A pornóiparban nagy hagyománya van a tömegtermelésnek, hiszen dugásból soha nem elég. Ennek a tudatában is meglepő viszont a Japánból származó Shimiken névre hallgatű művész produkciója, aki 35 évesen már annyit dugott munkakörileg, amennyi más családokban generációknak is elég lenne. „Japánban 70 férfi színész van tízezer nőre. Havonta négyezer film készül, egyszerűen nem elég” – panaszkodott kicsit a Telegraph-nek Shimiken.

Shimiken helyzete minden bizonnyal nagyon nehéz, hiszen Japánban dupla annyi pornófilm készül, mint az egyik legnagyobb nagyhatalomnak számító USA-ban. Ezért aztán a civilben Ken Shizimu névre hallgató férfi már hét éve nem volt szabadságon, és a vállain hordozza az állandó forgatások összes terhét: már több mint 7000 filmben szerepelt, és még nem látni a végét. Hősünk az egész országban híres állóképességéről, általában hat órát dolgozik egy nap, ami néha hat filmet is jelent, ami közben szinte mindent megcsinált már: dugott egykori popsztárt, és 72 éves ikerpárt is.

Shimikennek természetesen nem születési adottsága a sok energia: naponta másfél órát edz, és minél több proteint vesz magához diétája során, ráadásul alkoholt sem fogyaszt. Nemcsak ebben veszi komolyan a dolgokat, hiszen már kamaszkora óta erre a karrierre készült, mivel elmondása szerint már akkor is megszállottja volt a szexnek, és amikor csak tehette, maszturbált. A karrierje eredetileg nem mindenkinek tetszett, a szülei nem is akartak tudomást venni róla, miből keresi a pénzét, és lakást is ingatlanközvetítőn keresztül kellett vennie, mert neki nem akarták eladni munkája miatt.

Végül az akarat, a tehetség és a nagy elhatározás meghozta gyümölcsét: hetente úgy 30 000 dollárt, azaz nagyjából 8,6 millió forintot keres, öt autója van, és két lánya, akiket amúgy nem szeretne a pornóiparban látni. „A valóság az, hogy a pornóipar egy szar hely, tele szar emberekkel. Én fény akarok lenni ebben a sok szarban” – foglalta össze újabb céljait.