Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 08. 01. 09:13 | #12
Lehet, hogy magát, és az osztálytársait parodizálja. De tényleg nem mi vagyunk a célközönség. Na de legalább lett egy kis hírneve, ettől azért boldog lehet.
Előzmény: FatSnakeFoot (11) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 08. 01. 09:07 | #11
A fene tudja, nyilván mindenkinek mások az igényei, de számomra semmi értéket nem hordoz ez az előadás. Persze lehet, hogy 12 évesen halálra röhögném magam rajta. Jelen esetben csak egy idétlen kis srácot látok, aki cseppet sem vicces vagy ironikus, ha már hangja, ütemérzéke nulla, legalább nézne ki jól. Amennyiben paródia, akkor nem szóltam, bár jó lenne tudni, hogy kit parodizál. A szomszéd Ferikét?! Értem én, hogy a férfiakat nem érdekli más, csak a csöcs, meg a segg, de ez így van a kezdetek óta, de nagy poén...
Egyetlen tényező miatt lehet nézni a produkciót, az pedig a leányzó.:)

Az állat kannibálok annak idején úttörők voltak. Nem hasonlítanám őket ezzel a gyerekkel össze. Ez egy a sok közül.
Ricsiék akkor fiatalokat érintő problémákat, témákat vittek színpadra. Ott volt érzék, tehetség, humor, munka, érték mögötte. A Fila Rap Jam-ről már nem is beszélve. Sőt, ha jól tudom, akkor a mai napig megmaradt ez a jó szokásuk.

De jó, elfogadom, hogy nem én vagyok a célközönség és azt, hogy vannak akiknek ez valamilyen formában tetszik. Eszem ágában sincs emiatt komolyan megbélyegezni, elítélni a mostani fiatalokat. Ha a szöveg nem lenne ilyen alpári, talán még végig is nézném.:)

Előzmény: lilaflexninja (10) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 08. 01. 07:21 | #10
Vagy a kölkökön, akiket gyorsan legyártasz, ha még nincs három.

Amúgy, bár nem ez a korosztály vagyok már, de emlékszem még tini éveimre, ha 14 éves kis fruska lennék, biztos ráizgulnék. Szerintem a többi videóját megnézve, nem olyan rossz, már már még ez a videó is vicces, ha a többit is megnézzük. Van pl. a hol a kémia, vagy az elkéstél c. száma. Tipikus tini próbálkozás, a tiniknek szóló világgal, és eskü jobban szövi a szöveget, mint egy-két olyan "rapper" aki full komolyan veszi azt, hogy a gettóban szar az élet. Vicces próbál lenni, kicsit paródia is talán, és valószínű, hogy az ő világában ez tényleg vicces is.
Annak idején, és lehet, hogy ők sem jelentenek értéket, de mondjuk az Animal Cannibals, akkor még Állat Kannibálok, otthoni kazettái, ennél ezerszer gagyibbak voltak, meg viccesek, már akinek, de jobban terjedt, mint most a videók a jutubon. Vagy a belinkelt, Mega Sound... ami számomra csak legenda volt, mert sose hallottam, csak a nevüket, meg hogy milyen királyok. Az se jobb szerintem.

Szóval végülis, ha nem is ez a szám, de már már tetszik a srác, persze nem lesz kedvenc, és hamar arra az útra léphet, ha nem vigyáz, mint Fluortomi. Bár ő meg azért király, mert gondolom szarrá keresi magát úgy, hogy közben röhög a markában, hogy nesztek, ha szar kell megkapjátok.

Előzmény: FatSnakeFoot (8) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2014. 07. 31. 21:53 | #9
A tipikus annyira sz@r, hogy mar jo kategoria ;D
Előzmény: Dmckayals (7) -1 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 31. 17:05 | #8
Na megnéztem ki ez a nyomorult. Tipikusan az, aki 24 órából 28at a gép előtt b@szakszik. Jútúb szektás, mint az a Herby, Goodlike, meg a többi farok. Na, most már tudom kik nyáladzanak a videói alatt. Ezeken fog múlni a nyugdíjam...:)
Dmckayals 2014. 07. 31. 16:06 | #7
Néhány sor egész jó. Aztán elcseszi a csöcsökkel meg a káromkodással. A hangjáról meg ne beszéljünk.
Majd lesznek páran, akik ebből is valami értelmeset faragnak. remélem! ;)
palinkaman
palinkaman 2014. 07. 31. 15:33 | #6
Biztos menő a cigótelepen. Egy ilyen "dal" után egyből "tezsvírnek" is szólítanák.
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 31. 13:36 | #5
Számomra az sokkal elkeserítőbb, hogy vannak, akiknek ez tetszik és gratulálnak neki. Milyen betegagyú embernek vicces ez?
http://www.youtube.com/watch?v=SgcnBGActX0
Előzmény: bungle (1) 0 VÁLASZ
Aszka 2014. 07. 31. 12:35 | #4
Bírtam: 27 másodperc, nem is rossz :D
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 31. 12:05 | #3
Jut eszembe erről, kicsit egyszerűbben megfogalmazva az egész: http://bambalu.uw.hu/10fuzet/szepahajad.htm igaz csak próza
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 31. 12:00 | #2
Szerintem ez úgy volt, hogy megvette a vicces pólót, és mindenáron meg akarta mutatni, így gyorsan csinált egy videót. De azért tisztelet az összeillő színű szemüvegnek és a pólónak.

De ennél rosszabbat is láttunk már, akár itt az izén is. Pl. bár régi, de érdemes nosztalgiával gondolnunk az 5utcai nem tudom kikre.
bungle
bungle 2014. 07. 31. 11:21 | #1
Hülyegyerek vicceskedni próbált. Nem ment, na lapozzunk...
+3 VÁLASZ