Gazdája nélkül buszozik egy kutya

kutya gif
Vágólapra másolva!
Négy megállót megy a parkig.
Vágólapra másolva!

Gazdája nélkül, busszal jár a közeli parkba az Eclipse névre hallgató fekete labrador Seattle városában. A kutya az elmúlt hetekben emberi segítség nélkül szállt fel a buszra Seattle Belltown nevű részében, és négy állomást utazott a közeli kutyaparkba tartva.

Egy rádiós műsorvezető, Miles Montgomery a múlt héten találkozott a labradorral a buszon utazva. "Felugrott a buszra és leült. Elkezdtem simogatni, mire egy srác mellettem megjegyezte, hogy igen, ez az a kutya, amely önállóan buszozik a kutyaparkba minden nap" - mesélte.

"Amikor meglátta a megállóját, elkezdte csóválni a farkát, majd miután megállt a busz, leugrott a székről, és berohant a kutyaparkba" - tette hozzá Montgomery. A labrador gazdája, Jeff Young egy helyi csatornának elmondta, nem zavarja, hogy az állat tőle függetlenül közlekedik.

"Magától száll fel a buszra, a parkban találkozunk" - nyilatkozta, hozzátéve, hogy nagyjából heti egyszer kap egy telefonhívást azzal, hogy megtalálták a kutyáját. Ilyenkor mindig el kell magyaráznia, hogy a labrador valójában nem veszett el.