Út a gazdagsághoz: Vágjon hülye arcot a macskád

ÁLLAT
2014 december 08., 08:52
comments 71

Grumpy Cat lassan megérkezhetne a tőzsdére is. A most decemberben már Hollywoodot is bevevő mémmacska internetre engedése utólag hatalmas üzletnek bizonyult.

Gazdája, az arizonai Tabatha Bundesen 64 millió fontot, azaz közel 24 milliárd forintot keresett az elmúlt két évben a macskája után érkező jogdíjakból. Ebben benne vannak a könyves és a filmes jogok is. Nem meglepő módon a gazdája teljesen odavan macskája képességeitől, szerinte ezek után a határ a csillagos ég.

grumpy-cat

A korábban pincérnőként dolgozó Bundesen azóta kilépett állásából, és valószínűleg életben nem kell többet olyan munkát végeznie, amit nem szeretne.

Grumpy bevétele még Hollywoodban is kifejezetten durvának számít, Gwyneth Paltrow például csak 12 millió fontot keresett tavaly. De még a világ egyik legjobban kereső labdarúgója, Christiano Ronaldo is csak 27 milliót vitt haza.

A furcsa arcszerkezettel születő macska igazi alulról érkező népi hős, úgy lett világhírű, hogy gazdája posztolt róla egy fényképet, ami aztán szétterjedt az interneten. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.