Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
norbertvincze
norbertvincze 2015. 01. 11. 13:40 | #3
és miből gondoltad, h maga az eszköz antipatikus nekem? és láttam, hogy ki van írva, hogy paródia. És nem felégetésről van szó, hanem az olyan destruktív elképzelésekről, mint a videó tartalma. Ezt a tehetséget másba is ki lehet bontakoztatni, ami sokkal nagyobb közhaszonnal bír. Egyébként, amit te felvetsz, az nem ennyire egyszerű, egy igényt nem lehet elnyomni, hagyni kell kibontakozni, mert máskülönben még drasztikusabb utat talál magának ahol ervényesülni tud. Tehát ez ellen nem lehet semmit tenni, viszont, lehet tenni annak érdekében, hogy hogyan bontakozik ki. Itt nem az a kérdés, hogy hogyan nyomjuk el, hanem ha van egy igény, azt hogyan szolgáljuk ki. És ez már a piacot kiszolgáló fejlesztők, és cégek felelőssége.
Előzmény: nagydee (2) 0 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2015. 01. 11. 03:35 | #2
egyrészt ez egy paródia. szép nagy betűkkel ki is van írva.
másrészt ők nem alkalmazást gyártanak, hanem egy eszközt, amit pl. erre is használnak: http://www.polygon.com/2014/8/14/6001841/oculus-rift-surgery-video-first-person
harmadrészt, legközelebb mit akarsz majd felégetni? a szigetelőszalagot, mert a pride-on valaki ezzel ragasztotta le a mellét, vagy egyből a kamiont, mert ha nincs kamion, nincs pride sem?
Előzmény: norbertvincze (1) +1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 01. 11. 03:00 | #1
ha annyi pénzem lenne, mint elon musk-nak, külön vállalkozásom lenne amely az ilyen szemléletű cégek bebuktatásán fáradozna.
-2 VÁLASZ