A Rumi Kanda néven pornózó Rina Nanase számtalan plasztikai beavatkozáson esett át az elmúlt egy évben, a végeredmény leginkább nevetséges lett. Szerinte persze csak irigy emberekről van szó.

Nem vacakolt a plasztikai műtétekkel a 25 éves japán pornószínész, Rina Nanase, akinek sikerült addig szabatnia az arcát, ameddig nem változott át a Harry Potter-könyvekből és filmekből ismert Dobbyvá – írja a Daily Mail. Ha valaki nem ismerné a Harry Potter-szériát, annak elmondanánk, hogy Dobby annyira nem szexi, hogy egy béna házimanóról van szó.

A Rumi Kanda néven pornózó nő szerint a gonosz hangok valójában az irigység hangjai, és ő nagyon büszke arra az eredményre, amit a sebészek elértek rajta. A buliba tavaly kezdett bele, és számtalan szem- orr- és állkapocsműtétét Twitterén is jól dokumentálta. Külön vicces, hogy Nanase egy olyan képet is megosztott magáról, amint teljesen átlagos 17 évesnek néz ki, ezzel a kommentárral: „Dagadtnak tűnök.”

Bár Nanase arca jól láthatóan teljesen megváltozott, ő nem érzi túl nagy változásnak azt, hogy a sebészek gyakorlatilag eltüntették a fél arcát, a Dobby neven és a negatív reakciókon viszont nagyon meglepődött. „Jól nézett ki a műtétek előtt” – szól egy finomabb hangvételű hozzászólás, mások viszont étkezési rendellenességekre gyanakodtak.

Mivel mégiscsak pornósról van szó, ezért itt akár azt is megnézhetik a teljesen értelmezhetetlen műtétek előtti, teljesen átlagos japán pornósnak tűnő Rumi Kandát akció közben is.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!