Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 26. 07:55 | #8
A reklám az nagyon látványos. Mondjuk én nem igényelném, hogy ki legyen terjesztve a valóság, meg a virtuális világ. Egész jól el vagyok egy monitoron is. Meg azért meg van a veszélye, bár elég távoli, hogy ha sok ilyen kütyü készül majd, akkor tényleg el fognak veszni az emberek a virtuális világokban. De ettől még messze vagyunk.

Ennek ellenére lenyűgöző lesz, ha lesznek ilyenek.
Errtu
Errtu 2015. 01. 25. 13:42 | #7
Ha azt vesszük figyelembe, hogy az OSX mind a mai napig lényegében egy BSD Unix, Gnome 2.x ablakkezelővel és egy Cairo dockkal, akkor megkockáztatom, hogy a grafikus kezelőfelület sem (egészen) az ő találmányuk.
Max. pimpeltek rajta egy keveset.
Előzmény: MohaMad (5) 0 VÁLASZ
Reignman 2015. 01. 25. 02:33 | #6
Beleírtam, hogy újítani. Az egeret az Apple tette elöszőr igazán használhatóvá (muszáj is volt nekik). A iPod meg akkoriban igenis nagy innováció volt. Konkrétan megreformálta a mobil zenehallgatást.
MohaMad 2015. 01. 24. 22:56 | #5
Hát Apple újítani azt tényleg tud de kitalálni azt csak keveset. Újítás is leginkább a design területén. De az általad említettek:
iPod = Digitálsi Walkman desingn elektronikával. De tényleg jól néz ki.
egér: Az almás nokiának ehhez aztán abszolut semmi köze. Ez Xerox találmány! Na jó megint a design:-)
grafikus kezelőfelület: Nos lehet. Ehhez utána kellene néznem.
Az első kettő viszont az rögtön fejből ment.
Előzmény: Reignman (4) 0 VÁLASZ
Reignman 2015. 01. 24. 19:13 | #4
Nem tudom hogyan jött ide az Apple, de csak olyan kis dolgokban tudtak előre lépést mutatni, van amelyiket maguk kitalálni a számítástechnikában és szórakoztató elektronikában, mint az iPod, az egér, a grafikus kezelőfelület, a személyi számítógép és az iparág többi szereplője által akkor lehetetlennek tartott iPhone. A RIM beismerten nem hitt abban, hogy ilyen készüléket akkor létre lehet hozni. Ahogy a Nokia sem tartotta elképzelhetőnek...

Btw. nekem tetszik a HoloLens, még akkor is ha otthoni felhasználásban nehezen tudom elképzelni. Más területeken viszont nagyon jól jöhet, ha tényleg úgy fog valamikor működni, mint a bemutatóban.
Előzmény: Errtu (3) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2015. 01. 24. 17:40 | #3
A Microsoft-ot is, a Google-t is mindenki szidja, hogy mennyire szar, lófasz se lesz ezekből a dolgaikból, mekkora bukás mind, stb.
De ők legalább próbálkoznak, kutatnak.

Az agyon "hájpolt" (vagy "hálypolt"?) Apple meg max. egyre fényesebbre csiszolt ikonkészleteket tud letenni az asztalra lényegében. Bár őket ismerve ismét az lesz a vége, hogy mikor már eléggé kiforrott a technológia, majd összedobják a saját verziójukat és előadják, hogy ismét feltalálták a spanyolviaszt.
lo'ko''to'' 2015. 01. 23. 21:11 | #2
Annó a kinectet is úgy mutatták be, mintha valami világmegváltó dolog lenne.
kistrojak 2015. 01. 23. 19:00 | #1
Ez is olyan lesz mint a google glas, mindent tud csak senki se kap, és végül kiderül hogy az arabok által fegyverrel támogatott akkumulátor kutatók miatt, se üzemidő, se teljesítmény nem jön ki belőlük.
+1 VÁLASZ