"Éreztem az erőt"

Szellemmel szexelt és élvezte

Senki nem volt rajta kívül a lakásban, mégis váratlanul valami furcsa erőt érzett és aztán valaki határozottan lenyomta az ágyra a nőt. Először megijedt, de már többször szexelt a szellemmel és szereti.

2014.04.30 07:56ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/debspoons

Azt állítja Natasha Blasick, hogy egy szellemmel volt szexuális kapcsolata, ráadásul nem is egyszer, de az első ijedtség után már egészen megszokta, mi több, kifejezetten élvezi, a férjét meg nem különösebben zavarja, úgyhogy a spirituális légyottoknak semmi akadálya sincs. Az ukrán színésznő az egyik brit tévécsatorna reggeli magazinműsorában mesélt a különös élményéről, és bevallotta, hogy kifejezetten ellazította őt a természetfeletti szeretkezés.

"Egyedül voltam otthon, a szobámban. Az ágyamon feküdtem, és akkor éreztem, hogy valami belép a szobába, de nem láttam senkit. Aztán éreztem, hogy valaki hozzám ér, a kezemet pedig az akaratom ellenére lenyomja, és éreztem, hogy a teljes súlyával rám nehezedik. Senkit nem láttam, de éreztem a nyomást, az energiát és a meleget mindenféle irányban" - mesélt az első aktusról.

"Először nagyon zavarba jöttem, de aztán úgy döntöttem, elengedem magam, és nagyon-nagyon élvezetes volt. Rettenetesen élveztem mindazt, ami történt" - vallotta be, de mint mondja, a fantompartner annyit se mondott utána, hogy "köszönöm", egyszerűen csak elment. A férjét egyébként állítólag azért nem zavarja a házasságtörő Casper, mert erősen szkeptikus és nem hisz a természetfeletti lények létezésében.

Csak aztán nehogy szellemgyereket csináljon neki, mert azt már tényleg nehéz lesz kimagyarázni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.