Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
7sleeper 2014. 09. 19. 15:57 | #20
igazad is volt, de nyilván még te voltál az erőszakos vadember..

lehetne nyitni egy szomszédokkal és/vagy egyéb élehetetlen emberformákkal kapcsolatos oldalt
gyorsan megtelne vele az internet
:-( ;-)

tudok olyan társasházi lakóról (ügyvéd hölgy, és tudtommal nem putricelli, lakást meg nem csak a hittérítők mutattak neki először), aki soha nem engedte fel vízzel a rendszert, tehát a gázkazán szépen kilyukadt.. villanyáram-fizetés meg nyista - szintén beköltözéstől.. és komolyan fel sem merült ám benne, hogy "hát b+ ég nálam a villany, csak nem közösből megy - de mégha úgyis lenne, akkor is csak kifizetem a fogyasztást". erősen csodálkozott állítólag, hogy van villanyórája. :-o (de az áramszolgáltató is elmegy a 'csába..)

fölöttünk lakik egy a hangerőssége alapján pornószínész (nyüzüge görcs egyébként), az minden általa nézett meccs minden góljánál mint az őrült úgy ordít.. (GÓÓÓL + JÓÓÓÓÓÓ).. kézilabdameccsnél is.. minden kibaszott gólnál.. úgy, hogy a játékosok is meghallják, ha kell: a téridőn keresztül is..

ilyenkor visszasírom a lakótelepet. ott 81 lakásból 9 lakás tulajai/bérlői voltak rohadt hülyék. most meg háromból kettő, nyolcból négy + rosszindulatú, gyerekes, nagypofájú illetve sunyi, és a maradéknak is minek társasházi lakás. hát fogyatékos hozzá nem egy..
Előzmény: glosshide (19) 0 VÁLASZ
glosshide 2014. 09. 19. 00:28 | #19
Ehhez hasonló jómadarakkal szoktam találkozni én is, de egy eset nagyon kirívott a többi közül:
Egy megyei jogú város legolcsóbb kolijában laktam bő négy és fél évig, hozzá voltam szokva, hogy nem lehet minden tökéletes ilyen árszínvonal mellett. Amit lehetett, mi magunknak megjavítottuk, élhetőbbé téve ezzel ottlétünket. Valami távhős lehetett a fűtés, központilag kapcsolták be, októberben végigjárták és leellenőrizték (sic!) a szakemberek a rendszert, majd rá bő két héttel ráindították a fűtést. Ami vagy lett ezután, vagy nem. A hibát általában a radiátor levegősödése okozta, amit egy kis szelepezéssel ki lehetett javítani.
Lényeg: volt egy srác, panaszkodott a kolis csoportban, hogy a gyógyszereit ki fogja megfizetni, mert 10 fok sincs a szobájában, hideg a radiátor, és nincs elég takaró hogy melegen tartsa magát. Válaszoltam neki kulturáltan, hogy ha rossz az ablak, akkor pizzásdobozzal tök jól be lehet szigetelni, a radiátort lehet légteleníteni is, és egész jó lesz a fűtés (feljebb lakott mint mi, távhőnél meg ugye azok a helyiségek szoktak jobbak lenni, pláne azonos méretű radiátor esetén). A válasza konkrétan az volt, hogy neki nincs ideje ilyenekkel foglalkozni, mert hogy ő két szakot is végez egyszerre, van jobb dolga is, stb. Akkor annyiban hagytam, majd amikor kb fél év elteltével megint elkezdett nyekeregni valami miatt, megírtam neki a magamét. Sikerült annyit elérni hogy ott hagyja a csoportot.
Az ilyen élhetetlen fajtákat nagyon rühellem. De tényleg.
Előzmény: 7sleeper (17) 0 VÁLASZ
7sleeper 2014. 09. 18. 18:21 | #18
szóval jöhet a gyévuska felénk is motorozni. még azt is elnézném neki ha túráztatja a motort, ha közben rendet tart..

:-)

(ilyen barom is de sok van! :-o ha ők hallgatnák a maguk vagy más zajongását, de fel lennének háborodva.. vagy ha egy hozzájuk hasonló tahó zorkó lezúzná a fostalicskájukat, mert ne más ablaka alatt járassák a motort, meg csapkodják az ajtókat egy ötajtóson is hatszor..)
Előzmény: 7sleeper (17) 0 VÁLASZ
7sleeper 2014. 09. 18. 18:16 | #17
kukás eset az felénk is van.

kezdődik ott, hogy kihúzza a sok okos már a szemétszállítás napja előtti délután a kukát a kapubejáróra
a cigányok meg végigtúrják ilyenkor az utcát (/várost/országot)
hatan-nyolcan belekotornak mindegyik jóelőre kivitt edénybe..

ebből legalább egy vissza se tesz mindent
tesz? szórja szanaszét..
amelyik nem "szemetel"azok között is van olyan amelyik felhasítja a szemeteszsákot, és ömlesztve visszaönti..

hozzáteszem reggel szállítják el a szemetet, olyan időben amikor már ébren a sok éleselméjű
dehát van amelyik hétvégén hajnalban kapargatja spaklival a galampiszkot a díszkőről,
és rendszeresen vegyitámadást intéz a növények ellen (mégis /vagy éppen ezért/ leprán néznek ki)

de a lánynevén szeméttároló edényt az esetek 90%-ban az sem reggel viszi ki..

és akkor elviszik a szemetet és mivel kivinni én pl. reggel szoktam a sajátunkat, nem előző nap (ugye, hogy ne tudjon beletúrni mind a "nyócigány", ne szemeteljen a szűkebb környezetemben, ne büdösödjön a kuka; ne lesse ki mindahány ki van otthon és mennyire), de megvárni már gyakran nincs időm, így bevinni a kukát csak órákkal később, délben, de van, hogy este tudom.

hát nem benne virít addigra pár szemét?! ömlesztve.. volt szerencsém látni is utóbb, hogy ki az az állatkirály.. sejtettem, hogy szomszéd és talált-süllyedt. pont ezért vagyok igazán zabos, mert az ilyen azzal is pontosan tisztában van, hogy azt a szemetest egy hétig nem viszik el. erre ő meg belebassza a sajátjába belerakni "elfelejtett" vödör csikket, meg a konyhai szemetese tartalmát.. zusammen.

a következő bedobáló meg egy társasházi "lakó" volt (van :-p). az meg kihúzza a kukát, (mondanom sem kell elsőként az utcában, már előző nap délután..) ha kihúzza. nem mindig. (ha nem, akkor sincs ám elkeserdve az ilyenfajta. kicseszi a lépcsőházba a szemetét, ami nem fér bele a kukájukba, mert ugye "elfelejtette" múlt héten "kihordani".. /a jó édes anyukája felejtette volna el kihordani a szemetet, hogy rohadna meg az ilyen..) aztán amit az ő kukájukból kigyomláltak az éjszaka a kukázó cigányok, nem ám a saját kukájába dobja (bele) vissza - mikor az is ott áll a miénk mellett - hanem a máséba. a miénkbe! mint aki jól végezte a dolgát.. az külön bónusz, hogy szabad kézzel kalamol a nemibeteg, hepatitiszes cigány által földre "ejtett" saját szemetében; amit ráadásul 1-kutya, 1-részeg hülyegyerek le is vizelt addigra. és akkor megy vásárolni, és fogodossa össze gondolom a pékárut, meg minden egyebet. legalább a maga kezének, egészségének védelmében használna zsebkendőt, nejlonszatyrot (és ha nincs hagyná ott amíg nem lesz a keze ügyében), ha már máséval nem gondol. nade akinek ennyi sütnivalója sincs..

megyei jogú város, belváros, nem rossz környék. de viccen kívül lakótelepen nem láttam ilyeneket (meg ilyen figurákat), mint itt.. :-o :-p (annak a helyszínelő rendőrnek lennék szívesen a szomszédja, aki akkor járt kint, mikor tárva-nyitva hagyták (már megint) a kapukat a besurranó tolvajnak a kedves szomszédaink, mert annak egyenes, racionális gondolkodása volt*.. egyik szomszéd azt mondta - nézett rá a rendőrsrác -, hogy biztos átugrotta a tolvaj a kerítést (ennél még bólogatott, akar a franc - gondolta ő is - magánlaksértésért is nyomozni ismeretlen elkövetőt), mert ő is már többször átugrotta(!). rokkantkártyás, nyomatékosan középkorú hölgyről van szó.. elég magas kerítéssel, széles kapuval.. nem kétlem, hogy egy cingár nagydarab tolvaj egyén megvetheti a lábát jó nagy szerencsével - de nem volt rá szüksége, ha nyitva hagyták neki a kibeb*szott személybejárati-kaput.. márpedig így történt..)

összefoglalva: mindenki hülye. csak valaki másodpercig, valaki élethossziglan. arra sajnos nincs garancia, hogy nem azalatt a másodperc alatt következik be nagyobb baj, mint egy élet idiotizmusa alatt.. rettentő sok embernek hivatása, hogy bunkó, hülye, tahó legyen.. édes istenem .. de milyen soknak..

*egy ideje csapkodta a szél a szomszéd társasház kapujának zárját a vashoz. szél? már a szellő is. nem szól az ember, mert vagy majd rájön, vagy majd ráun isten kicsiny állatkája, hogy minimum az ő éjszakai nyugalmát hátrányosan befolyásolja ez a történés. szomszéd. tehát tűr az ember amíg lehet, és azon is túl. helyszínelő gyerek amikor meghallotta, nem a zajt, hanem a szomszéd hölgy felvetését, hogy a zaj amit hallott éjjel arról azt gondolta a kapu lehetett /ó hát hallod kezdettől b+, miért nem tettél semmit?! ../ azt mondta, tegyen oda ablakszigetelő csíkot, nem kell végig. ezt én nem mondhattam szomszédnak, mert ha mégis akkor jön a mobbing, a kárálás, meg a csakazértsem. (egyébként nem tett gondolom, de végülis felírta a listára, és "szakemberrel" "megoldatta".) hülye egy világ van.. azért jó volt pár pillanatig, hogy (főleg rendőrben) világos, egyszerű (de nem szimpla) gondolkodású emberek is vannak. úgy kellett ez nekem ilyen környezetben, ilyen szomszéd-sereglettel körülöttünk, mint egy falat kenyér..
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 09. 18. 14:17 | #15
Akkor nem panaszkodom, jó helyen élek.:)
Előzmény: lilaflexninja (14) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 09. 18. 14:01 | #14
Ó én hányszor láttam sörösüveget, kólásdobozt, zsepit kirepülni kocsi ablakából!
Előzmény: FatSnakeFoot (12) 0 VÁLASZ
sergi 2014. 09. 18. 12:31 | #13
Az elég gyanús,hogy miután éppen eldobja a csaj a zacsiját a mercis pillanatokkal később dobja ki az ablakon.
Előzmény: FatSnakeFoot (12) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 09. 18. 10:21 | #12
Megmondom őszintén, hogy nem csodálkozom, láttunk már pár ilyet.
Illetve számomra az is kétkedésre ad okot, hogy még nem találkoztam ilyen direkt szemetelőkkel eddig. Persze az, hogy valaki kidob egy csikket vagy rágógumi papírt az ablakon sajnos mindennapos, de kanyarban kihajított flakont, meg ilyen kihajolva, induláskor kidobott mekiszacskós jelenetet még nem láttam. Nyilván, ettől még lehet valódi a probléma és a történet, de nekem gyanús.
Viszont, ha elér a videó jópár emberhez(márpedig eljutott), akkor megérte. Talán még pozitív következtetést is vonnak le belőle egyesek.
Előzmény: bungle (11) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 09. 18. 09:46 | #11
Én is direkt úgy írtam, hogy nem vádolom a csajt, hogy megrendezett jelenetek, de manapság - lehet paranoia ;) - már minden hasonló youtube videót ilyen szemmel nézek. :)
Előzmény: FatSnakeFoot (10) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 09. 18. 09:18 | #10
Amúgy ugyanerre gondoltam, csak nem akartam beírni, mert jött volna a trolláradat.:)

Előzmény: bungle (9) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 09. 18. 09:10 | #9
9 243 062 megtekintés jelenleg.
Francba, miért nem nekem jutott eszembe, megkérek pár ismerőst (úgyis van olyan, akinek Lamborghinije meg Ferrarija is van), játsszák el, hogy szemetelnek, én (ill. egy csajszi, akit megkérek, mert az ugye még vagányabb) pedig visszadobja a szemetet a kocsijukba.
Kb. 2M Ft eddig a csaj bevétele, de biztos megy ez még feljebb. :)
+2 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 09. 18. 09:07 | #8
Aki ilyen pofátlan módon szemetel, annak ez nem büntetés, ettől nem fog megváltozni, másképpen gondolkodni. Sőt, el tudom azt is képzelni, hogy dafke legközelebb is így viselkedik.
Valószínűleg megterhelő neki 3 lépést tenni autó nélkül, túl kényelmes és nemtörődöm. Ezért 2 hét közmunka, szemétszedés jogcímen.
palinkaman
palinkaman 2014. 09. 18. 08:58 | #7
Itt a mentalitással van gond. Csak a kocsim legyen tiszta, más le van szarva, egy mozdulattal se teszek többet, csak amennyi feltétlenül szükséges. Ez az "átdobom a szomszéd kertjébe a szemetet az enyémből, és meg van oldva." Az első am ott parkolt 2 lépésre a kukától, és nem volt hajlandó kiszállni, és beledobni, inkább ledobta a kocsi mellé. Igénytelen bunkók.
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 09. 18. 07:25 | #6
Meg ne felejtsük el, hogy ha nem dobáljuk el a szemetet, a csikket, a zsepit, meg a kutyaszart, akkor elvesztik a munkájukat az utcaseprők!!!!
Előzmény: kissfreezer (5) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 09. 17. 20:37 | #5
De hát ez önbíráskodás! Fuuuuj!!!! A szemetelők, több tiszteletet érdemelnek.
http://www.barna.eoldal.hu/img/picture/5/187091_100002336208686_5500123_n.jpg

sergi 2014. 09. 17. 19:05 | #4
Hatalmas tisztelet a hölgynek.Nagy öröm látni,hogy még vannak életre érdemes emberek.A többiek meg szépen nézzenek magukba.Az élet más terén is nagy szükség lenne ilyen emberekre,minél többre.Olyanokra akik nem sajnálják a golyót politikusoktól,maffiózóktól,akik ki merik nyitni a szájukat a munkahelyen,akik mernek olyan dolgokat csinálni ami éppen nem menő,akik őszinték és egyenes az emberi kapcsolataikban és akkor lehet hogy most nem szurkolnék az ebolának :)
mue
mue 2014. 09. 17. 17:38 | #3
Ez a szemetelős dolog egyszerűen neveltetésbeli kérdés. Legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy bárki, akit a szülei arra neveltek, hogy ne szemeteljen, felnőttként kidobálná a kocsiból a zacskót.
+1 VÁLASZ
Ditpet 2014. 09. 17. 16:54 | #2
A fekete terepjárós rokkant helyre parkolt és szemetelt is. Meg sem lepődöm ezen.
loloppo 2014. 09. 17. 15:56 | #1
Az a baj az ilyen egysejtuekkel, akik eldobaljak az osszes szemetet, hogy ettol az akciotol csak beidegulnek es semmi valtozas nem fog tortenni. Ha mindenki ugy viselkedne, mint a motoros, az mar mas teszta... Sok barlanglako meggondolna ketszer is.
A masik ilyen a kutyaszarato, azt is biztos feletetnem vele...