Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 07. 14:21 | #39
Jó kiadni a feszültséget mi? :)
Előzmény: weslie (38) 0 VÁLASZ
weslie 2014. 04. 07. 14:13 | #38
Szerintem hozzuk most fel a Fideszt, a buzikat(sic!)bocsánat, melegeket, a rendőröket és az üvegházhatást.

Pontosan ennyi köze lenne hozzá.

Ha nem tudsz elviselni 1:58mp-et, tudod mit ?
1.Szard össze magad
2.Szállj le
3. Tegyél be egy füldugót/fülhallgatót a füledbe és NE halgass mjúúúúúzikelt, operát, picim, azt hallgass, amit szeretsz és biztos lehetsz, hogy senki nem fog rád ferde szemmel nézni.
4. Robbantsd a bombát, mert megérdemlik az ilyenek

Az, hogy mesterkélt vidám bunkók gyülekezete, akik a NAGYON NORMÁLIS, HELYÜKÉRT PÉNZT FIZETŐ utasok nyugalmát meg merik zavarni, az lehessen eldöntendő annak fényében, mennyire igényes a produkció.

Ja, és persze a hófehér fogú négerek dajdajozása rettentően gyakori kis országunkban, egyetértek azzal, hogy gátat kell szabni az önkifejezésnek, a tettetett vidámságnak és a hasonló MÁSOKAT ZAVARÓ dolgoknak.

Én egy szerencsés ember vagyok, úgy látszik (aki biztosan nagyon hülye és akasztani való), de be tudom fogni a pofámat akkor is, ha nem nyeri el tetszésemet egy két perces produkció.

Na, most jól megmondtam :-D
+1 VÁLASZ
Tóth József 2014. 04. 04. 20:29 | #37
Nem akartam említeni a diktátorokat, mert az teljesen más irányba terelte volna a beszélgetést. Én is rájuk gondoltam, mikor említettem a "nem sokat".
Előzmény: lilaflexninja (35) 0 VÁLASZ
psmith68 2014. 04. 04. 14:45 | #36
Nyilván én vagyok az év hülyéje, mert nekem nem tetszik az ami neked, és ennek hangot is adok.

Ha ugyanezt a zenét valaki üvöltő mobilon hallgatná melletted, te lennél az első aki hívná a stuvit, persze jönne az magától is.

Nem írtam olyat, hogy leszállítanám őket, még csak üvöltve sem tiltakoznék, nekem volt gyerekszobám. De nem értem, miért érzi az összes énekes, hogy neki öt percenként meg kell nyilvánulnia, és nekem ezért miért kellene tapsikolnom.

Period
Előzmény: FatSnakeFoot (30) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 04. 12:57 | #35
Én tudom, hogy én vagyok a kevesebben, csak próbáltam a gondolkodásmódot megvilágítani, hogy nem feltétlenül köcsögök az ilyen emberek, csak valami valakinek nem jön be. Na mindegy is, amúgy az előadás jó, az értékükből semmit nem vesz el, hgoy nekem nem tetszik.

Az utsó mondat: van pár negatív gondolkodású ember, akinek azért sikerült ráerőltetni a többségre a gondolatát. Gondoljuk csak azért végig, az összes diktátor pl.
Előzmény: Tóth József (34) 0 VÁLASZ
Tóth József 2014. 04. 04. 12:51 | #34
Nem akarok profán lenni, de Ti vagytok a kevesebben. És ha egy repülőgépen gyászzenét játszanának, katasztrófafilm körettel, (teszem azt, légikatasztrófa), a fele utas leszállna. :) Ismerem, meg bizonyára Te is a közmondást: Kinek a pap, kinek a papné. Szerintem a videón, egy spontán, nem reklám jellegű eset történt. Gondolom, Te az olyan emberek társaságát keresed, akik hasonló gondolkodásúak. De, ha valaki felszáll egy repülőre- elmegy egy étterembe, stb, akkor előfordulhat ilyesmi, és lehet, hogy több embernek tetszik, mint nem. Nagyon kevés olyan negatív gondolkodású ember fordult elő a történelemben, aki rá tudta erőltetni a gondolatát a többségre.
Előzmény: lilaflexninja (32) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 04. 08:34 | #33
Ki tudja, egyszer csak megjelennek a Zalavolán egyik buszán.
Előzmény: FatSnakeFoot (21) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 04. 08:28 | #32
Mivel én is azt írtam, hogy nem örülnék egy ilyen előadásnak, hadd válaszoljak most én. Egyszerűen van olyan, hogy valaki nem szereti azt, amit a nagy átlag igen, de ettől még nem lesz rossz ember. Igenis van olyan, hogy valaki nem szereti az éneklést, a táncot, a csokit vagy mondjuk a rúdtáncot, a focit, a sört, vagy a csipkés tangát (mert általában, ha megemlíti az ember ezek közül valamelyiket, már biztos buzi, vagy hülye, ha nem szereti). Vagy nem szereti a musicalt. Engem is a világból ki lehet üldözni egy perc alatt a musicallel, operettel, reggae-vel, rock and rollal, funkyval, lakodalmas zenével, magyar nótával. Komolyan mondom, egy percet nem bírok ezekből. Persze nem lövöldözném le a kórust a repülőn, de igenis úgy gondolom, hogy ne egy zárt térben tegyék ezt. Ha meg akarják mutatni magukat, álljanak ki az utcára és ott öröménekeljenek-zenéljenek. Ennek ellenére igen, egy perc és vége, a többségnek meg tetszik, szóval persze ki lehet bírni.

És nem azért gondolom ezt, mert engem zavar más emberek boldogsága, tudok én is boldog lenni, csak nekem erőltetett, mesterkélt és kamu ez a spontánul vidáman együtt éneklés dolog. Én máshogy vagyok vidám, máshogy vagyok boldog, nem lehet rámtukmálni a vidámságot ilyenekkel, hogy énekeljünk, táncoljunk, ugráljunk. És különösen idegesíteni tud, amikor valaki nagyon meg akarja mutatni, hogy de vidám, de boldog, és azt látom, hogy inkább arról szól a dolog, nem a tényleges vidámságról. Pl. szórakozóhelyen, koncerten, amikor felcsendül egy sláger (amit naponta 5-ször hall az ember), és megy a húúúú de jó de király húú de bulizok látjátok? Vagy pl. partifotókon, amikor néz bele a kamerába kinyújtja a nyelvét, integet, üvölt, hogy mekkora buli, mekkora karaj vagyok. Én nem érzem ezekben a dolgokban a spontánságot, nem érzem a vidámságot, színjátéknak, megjátszásnak érzem. Valószínű tényleg én is, meg az esetleg ebben hozzám hasonlók antiszocik kicsit, nem annyira közösségi emberek, de azért nem utáljuk azokat, akik vidámak, csak ne nyomják a pofánkba a saját vidámságukat, ahogy én sem akarom mindenáron megmutatni ha nekem jó kedvem. Illetve az lerí az emberről, nem kell azt még külön előadni.

Szabadságot a morgós morcos antiszociális embereknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Tóth József (31) +1 VÁLASZ
Tóth József 2014. 04. 04. 08:12 | #31
Más élni mellette, és megint más egy egyszeri alkalom. A repülés sok embernél feszültséget, stresszt okoz, egy ilyen jókedvű társaság, csak oldja azt. És a megnyílvánulásaid alapján vontam le a következtetéseimet. :)
Előzmény: psmith68 (29) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 04. 04. 02:23 | #30
Ha minden vágyad az " év hülyéje" cím elérése, akkor szólok, hogy célegyenesben vagy.
Előzmény: psmith68 (29) 0 VÁLASZ
psmith68 2014. 04. 04. 01:25 | #29
Te hülye vagy, ha ebből ezt vetted le.

http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/placido-domingo-hangja-kergeti-oruletbe-az-embereket-499801

Költözzetek oda, az opera jó, Domingó pedig remek énekes. Nyilván mindenki, aki idegbajt kap tőle, megkeseredett ember, aki nem örül más boldogságának.

Csak tudnám minek találták ki a fülhallgatót, ha nem azért, hogy ne zavarj másokat a zenéddel.
Előzmény: Tóth József (25) -2 VÁLASZ
sergi 2014. 04. 03. 20:00 | #28
Még annyit hozzátennék,hogy éneklés közben az ember nem képes félelmet érezni.Ezért van az a sok katonadal,úgyhogy ezek itt kérem szépen beszariak. :)
sergi 2014. 04. 03. 19:57 | #27
A musicalt nálam senki sem utálhatja jobban.Ha nem tudnám,hogy létezik el se hinném.Ez egy hiba a mátrixban,de az is lehet,hogy beépült földönkivüliek csinálják és nézik.Egy igazi demokráciában ez be lenne tiltva.Ennél az agressziónál rosszabbat el sem tudok képzelni amit ezek itt bemutatnak ,mert elég hülyén nézne ki ha elkezdenék egy éneklő embert a mögötte lévő székről fojtogatni :)
Nas
Nas 2014. 04. 03. 19:53 | #26
Egyszer én megtapasztaltam ilyet élőben. Este a metróba felszállt öt srác hegedűvel, nagybőgővel, csellóval. Isten tudja, honnan jöttek, de nem voltak már szomjasak. Nekiálltak a metrón, két megálló között húzni meg énekelni az "ennek a szép barna lánynak dombon van a háza" kezdetű népdalt (nem a cenzúrázott verziót). Olyan hangulatot csináltak 2 perc alatt, hogy többen együtt énekletek, meg leszálltak velük. :D Jó érzés volt megtapasztalni, hogy a látszat ellenére nem csak antiszociális, búval baszott emberek fordulnak elő a városban. :)
Tóth József 2014. 04. 03. 18:21 | #25
Hm. Témánál vagyunk. Nem tetszik a mások boldogsága, nem tetszik, ha két fiatal kefél előtted... lehet, hogy nem szeretsz boldog lenni? Lehet, hogy kefélni sem szeretsz? Vagy elfelejtetted, hogyan kell? Nagyon meg vagy savanyodva.
Előzmény: psmith68 (18) +1 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2014. 04. 03. 16:15 | #24
Jajj Istenem... szerintem ne égesd magad tovább a béna kötekedős "érveléseiddel". :D
Előzmény: psmith68 (19) 0 VÁLASZ
cila 2014. 04. 03. 15:59 | #23
Ez a videó felidézte egy gyermekkori élményemet. Vidéki busz, juh-, izzadság- és fokhagymaszag. Tömeg. Ablakok csukva, mert tél van. Felszállnak lakodalmas zenészek is. Nagy kerek dob (bum-bum-bum-bum), trombita-hegedü, nagybőgő, klarinét. Valóság show a javából. Befogom a fülemet, mire megjegyzi valaki mellettem, románul: "Látszik, hogy nem közülük való vagyok".
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 04. 03. 15:54 | #22
Igen, a kefélős hasonlatod roppant életszerű.:)
Az valóban nem tetszene, sőt az sem, ha Assam a Fővárosi Állatkert hím elefántja az ölembe ejakulálna örömében a Budapest - Dabas Volánbusz járaton.

Viszonylag kevés norvéggal utazom egy buszon itt pesten, így nem tudom, hogy mit csinálnak a mobiljukkal. Mondjuk ez az összehasonlításod is betalált, gratulálok.
Előzmény: psmith68 (19) +1 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 04. 03. 15:22 | #21
Na arra a járatra én is jegyet váltanék, amin a Prodigy muzsikál. :)
Előzmény: lilaflexninja (17) +1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 03. 15:10 | #20
Te szoktál norvég buszon utazni????? én csak a négyeshatoson láttam cigány kölköt harmonikázni eddig.
Előzmény: psmith68 (19) 0 VÁLASZ
psmith68 2014. 04. 03. 15:04 | #19
Gondolom azt is élvezitek, mikor norvégok a buszon zenéltetik a mobiljukat, hiszen a zene jó!

-3 VÁLASZ
psmith68 2014. 04. 03. 15:01 | #18
"nem lehet, hogy téged csak szimplán az zavar, hogy valaki jól érzi magát, láthatóan boldog?! "

De biztosan. Ha meg nem szeretem ha előttem kefél két fiatal akkor biztosan azért zavar, mert nem szeretem ha boldogok.

Előzmény: FatSnakeFoot (15) -3 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 03. 14:51 | #17
Én spec. a rúdtáncot se értékelem nagyra, a focit meg végképp :) De ha mondjuk a Rammstein vagy a Quimby vagy Jirzij vagy a Prodigy rögtönözne nekem egy előadást, lehet, hogy nem lennék ilyen morcos.
Előzmény: FatSnakeFoot (15) +1 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 04. 03. 10:45 | #16
"nekem akkor sem tetszik" Senki nem is kérte, hogy hallgasd életed hátralévő részében nonstop az albumukat. Basszus nem hiszem el, hogy vannak emberek, akik ezen így ki tudnak akadni. Nem egy animal pornót vagy egy élő ValóVilág közvetítést kellett megnézniük itt egyeseknek kemény 2 percben.

"A csöcsöket is szeretem, attól még agressziónak érezném, ha egy repülőgépen tolnák a pofámba."
Igen, én is ku.va nagy agressziónak érezném, ha mondjuk ezt Terry Black tenné, kevésbé ha Megan Fox büntetne ilyen módon.
Előzmény: psmith68 (14) +1 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 04. 03. 10:19 | #15
Nem kötekedésből, de nem lehet, hogy téged csak szimplán az zavar, hogy valaki jól érzi magát, láthatóan boldog?! Mert ha erről van szó, akkor lehet, hogy segítségre lenne szükséged.
Az a furcsa, hogy szerintem ezeken pont nem az látszik, hogy megjátszák magukat, teszik az agyukat, királykodnak. Láthatóan értik a dolgukat, nem egy Mc Zsolti(vagy ki a f.sz) nyomorult próbálkozása.
Én mindig örülök, ha olyan embert, emereket látok, akik valamiben nagyon jók, egyediek vagy képzettek. Legyen az járda festő, táska készítő, énekes vagy sportoló. Azt sem mondhatjuk, hogy megrendezett lenne, hiszen egy sz.ros telefonnal rögzítik, ráadásul azt hiszem a stewardess. Gondolom azt is hasonló "agresszió"nak élnék meg egyesek, ha mondjuk egy rúdtáncos hölgy rögtönzött előadását tekinthetnék meg vagy kedvenc focistájuk dekázását.
Akinek egy ilyen másfél perces spontán előadás annyira borzasztó, idegesítő egy repülőút során, az tegyen füldugót a fülébe és ragassza le a szemét arra az időre vagy csak egyszerűen lépjen ki az ajtón...
+2 VÁLASZ
psmith68 2014. 04. 03. 10:16 | #14
Nyomhatod a negatívot, nekem akkor sem tetszik. Ott. Egyébként járok koncertre, musicalt is nézek.

A csöcsöket is szeretem, attól még agressziónak érezném, ha egy repülőgépen tolnák a pofámba.
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 03. 08:15 | #13
De gondoltam ilyenre is, csak épp nem annyira hiszem. Tudom, hogy bennem van a hiba, biztos antiszociális vagyok, de eddig bárhol bármikor belefutottam ilyen spontán közös éneklésbe, nekem mindig úgy jött le, hogy mutassuk meg, de szépen éneklünk, én éneklek a legszebben. Mindig van, aki hangosabban énekel, aki jobban meg akarja mutatni, aki trillázik egyet, kivágja a magas cét, számomra az ilyenek inkább csak magamutogatásként jönnek le. Kicsit mint amikor egy buliban, vagy koncerten elkezdenek sikítani meg húúzni, hogy láddé hogy bulizok, mekkora buli, látja mindenki?

De belőlem hiányzik az, hogy elkezdjek énekelni, mert vidám vagyok, és örülök, hogy együtt vagyunk. Nem is szeretek énekelni, max. egyedül a kocsiban. Egyszerűen valamiért felfoghatatlan a számomra, hogy miért kezdenek el az emberek énekelni csak úgy közösen. Annak idején a tábortűz melletti bunkócska, meg kvantanaméra, meg bellacsaó énekléseket is utáltam, mert az is erőltetett volt. Értem én amúgy, hogy jó dolog ez annak, aki szereti, meg közösség, meg buli, meg jó móka, meg felszabadító, csak én nem tudom ezt értékelni semmilyen szinten.
Előzmény: Ravennë (5) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2014. 04. 02. 23:19 | #12
Hát, ehelyett a tikkasztó tavaszi idő helyett szívesebben hűsölnék most Izlandon! ;)
Előzmény: bungle (11) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 04. 02. 22:53 | #11
Túl meleg van ott, most ne menjél! :P
Izland? ;)
Előzmény: Ravennë (10) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2014. 04. 02. 22:48 | #10
Nekem már az is óriási élmény lenne, ha egy Ausztrália (vagy Bora Bora :D) felé tartó repülőn ülhetnék, hát még ha közben a Broadway társulatának tagjai egy rövidke ingyen előadást tartanának közben... de végül is, kell a francnak ez a hatalmas agresszió, inkább olvasnék helyette cikket arról, hogy mi a helyzet a Krím félszigeten (persze csak fülessel vagy füldugóval, hogy még véletlenül se kelljen másokra odafigyelnem... meg mit nem, a végén még beszélgetnem is kéne velük!) :D
+2 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 04. 02. 22:26 | #9
Ennél nagyobb agresszióban soha ne legyen részed.
Előzmény: psmith68 (8) +2 VÁLASZ
psmith68 2014. 04. 02. 22:17 | #8
Én se szeretem ha belevernyákolnak a fülembe. Elhiszem, hogy sokaknak tetszik, azt is hogy ők is élvezik, de ezt egy olyan helyen ahol nem ezért fizettél, ráadásul el sem tudsz menni előle, simán agressziónak érzem.




-3 VÁLASZ
7sleeper 2014. 04. 02. 21:02 | #7
Bad Luck Paby:

Oceanic 815 + csupa kínai utastárssal + burkás légiutaskísérőkkel + raktérben írógép-alkatrészekkel + közel-keleti járat

(majd feljutsz)
Előzmény: PabY (6) 0 VÁLASZ
PabY 2014. 04. 02. 18:54 | #6
Hát lehet én is ilyen boldog lennék ha végre feljutnék egy repülőre...
Ravennë
Ravennë 2014. 04. 02. 18:02 | #5
Abba még nem gondoltál bele, hogy nem azért énekelnek együtt, hogy megmutassák mekkora királyok, hanem azért mert tényleg boldogok, vidámak? :)

Mi is szoktunk rögtönözni ilyet, mikor összeül egy társaság... bár hangzásra abszolút nem ilyen (sőt :D), de marha felszabadító tud lenni...

...bár lehet rátesz egy lapáttal, hogy imádom a musicaleket. :D
Előzmény: lilaflexninja (3) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2014. 04. 02. 17:56 | #4
jaj de kid görcsös vagy, ki kellene valaki jól masszírozza belőled.

ajánljak esetleg valami jól masszőrt? :d
Előzmény: lilaflexninja (3) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 02. 15:04 | #3
Valószínű azért, mert nem szeretek énekelni, szerepelni, és magamat mutogatni, előadni, hogy mekkora király vagyok, én hülyét kapok mindig az ilyen boldogan énekelünk együtt, és vidámak és jópofák vagyunk performanszoktól, és még hülyébbet kapnék, ha ezt végig is kéne hallgatnom kötelező alapon egy ülésbe beszíjazva. Plusz valószínű rátesz nálam még egy lapáttal, hogy utálom a musicaleket.

De eltekintve ettől, amúgy jól nyomják tényleg.
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 04. 02. 14:23 | #2
Tényleg nagyon jó!
Amúgy minek köszönhető, hogy egyes emberek ennyire életteli, egészséges kinézetűek?Tudom, a"genetika".:)
Hihetetlen gyönyörű, egészséges fogak, szemek, és bőr.A hangról már nem is beszélve. Irigylésre méltó az biztos.
Ravennë
Ravennë 2014. 04. 02. 13:39 | #1
Marha jók a jelmezek... szívesen megnézném élőben az egész előadást! :)