Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 10. 08:10 | #2
Szerintem régen akár még jobban is izgathatta a férfiakat a felöltözött nők látványa. http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/jozsefa/ucca.htm pl. Szóval anno azért egy dekoltázs, egy kivillanó boka, vagy maga a gondolat, hogy mi lehet a ruha alatt izgatta az embereket. Vannak akik azt mondják, hogy sőt, még izgatóbb, ha takarva van a test. Mondjuk ezzel én így nem értek egyet. De azért régen is kívánták a férfiak a nőket, és lehet, hogy még plusszban a nők bensejét is kívánták, nem csak a testüket, mert azt úgysem látták. Mint ahogy a minél nagyobb kitárulkozás is hozhatja azt, hogy egyre kevésbé izgató a nő. Személy szerint nem hiszem, hogy egyértelmű összefüggés lenne a ruha mennyisége és a között, hogy a férfiak mennyire kívánják a szexet. Gondolom számít itt az életkor, hogy valaki egy nyugodtabb felnőtt ember vagy egy bagzani akaró kamasz, a vérmérséklet, a kielégítetlenség, valami pszichés dolog is, hogy miért is akar szexelni az ember, meg sok minden.

De régen is voltak szeretők, szexeltek az emberek, csaltak, szerettek, dugtak, szerelmeskedtek, kívántak bármelyik korban, bármilyen ruha mellett is.
emiklos 2015. 01. 05. 15:50 | #1
Azért a cikkben vannak marhaságok is jócskán.

Pedig a magyarázat pofon egyszerű és logikus: a férfiakat lesősorban a látvány izgatja fel, míg a nőket elsősorban a gondolat, beszéd és hasonlók izgatnak. Manapság a nők bőven eleget mutatnak magukból ahhoz, hogy a férfiakat folyamatos (amúgy nagyon kellemes :P ) ingernek tegyék ki. Ez régen nem volt divat, így míg a férfiakat a talpuktól a fejük búbjáig beöltözött hölgyek jóval kevésbé izgatták, addig a hölgyek számára a felöltözöttség (ami persze a férfiakat is érintette) a fantáziájukra serkentő hatással bírt.

Ettől persze minden korra igaz, hogy a férfiakat lényegesen könnyebb felizgatni, elcsábítani, a jellemző viselkedési formákból nem mindig ez jön ki általánosan.