam, hogy arra majd kiugrik a kocsiból, hogy verje magát de még azelőtt lezárta minden ajtaját mielőtt odaértem a kocsihoz. Ha nem állok fel időben akkor hamarabb elhajtott volna. Feljelentem, nincs tanú ő meg letagadja az egészet. Csak nekem van bajom belőle. Nem ér az egész annyit.
Előzmény: Negat (25) 0 VÁLASZ
rermo 2015. 04. 16. 10:05 | #37
íNem világos miért is kellene magamra érteni . A videóban mindkét jármű vezető szabálytalan és helytelen mi több életveszélyes magatartást mutat . Persze átvitt értelemben használtam a " helyes " jelzőt .... ( ha valaki nem érti a szarkazmust az nem az én hibám ) . Én közlekedés közben nem követek el ilyen dolgokat ... konkrétan nem előzök zárovonalnál és nem húzom rá senkire az autót .... bármenynire is furcsa de léteznek még ilyenek is ....
Előzmény: Mimis (36) +1 VÁLASZ
Mimis 2015. 04. 16. 08:44 | #36
Ez esetben gondolom 4-es számú hozzászólásodat magadra is értetted... :)
További kellemes suicid napot kívánok.
Előzmény: rermo (31) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 04. 16. 06:51 | #35

Nem céloztam, csak egyszerűen kinyilatkoztattam. Úgy szerényen... :)))

Még annyit tennék hozzá, hogy a bosszúállás a másik vezető szándékos, vagy véletlen hibája miatt az előemberek szokása. Egyrészt illene némi önuralom, másrészt a bosszú bosszút szül, s nem tudhatja senki, hogy a letört tükrű kretén esetleg egy Spielberg-i kamionos...

Erről jut eszembe: a kamionosok közül én a balti államok rendszámával közlekedőktől tartok. Jó pár gyilkossági kísérletnek voltam tanúja, s pár alkalommal elszenvedője is részükről. Az ukrán, román, szerb vezetők hozzájuk képest angyalok. Hasonló véleményük van a kollegáimnak is...
Előzmény: eMTé (34) 0 VÁLASZ
eMTé 2015. 04. 15. 22:41 | #34
"Ne haragudj, pont ezért lehetnél kevésbé elfogult a motorosok javára. Mert sajnos nem vagy az, ezt több részlet is elárulja hozzászólásodban."

Ez igaz, de azért, mert akár autóval, akár motorral, akár kerékpárral megyek, autósok nagyságrenddel de nem is, három nagyságrenddel többször veszélyeztetnek. Különösen a kibaszott száguldozó kamionok a többsávos városi forgalomban. Ha nem vagyok észnél (autóval) , csak tavaly minimum 3 alkalommal löktek volna át a szembejövők elé figyelmetlen sávváltás miatt.

Én sem kezdőként tolom, ha 1 mill nem is, de 700 ezer km. saccperkábé megvan.

"Az meg a világ legostobább dolga, hogy ha valaki az úton akarja megnevelni szabálytalankodó közlekedőpartnerét, a mostani esetben még nagyobb szabálytalanságok elkövetésével."

Ezt meg azért nem értem mért nekem céloztad, mert pont ezt ugatom én is, tehát ebben 100% -ig egyetértünk :D

Előzmény: hawkeye (30) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2015. 04. 15. 21:49 | #33
Tavaly Szeptemberben pereceltem egy ilyen teherautóról szóródós sztory miatt... Lusta volt ponyvával letakarni a cuccost, ezért szórta a homokot az aszfaltra.... mint a jég.... 70-nel nyaltam fel a Szerémi utat, vagy 25-30 méteren... persze a délutáni csúcs közepén.... Váltörés, csukló repedés, mienymás... plusz, amíg csúsztam, szemből belém jött, effektív átugratott felettem egy robogós srác.... ő is szarul járt, megúszta karoclás nélkül, de az anyagi kára az nem volt piti.... Természetesen ez az én biztosításom terhére ment... felelősségre vonni, csak azt lehet, aki vállalja... Ez részemről nem is volt kérdés.... De... azt a homokfutárt belehempergetném szívesen az árujába...
Előzmény: zed911 (32) -1 VÁLASZ
zed911 2015. 04. 15. 21:09 | #32
Engem egyszer leszorított szándékosan egy öreg paraszt.
Úgy felkaptam a vizet, hogy utánamentem és letörtem a tükrét. Persze engem basztak meg, mert a járókelők csak azt látták, hogy egy hülye f@sz ordítva leveri a tüklrét szegény szerencsétlen másik ártatlan autósnak. Na innentől kezdve van kamera a kocsiban.

Pár dúrvább felvételt beküldtem a Yardra, válasz: "nem hitelesített a kamerám viszont hallásra..."
Szolgálunk és védünk mi?
Mocsok egy ország ez. Csak traffizni tudnak...
Egyszer egy teherautót állítottam félre, mert a platóról folyt le a beton végigszórt 6km. utat. És miatta egy zebránál majdnem elbasztam egy gyalogost gyerekkel (pedig csak 40-nel mentem), mert csúszott a kocsi a sóderen. Persze pár parkoló autó is kapta az ívet kaviccsal betonnal...
Hívtam az örsöt. Beletelt egy időbe mire felvették. Kb. 30 percel később visszahívtak, hogy mi a f@szt is akarok?
Mondtam, hogy én már tőletek soha többé semmit...

rermo 2015. 04. 15. 20:36 | #31
Hát rohadt módon ráhibáztál , mert próbáltak már motorral megölni egy kanyarban , ha nem megyek le a padkára az autóval akkor sikerült volna és most nem kommenetelnék veled .
Előzmény: Mimis (6) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 04. 15. 18:24 | #30

"Én is megyek mindenfélén, legtöbbet autóval ugyan, de motorral és bringával is sokat."

Ne haragudj, pont ezért lehetnél kevésbé elfogult a motorosok javára. Mert sajnos nem vagy az, ezt több részlet is elárulja hozzászólásodban. Az meg egyenesen nevetséges, hogy "Az autósok egy része előzékeny a motorosokkal, hiszen tisztában van vele, hogy a motor sokkal gyorsabb. " Egy túrót! Én fütyülök rá, mennyire gyors vas van alatta. Egyszerűen így szoktam meg, udvariasságra neveltek. De legfőképpen arra, hogy ne más rovására éljem az életem bármely részét.
És itt mutatnék rá arra, hogy ez a lényeg. A gyökér az gyökér, akkor is, ha vezet, vagy épp gyalog van. Aki megszokta, hogy átgázol mindenkin, az ezt teszi az utakon is. Tk. jellem kérdése.
Mondom ezt Európában és Ázsiában levezett közel 1 millió km-rel a hátam mögött. Ebből másfél évtized motoron, + saját trailer-es fuvarozócég tulajdonosaként.

Az meg a világ legostobább dolga, hogy ha valaki az úton akarja megnevelni szabálytalankodó közlekedőpartnerét, a mostani esetben még nagyobb szabálytalanságok elkövetésével.

Köszönöm, ha végigolvastad!

Előzmény: eMTé (28) +1 VÁLASZ
eMTé 2015. 04. 15. 17:02 | #29
Ja és még egy. Évekre visszamenőleg is csak egyetlen olyan balesetről tudok, amikor a gyorshajtó motoros átsodródva egy vétlen másikat ölt meg. Pedig ha ilyen a sztori, nagyon felkapják.... persze ettől még lehetett több, de biztosan az ezredrésze sincs, mint amikor autós okozza egy másik közlekedő halálát. Sőt, ez még akkor is igaz, ha az autók és a motorok számához arányosítjuk.
És még egy :D . Egyetlen motoros sem megy el egy út szélén műszaki hiba miatt álló társa mellett. Hoppá.
+1 VÁLASZ
eMTé 2015. 04. 15. 16:53 | #28
Én is megyek mindenfélén, legtöbbet autóval ugyan, de motorral és bringával is sokat. Nem előzök záróvonalon, de az igazat megvallva, egy 100 lóerős motor pillanatok alatt nagyon gyorsan tud menni, ami persze szabálytalan, de akárki akármit mond, és akárhogyan elhatározza valaki hogy teljesen szabályosan közlekedik, a gyorshajtásba azért belefut. Az autósok egy része előzékeny a motorosokkal, hiszen tisztában van vele, hogy a motor sokkal gyorsabb. Egy részük egyszerűen nem lát meg, kihajt elém, sávot vált pedig ott vagyok, stb .... ügyesen kell helyezkedni és számítani rá. De van egy vadbarom réteg, főleg a farokpótlék tuningverdákkal nyomulók, akik szándékosan betartanak, lámpánál úgy áll direkt, hogy ne férjen el a motor, stb. Mondjuk én erre sem rágok be és nem erőltetem át magam letörve a tükrét, mert pont ugyanakkora barom lennék, mint ő. Egyszer olvastam, minden ember akkora, amekkora dolgok felidegesítik, és mosolygok. De a videóban látott dolgot, ha velem csinálná, szépen hazáig követném, rendőrt hívnék és átadnám a felvételt. Ez szándékos veszélyeztetés, és tekintve hogy motorossal csinálja, gyilkossági kísérlet.
A kerékpárosokból viszont akkor van elegem, mikor egy számjegyű főúton, ahol helyből tilos menni, vagy olyan útszakaszon ahol kerékpározni tilos tábla van, papagájnak öltözve mennek, persze jó sokan, és jól elszakadva egymástól, a forgalom nagy. Hát ilyenkor bassza a csőröm, hogy miért is kell a fékezés-gyorsítások miatt 2-3 literrel többet tankolni. De akkor sem kerülöm ki őket nagy sebességgel és nem megfelelő oldaltávolságot tartva.
Amúgy amit Vadonka írt, azt a videót láttam, és el is olvastam a kommenteket. Az autós a nagy böhöm autójával belekeveredett a motorosok csapatába, nem tudta megelőzni őket, ezért közéjük hajtott , arra nem emlékszem már, hogy akkor már fellökött -e valakit, vagy csak veszélyeztette. Megállították, ekkor áthajtott 2 motoron (az egyikről nem tudott leugrani időben a motoros. Na innen durvult el a sztori. Volt egy golfos is Brazíliában, a ki a kerékpáros felvonulók közé hajtott többeket elgázolva, mert felb*szta az agyát. Összefoglalva: szabálytalankodó az van sok, de normál helyzetben, ha a többi közlekedő normális és figyel, nem lesz baleset. A baleset az ilyen büntető isten barma miatt következik be.
+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 04. 15. 16:53 | #27
És te fogalmaztad meg a lényeget...!
Előzmény: zed911 (23) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 04. 15. 16:51 | #26
A Nu, pagagyí... részletét... :)
Előzmény: norbertvincze (2) 0 VÁLASZ
Negat 2015. 04. 15. 15:34 | #25
Persze arra nem gondoltál, hogy a rendszámát felírd/megjegyezd, hívj rendőrt, feljelentsd, látleletet vetess. Sokkal jobb, ha általánosítás, vagy bármi más miatt önbíráskodik valaki... (hiszen valószínűleg cigány volt)(levert tükör, betört ablak)
A fenti videón szereplő motoros valóban megszegett valószínűleg több közlekedési szabályt is. (záróvonal, gyorshajtás, meg még ki tudja...) De a kérdés az, hogy látsz-e bárhol is olyat, hogy a motoros saját magát, vagy a közlekedésben résztvevők közül bárkit is veszélyeztetne? (azt leszámítva, mikor egy elmebeteget akar szabályosan megelőzni)
Előzmény: vadonka (24) -1 VÁLASZ
vadonka 2015. 04. 15. 14:37 | #24
Egyébként pont tegnapelőtt reggel csaptak el gyalogosan. Egy kapubejárón hajtott ki nagy sunggal egy fehér hibrid lexus--al egy max 150 magas kopasz valszeg cigány nemzetségű fickó. Én a járdán mentem csak sajnos olyan helyen ahol a járda szorosan a fal/kerítések mellett halad. Az autós felelőssége lett volna, hogy nem beletapos és úgy hajt mert én egyrészt már későn veszem észre másrészt meg a lexusnak még hangja sincs, főleg nem hallható a pár méterre lévő főút zajától. Szóval pont mikor a kapubejáró elé értem akkor jött ki későn fékezett és nekemjött. a Jobb sípcsontom kapta el a lökhárító amin kisebb felhám sérülésem lett. Mivel 2 méter magas vagyok ráestem a motorháztetőre és nem a másik irány felé és mivel nem 60kg ezért nagyon rondán össze is tört. A közepe totál behorpadt, a két széle fel is ugrott a helyéből. Mintha csak egy tehenet kapott volna el. A lendület miatt legurultam utána a járdára. Észrevettem, hogy nem száll ki a sofőr úgyhogy felpattantam (szerencsére nem lett semmi komoly bajom) és próbáltam jelezni neki, hogy ugyan szálljon már ki, de nem nyílt a kocsija ajtaja. Lehet pici szándékosság is volt bennem de sikerült letörnöm a bal visszapillantó tükrét is. Erre se szállt ki, hanem még jobban a gázba lépett. Ekkor már elengedtem az ajtót és elhajtott. Na most ha már ilyen paraszt legalább lett egy fél millás kára. De akkor is. Ha egy kisgyerek megy el ott az aláesik a kocsinak és ott is marad. A fickó épp a kormánykerék felé látott annyira alacsony volt. Szóval engem észrevett de egy kisebb embert már aligha. És az ilyen még ugye mint látjuk cserben is hagy. A hibrid lexus nem 2 ft, szóval a kára minimum fél milla lett. Bánom, hogy nem vertem be még a szélvédőt is...
+2 VÁLASZ
zed911 2015. 04. 15. 13:47 | #23
Na mindet! Szóval túl sok a hülye az utakon ez a lényeg.
Előzmény: Mimis (22) +1 VÁLASZ
Mimis 2015. 04. 15. 13:26 | #22
1. Kamionos: jobbról előzés, záróvonal, jármű elől elzárt terület, cserbenhagyás (ha távolabb nem állt meg)
2. Autós: középső sávban megállás?
3. Bicajos: nem tudom milyen úton haladtak, úgyhogy csak tipp, ha autópálya, akkor nem mehetnek fel rá. Sávváltáskor meg akkor is megnézzük, hogy mehetünk-e, ha "elvileg" tisztának kellene lennie az utnak?

3-ból mennyit találtam el? :)
Előzmény: zed911 (21) +2 VÁLASZ
zed911 2015. 04. 15. 13:16 | #21
Mimis 2015. 04. 15. 13:01 | #20
Mi az ilyet egyszerűen csak donornak hívjuk... ;) Van köztük is normális, akik ha húzni akarják, akkor kimennek a pályára, kifizetik a belépőt, és ott annyit mennek, amennyit akarnak. Igen, az is igaz, hogy egy jó részük ugyanezt a normál utakon is megteszi.

Egyébként a teszt kedvéért tedd meg, hogy Péntekig számold, hány motorost látsz az utad során, és ebből mennyi a kamikaze. Ez mellé figyelni fogom az autósokat is. (persze, az összeset nem számolom, csak a szabálytalankodókat :D ) Én ma elkezdem, és kíváncsi leszek a pénteki eredményre.

Szintén egy ilyen "beskatulyázás" a robogó kategória. Mondják, hogy azok a motorosok legalja. Nekik is a rossz hírük miből van? A sok tiniből, akiknek apuci/anyuci megveszi a mocit, szénné tuningolják, és rendszám nélkül szálguldoznak úgy, hogy gyakorlatilag büntethetetlenek hatósági jelzés hiányában. Vagy a pizzafutároktól, akik a legnagyobb dugóban is keresztül kasul rohangálnak a városban, közben levernek pár tükröt, meghúznak pár autót, mert ott még elférnek, és kihül a pizza. Nekem robogóm is van, mert olykor jobb azzal menni munkába. Gyak. nincsen dugó, 3L-t eszik, és 30-40 perceket spórolok egy úton. Első dolgom volt rendszámoztatni, mert én vagyok az a tipikus "szerencsecsomag", akit kapásból kikaptak volna rendszám nélkül. Fizetem a súlyadót, a biztosítást arra a gépre is rendesen. És nem tiltakoznék az ellen, hogy az 50ccm alattiakat is rendszámozzák (vagy kapjanak egyedi azonosítót), ami alapján azonosítani lehet őket. Én normálisan közlekedem, és nem szívesen telefonálnék haza asszonynak, hogy a két gyereket pár napig fürdesse egyedül, mert én beköltözöm a balesetire csak azért, mert egy autósnak rossz érzései vannak a motorosokkal kapcsolatban, ezért elcsapott. :)

Előzmény: vadonka (19) +1 VÁLASZ
vadonka 2015. 04. 15. 12:33 | #19
Való igaz, hogy ezek a szlalomozó száguldozó idióták mind sportmocisok... A csoppereseknek meg olyan hangja van, hogy beszakad a dubhártyád :) Bár ők legalább nem száguldanak. Sokszor látok itt nálunk is (megyeszékhely) városban száguldozó sportmocist aki simán 180-al száguld. Városban! Na olyankor mindig azt kívánom magamban, hogy ne a városban taknyoljon el mert akkor adott esetben megöl egy ártatlant. Aki ilyen agyhalott az száguldjon valahol egy elhagyatott úton, ott megpusztulhat. Csak azzal is munkája lesz valakinek. Roncsok eltakarítása, hulla zsákolása, jegyzőkönyv, stb. Szóval a legjobb lenne ezeknek eleve nem is adni mocit meg úgy jogsit sem. Így az ő szaros életét is megmentik meg még ki tudja hány másik emberét. Csak sajnos minden baromállat kaphat jogsit...
Előzmény: zed911 (18) 0 VÁLASZ
zed911 2015. 04. 15. 12:22 | #18
100-ból 70 ember idióta f@sz... Ez igaz gyalogosra, autósra, motorosra, kerékpárosra, buszvezetőre, teherautósra.
Na ezek egy úton közlekedve mindenképpen csak konfliktusba futnak.

Nincs olyan nap, hogy 4-5 olyan esetet ne vegyek föl a kamerával ami azonnali jogsibevonást eredményezne. (Persze bringásnak, gyalogosnak nincs is)

De a motorosokkal az a baj, hogy nagyjából egy réteg motorozik, legalábbis az ilyen versenymotor variációkkal.
Fiatalabb, vagányabb, többnyire 95% férfiak akikben túlteng a tesztoszteron, és persze a motor még adja is alá, többnyire emiatt a szabályok le is vannak szarva.

Az autósban meg ott a frusztráltság, hogy mindenért ő fizet, mert a bringást nem basszák meg, a gyalogost sem a motoros felhajtja a rendszámot, de elől nincs is neki, szóval az esetek 99%-ban autóst büntetnek. Fizeti a súlyadót is és lassan a legkevesebb joga van az utakon haladni, mert az öntudatos gyalogos úgy lép le a zebrára, hogy körbe se néz, a kerékpáros nincs kivilágítva, se mellény, és miatta el sem férsz egy sávban, a motoros meg úgy tűnik fel, hogy észre sem veszed, de ha épp rosszul helyezkedsz bosszúból még a tükrödet is lecsapja...

Habár a videóban az autós az idióta de a motoros ugyanezt műveli városban is...
+1 VÁLASZ
vadonka 2015. 04. 15. 12:20 | #17
Egy szóval nem mondtam azt, hogy megérdemelné! Mindössze annyit, hogy lehet az autósnak sok negatív tapasztalata van a motorosokkal és emiatt csinálja amit. Persze ettől még nem helyes. Én jó magam tömegközlekedve és bringával járok mivel nincs se pénzem se jogsim se kocsira se mocira. Bringásként az autósok ugyanúgy lenyomnak, veszélyeztetnek ahogy a motorosok. Eszem ágában sincs őket védeni. Tudom én, hogy a gépesített járművel mozgók meg minket bringásokat/gyalogosokat szapulnak.
Előzmény: Mimis (16) 0 VÁLASZ
Mimis 2015. 04. 15. 12:04 | #16
Értem én, hogy mit mondasz/írsz, de tedd szívedre a kezed. Őszintén, autósban nincsen ennyi barom? Dehogynem. Sőt, ott külön "alfajok" vannak. Izgága, mindenkit lenyomó Suzukisok.... semmivel nem törődő Audisok.... gyűröttarkós, kiszállósordítós BMW-sek... aludvavezető nagypapi trabantosok/skodások... stb.-stb....
Értem én, hogy motorosból könnyebb meríteni idiótát, mert kevesebben vannak az utakon, mint autósok, és az ember úgy van összerakva, hogy a negatív dolgokra jobban emlékszik, mint a pozitívokra. De ezért azt mondani, hogy a fenti videón (és a plusz linken) lévő motoros megérdemelné azt, hogy balesete legyen, akármilyen kimenetellel is....
Előzmény: vadonka (14) 0 VÁLASZ
Mimis 2015. 04. 15. 11:58 | #15
Erre mondtam én azt, hogy "vannak olyan barom motorosok, akiket legszívesebben én is csatornafedéllel ütnék agyon", de ugyan ez megvan autósban, gyalogosban, kerékpárosban is. Csak azt annyira jó mondani autósként, hogy az összes motoros dögöljön meg, mert egy olyan banda, aki semmi szabályt nem tart be...
Tudnék énis olyat mondani, hogy autós kolléga áttolt a dupla záróvonalon a szembe sávba csak azért, mert az övében lassabban haladtak, és fékezni olyan prosztó dolog... meg olyat is, hogy gyalogkakukk meglátta a buszt a 2x2 sávos út túloldalán, és megpróbált átsprintelni, közben úgy átrendezte a forgalmat, hogy az autósok a végén azt nem tudták, ki merre haladt eredetileg...

Mindegyik közlekedési "csapatnak" megvan a saját burgonyaagyú kollektívája, aki nemhogy a mások, de sokszor a saját testi épségével sem törődve játszik országút harcosát, magányos rendteremtőt, stb... de ebből általánosítani, továbbvíve ebből azt mondani, hogy nyugodtan elpatkolhat bármelyik, mert megérdemlik.... hááááát....
Előzmény: BeLac (13) 0 VÁLASZ
vadonka 2015. 04. 15. 11:55 | #14
Azért légy őszinte és mondd azt, hogy nincs alapja az általánosításnak! Egy pár idióta miatt nem fognak egy egész csoportra ráhúzni egy jelzőt! Az, hogy a motorosok megítélése ilyen annak oka van. Van kivétel és nem mind hülye, de tény, hogy sok az. Nem értem mit csodálkozol ezen? Ha 10 ből 8 ember agyonver egy kutyát a maradék kettőre is rásütik, hogy állatkínzó és ugyanúgy meglincselnék. Annyi kellene, hogy a normális motorosok elhatárolódjanak az ilyen idiótáktól és a motoros posztokban, cikkekben és egyéb esetekben ne mindig a motoros mellé álljanak mer tesó'. De nagyon ritka az, hogy ellent mondanak a cimbinek. Akkor miért is kellene nekem azt gondolni, hogy ő más?
Előzmény: Mimis (7) 0 VÁLASZ
BeLac
BeLac 2015. 04. 15. 11:42 | #13
Csupán csak arra akartam utalni, hogy talán ez nem tetszett neki, mert látta a tükörből.

Motorosokról meg csak annyit, van ilyen is meg olyan is.
Mentem már át szembe sávba, mert jobbról becsatlakozó útról elém hajtott a motoros. Gondolom azt hitte, hogy egy gázfröccsel elinal, mivel elnézett felém. Tehát látta, hogy jövök. A fékezés már szoba sem jöhetett, így elrántottam a kormányt. Szerencsére nem jött szembe semmi. Ja és mindez bent a város legforgalmasabb részén.

Előzmény: Mimis (10) 0 VÁLASZ
Mimis 2015. 04. 15. 11:31 | #12
Kedves drága Pumpa!
Kifejtenéd kérlek bővebben, hogy jelen hozzászólásoddal mi is szerettél volna tudatni?
Előzmény: pumpa (11) 0 VÁLASZ
pumpa
pumpa 2015. 04. 15. 11:27 | #11
Bérkommentelő at work.
Előzmény: Mimis (10) -3 VÁLASZ
Mimis 2015. 04. 15. 11:18 | #10
Nem, senki nem tud olvasni, így nem is látták a postkép alatti szöveget.
Egyébként teljesen jogos, ha valaki záróvonalon megelőz egy autót, annak az elöl haladó az életére törhet. Valahol biztosan benne van a KRESZ-ben és a BTK-ban is.... :)
Előzmény: BeLac (8) +1 VÁLASZ
tjunior 2015. 04. 15. 11:10 | #9
Motoros, előzés záróvonalon, jól van csak a szokásos parasztság két keréken ( akinek nem inge...). Viszont a golfos kreténre nehezen találni szavakat, ez nálam szándékos emberölési kísérlet. Hány ilyen önérzetes kis kamikaze szaladgál az utakon...Csak egy példa múlthétről. Kereszteződés, kanyarodnék a jobbra a sávból, előttem egy tanulóvezető szerencsétlenkedik mert zebra stoptábla meg kanyarodó főútvonal is bonyolítja a helyzetet. Nagy nehezen megoldja, kanyarodnék jobbra, erre a középső sávból rám húzta a kocsiját egy marha, csak azért nem jött belém mert nyomtam egy satut. Persze ideges leszek rádudálok ( ez sem szabályos teszem hozzá.) Erre a hülyéje megy 30 métert és nyom rám egy büntiféket :). Azt tudni kell, hogy ő egy Citroen C3ban volt én meg egy Mazda B2500be, ha belemegyek a szarjába lebontom a hátulját, nekem meg maximum a gallyvédő rácsom törik össze...de önérzetes kis kamikaze volt megmutatta, hogy ő az utak királya.
+1 VÁLASZ
BeLac
BeLac 2015. 04. 15. 11:09 | #8
AZ feltűnt bárkinek is, hogy a motoros úgy került az autó mögé, hogy záróvonalon előzött le két járművet is?
+1 VÁLASZ
Mimis 2015. 04. 15. 10:56 | #7
Teljesen jogos.... Amióta Téged is fellökött az a motoros, azóta Te is egy vasdoronggal kerekezel, és minden motoros első villájához beakasztod, hadd hulljon a férgese...
Igaz, hogy az a motoros lehet hogy éppen egy hangyának nem ártott még, lehet, hogy 3 gyerek várja otthon az apját, aki munkába járás végett közlekedik motorral... dehát motorral jár a nyomorultja, hát hulljon...

Könyörgöm, erről az általánosításról akadjunk már le.... IGEN, vannak olyan barom motorosok, akiket legszívesebben én is csatornafedéllel ütnék agyon, mondom mindezt motorosként. De legalább ennyi idióta autós is van az utakon, mint ahogy biciklis és gyalogos is... SZÁNDÉKOSAN mégsem próbálja egyik sem kioltani a másik életét.

Apropó általánosítás... most akkor a német gép pilótája miatt az összes pilóta egy idióta sofőr? Végülis nagy sebességgel közlekednek mindig, neveljük meg őket is... lehetőség szerint a levegőben, hátha ők is lepotyognak a járművükkel....
Előzmény: vadonka (5) +1 VÁLASZ
Mimis 2015. 04. 15. 10:49 | #6
Amikor majd Téged próbálnak szándékosan megölni egy esetleges előzés során, mormold magadban jó sokszor, hogy "helyesen járt el, helyesen járt el...."
Előzmény: rermo (4) +1 VÁLASZ
vadonka 2015. 04. 15. 10:37 | #5
Könnyen elképzelhető, hogy van valami nagyon rossz élménye a motorosokkal kapcsolatban. Emlékeztek a videóra ahol a békésen autózó családot fogják közre a mocisok és inzultálják, direkt befékeznek előtte stb. Aztán amikor el akart hajtani a sofőr meglökte az egyik motorost. Erre mind utána eredt és elévágtak, lenyomták az útról majd verték a kocsit ahol érték. A hátsó ülésen meg ott volt a kocsiba a pici gyerek akinek nem kicsit lehetett halálfélelme. Szóval nem akarom én védeni a sofőrt de tény, hogy sok motoros egy suttyó barom és még rá is játszik, hogy direkt ráhúzza a kocsira a járgányt. Nem tudhatjuk mi miatt haragszik a motorosokra a sofőr a videóban de lehet nyomós oka van rá, amin egyáltalán nem lennék meglepve. Engem már lökött fel motoros mikor az út szélén kerekeztem. Egyértelmű szándékos volt. Mások is látták. Odajött még neki állt feljebb, verte magát, hogy karcos lett a tankja meg ilyenek. Mikor rendőrt akartam hívni, hogy megsérültem meg elhajtott. Úgyhogy én is inkább fenntartással kezelem a motorosokat. Nyilván van köztük aki normális is. Nekik kéne összefogni és a suttyókat kitaszítani mindenféle közösségből és jelenteni a rendőrségen ha észreveszik, hogy veszélyes. De sajnos nem tesznek ilyet mert ugye a mocisok összetartanak. De akkor meg ne csodálkozzanak ha a többség veszélyesnek minősíti őket!
+1 VÁLASZ
rermo 2015. 04. 15. 10:07 | #4
Szerintem meg mind a kettő helyesen járt el ..... ( nem mellesleg alátámasztják Darwin evolúciós elméletét )
Ravennë
Ravennë 2015. 04. 15. 09:26 | #3
A motoros ebben a videóban szerinted mégis mit akart bizonyítani? Elég s*ggfej és ijesztő megnyilvánulás, amit ez az autós produkált.
Előzmény: hawkeye (1) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 04. 15. 09:10 | #2
te melyik videót nézted?
Előzmény: hawkeye (1) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 04. 15. 08:54 | #1
[Komment megjelenítése...]
-4 VÁLASZ