Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Tomi Demo
Tomi Demo 2015. 01. 27. 11:08 | #9
Az internet vágta tönkre? Persze, nyilván azért lettek azóta belőle sokan milliárdosok.
Inkább életszerűbb az a magyarázat, hogy Kovi nem túl dinamikus üzletileg, és nem tudott lépést tartani a korral.
A 2010-es években hiba próbálja erőlteti azt, ami a 90-es években működött, ma már más kell. Csak Ő ezt nem tudja követni. Annyit lépett előre a XXI. században, hogy már nem videó kazettára rögzít.
Ő jókor volt , jó időben. 1991-ben még nem nagyon volt konkurenciája, csak az a pár NDK-s film. És Ő ebben meg is ragadt. Annyi év tapasztalattal, ismeretséggel, "hírnévvel" szerintem inkább szégyen, hogy nem tud mit kezdeni.
Biztos, hogy lenne mit mesélnie, de sztendáposnak szerintem csapnivaló. Lassú, körülményes, ritmustalan, és legfőképpen unalmas.
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2015. 01. 13. 12:41 | #8
Előzmény: lilaflexninja (7) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 13. 11:32 | #7
Majd belejön, mint szégyenlős lány az análba.
Előzmény: bungle (5) +1 VÁLASZ
Dmckayals 2015. 01. 13. 11:04 | #6
Szerintem volt idő, hogy lefogyott, pl a postképen is látszik, hogy szinte be van esve az arca. Amúgy nem rossz üzlet Norbi részéről: Ha nem sikerül, amit ígértem, megdugok egy pornószínésznőt! ;)
Egyébként szerintem nagyon egyszerűen meg lehetne menteni ezt a fellépősdit. Egyszerűen ahelyett, hogy azt mondja, standup, nevezze az eseményt közönségtalálkozónak. Ha ma valaki meghallja, hogy standup, akkor egyből az a színvonal jut eszébe, amit a legjobbak képviselnek. Ahhoz kell jó kiállás, tapasztalat, határozottság. Neki ezek hiányoznak, bár idővel és megfelelő mennyiségű tanulással és gyakorlással megszerezhető. De egy közönségtalálkozón nem várják el tőle, hogy vicces legyen. Ott azt várják el, hogy Kovi legyen. Az meg szerintem megy neki. :)
bungle
bungle 2015. 01. 13. 10:52 | #5
Pont ezt akartam írni (csak előbb megint nem működött se az Izé, se a Bestof), hogy amilyen jó szövegeket lehet olvasni a twitterén ( https://twitter.com/koviluxx ), az előadása olyan pocsék, nem igazán tudja magára vonni a nézők figyelmét.
Előzmény: lilaflexninja (4) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 13. 10:48 | #4
A cikkben emlegetett twitter oldala azért tartalmaz vicces dolgokat. Már persze, ha ezen akar röhögni az ember.
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 13. 10:41 | #3
Biztos rengeteg sztorija van, csak kicsit meg kell neki írni, meg kell dramaturgizálni, vagy mi. Akár még jó műsort is csinálhat.

Kíváncsi lennék, mennyit keresett a pornóval és mennyit tett félre ínségesebb időkre. Mármint nem feltétlenül az összegekre, csak, hogy ennyire rosszul áll, vagy csak unatkozik. Amúgy a való világot simán rendezhetné, vagy ilyen műsorokat, végülis tudja mi kell a népnek.
bungle
bungle 2015. 01. 13. 10:39 | #2
Egyébként ha kicsit lefogyna, pár év múlva átvehetné Vili bácsi szerepét a BK-ben. ;)
+1 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 01. 13. 10:35 | #1
Törp..izé.. Schobert Nobinak volt anno egy ilyen ígérete:
"Norbi sikerének titka, hogy éhezés nélkül fogyasztja le a kövér embereket. Kovács Kovi Istvánt azzal sikerült megnyernie, hogy- ha nem válik be a módszer, akkor Norbi szerepet vállal a pornófilmgyáros egyik mozijában."

Most akkor szerepelt végülis valamelyik "birkózós" filmben? ;) Mert Kovi nem úgy néz ki, mint aki nagyon lefogyott volna...