Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
dude 2014. 01. 16. 11:26 | #39
A McDonalds megszüntette a nyamiburgert, szemét rohadékok, azonnal hozzák vissza, oda se megyek többet!
+1 VÁLASZ
7sleeper 2014. 01. 16. 00:02 | #38
nem minden yt link-poszt alatt sorjáznak kommentek,
lehet az ilyen mennyiségű és minőségű is:

Minden megjegyzés (2)

StreamSabre Yonehiro1 hónapja She looks like she is enjoying it wtf
Tovább Kevesebb megjelenítése

eva erva 4 hónapja Tovább Kevesebb megjelenítése



ennyiért (is) kell a link, meg a rákattintás? ;-) (szerintem amit kértek, kérünk; mégha jószándékúan is kerül jelzésre, könnyen tűnhet számonkérésnek, legyen akár a szóbanforgó kérés, jelzés akárcsak "apróság". imho nincs olyan admin aki ne azt látná (főleg egy idő után) az ilyenekre kényszermegoldásként, hogy a vesződséges oldalalakítás és posztolás ésatöbbi után ilyenekkel nem foglalkozik vagy rövidrezárva reagálja le a dolgokat.

lásd. a nyuszika és a medve fűnyírójának esetét:

A nyuszika szeretné a kertjében lenyírni a füvet, de nincs fűnyírója. Eszébe jut, hogy elkérhetné a medvéét. Igen ám, de emlékei szerint a medve nem túl barátságos, segítőkész. Nem baj, azért elindul, hátha kölcsönkaphatja. Útközben elgondolkodik:

"Végülis a medve tényleg egy szemét állat. Szinte sosem segít senkinek. Na de mindegy, ha már elindultam, legalább megpróbálom, hátha most jó napja lesz."

Megy tovább, közeledik a medve házához, de megint csak eszébe jut:

"A múltkor a borz is mondta, hogy a medve hogy kiszúrt vele a patakparton; de igazán mástól sem hallottam még róla semmi jót. Kár volt eljönni, csak pocsékolom az időmet. De azért innen már mégsem fordulok vissza, ha már eljöttem, csak sikerül szót érteni ezzel a barommal."

Közben odaér a medve házához, a szép, pázsitos kert közepén, és bekopog. Míg várakozik, megint csak elgondolkodik:

"Tulajdonképpen a francnak jöttem el. Úgysem fogja kölcsönadni, örülhetek, ha ki nem hajít ez a rohadék, meg aztán..."

Ebben a pillanatban a medve ajtót nyit, barátságosan köszönti nyuszikát:

- Szia Nyuszika, miben segíthetek?
- Baszd meg a fűnyíródat!

és ilyenkor mindegy, hogy ingyenes vagy visszterhes; felmenőjével, vagy éppen szerelmével való mielőbbi nemi aktusra avagy szerelmeskedésre buzdítja a userfia és -lánya az admint, a válasz végsősoron nem lehet más minthogy "B+ te, és felejtsd el a kurva(?!) fűnyírómat!".

annak felismerése, hogy a "medve" nem játék legalább 5 év - és talán bizonyos életkor (érettség nem írok) - elérését igényli hasonló, vagy típusazonos közösségi oldalon való folyamatos jelenlét, aktív részvétel mellett. és ez még nem azt jelenti, hogy akkor minden jobbító ötleted megértő fülekre talál, sokkal inkább el sem mondod, mert a, nem hergeled a megfáradt admint b, ami neked ötletelés másnak azzal több kattintásnyi munkája lenne, mint ahány karaktert leírtál egy funkció ki- és visszasírása miatt.)

(mondom ezt úgy, hogy én is jobb szerettem úgy, hogy volt link és rákatt opció. mert csak. :o))
7sleeper 2014. 01. 15. 23:28 | #37
csak nem renault reklám-tetkó? :-)

+1 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2014. 01. 15. 22:39 | #36
Nézd, én pl. nem is tudtam, hogy ezek a videók youtube-ról vannak. Furcsa volt, hogy ugyanúgy néz ki a lejátszó, csak nem találom a youtube-ra vezető gombot. Én is szerettem volna elolvasni az ottani kommenteket, de aztán letudtam azzal a dolgot, hogy ez biztos nem onnan van, csak hasonlít a lejátszó. Aztán most leesett, hogy mégis. Ennyi.

Az izé.hu nekem kifejezetten bejön, a tartalom rendben van, ott van a kedvencek közt. Facebook-ra ritkán lépek fel, és még ritkábban osztok meg bármit is.
Előzmény: bungle (21) 0 VÁLASZ
O\'neil 2014. 01. 14. 13:21 | #35
Nem, tényleg nem sértő, ahogyan írtad, erről nem is volt szó (legalábbis részemről). valóban nem látszanak a sértőbb kommentek, bár el tudom őket képzelni, voltam régen fórum moderátor. Van az a régi mondás, hogy úriember nem postol közönségesen, a többieknek meg tilos (ez szemeteléssel is közismert) :) nem mellesleg ezek a minden videót szétoffoló egyének szerintem nem csak téged zavarnak, de úgy tűnik, hogy a neten sajnos a trollok vannak többségben.

És így, hogy itt a bestof-on látszik a logo, én maximálisan elégedett vagyok (bár a régi felületet már megszoktam és a szokás nagy úr, de jó ez így). Bár bevallom töredelmesen, én erről a felületről nem tudtam :)

A legjobbakat és kitartást a nyafogó felhasználókhoz :) (köztük hozzám is)
Előzmény: bungle (34) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 01. 14. 11:31 | #34
Köszi, hogy megírtad a te nézőpontodat (én az enyémet már jó pár kommentben alább, egyiket se hiszem, hogy sértőbb lett volna akár egy fokkal is, mint a hozzászólás, amire válaszoltam). Igen, lehet így, normális hangnemben, ahogy te tetted, és nem szinte minden mostani videót szétoffolva, és alá benyögni olyan dolgokat, amit talán te már nem látsz, és ez nem véletlen, mert olyan stílusban írták (visznemlát nekik ezúton is, nem fognak hiányozni egy cseppet sem).
Előzmény: O\'neil (33) 0 VÁLASZ
O\'neil 2014. 01. 14. 11:25 | #33
Mivel Bungle kérte, így válaszolok a (21.) kérdésére. kicsit off lesz, bocs.

Nem ciki innen megosztani és az sem érdekel, hogy nsfw tartalom van rajta, amíg az marad ízléses (mint eddig). A ciki inkább az, hogy nekem a bestof oldal, mint olyan kimaradt, hogy létezik :) Szerintem a tartalommal semmi gond nincs. Ilyen szempontból nem változtam. ÉS természetesen, ha ez segítség nektek, akkor persze, hogy az ember lájkol és megoszt.

Viszont az eredeti kérés abból indult ki, hogy megjegyeztük, hogy jobb volt, amíg ott volt a youtube-os link az eredetire. szerintem nem sértően kértük páran. Egyrészt azért, mert kényelmesebb így az eredeti hozzászólásokat elolvasni (én szeretem olvasgatni), másrészt aki a saját oldalára (nekem nincs) ki akarja tenni ("ellopni"), az ugyanúgy megteszi a forrásból. tehát csak annak okozol kellemetlenséget (persze, túlélhető, ez legyen a legnagyobb gondunk, csak tudod a gesztus jó lett volna), aki az általad kitett tartalomra kíváncsi. És lehet úgyis hozzáállni, hogy ha nem tetszik, el lehet menni, de ez sokak szemében nem lesz népszerű álláspont és felesleges is (az évek alatt rólatok kialakult jó képet rontjátok csak vele). szerintem normális hangnemben kértünk, nem értem a felháborodást. egyszerűen annyit is mondhattál volna, hogy bocs srácok (és lányok), nem szeretném. És ennyi, elfogadjuk. Aki meg nem és tovább háborog, azzal ráérsz utána vitatkozni.

én részenről befejezném az offolást.
Előzmény: bungle (21) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 01. 13. 10:21 | #32

Hát jól kiveséztétek a poszt témát.... :)
bungle
bungle 2014. 01. 12. 20:23 | #31
Nem gond, nem veszem már az ilyeneket magamra.
Majd ha lesz egy oldalad és döntened kell, hogy 10-20 látogatónak kényelmetlenséget okozol, de ugyanezzel a döntéseddel többezer újat szerezhetsz, majd átértékeled a véleményed.
Előzmény: P0sz (30) 0 VÁLASZ
P0sz 2014. 01. 12. 19:07 | #30
Elismerem, igazad van, indulatosra sikerült a vége, amiért akkor ezúton elnézést kérek.
Bungle: téged is megértelek azok alapján, amiket elmondtál, ennek ellenére továbbra sem gondolom úgy, hogy ez lehet az egyetlen módja a látogatók megtartásának.

A téma részemről lezárva. Sajnálom, ha bántó volt, amit írtam, nem ez volt vele a célom.
Előzmény: BundasTm (27) +1 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 01. 12. 19:01 | #29
Nem is értem emberek hogy nem tudják megérteni. :D
Egyik oldalon áll az ő kicsinyes balfaszságuk vagy "kényelmetlenségük" (hogy nem akarják innen lájkolni, vagy hogy kiváncsiak a yt kommentekre, bár ez utóbbi aztán sztem a látogatók ezrelékét se érdekli), de még erre is van kapnak tök egyszerű megoldást. A másik oldalon ott az oldal érdeke, hogy minél népszerűbb legyen, ha már mindenki a szaros fb-on nézi lassan az ilyen tartalmakat, és ha nincs az oldalnak látogatottsága, akkor lassan oldal sem lesz. Én meg a két tűz között. Nem is tudom minek foglalkozok még egyáltalán ezzel, mikor nekem pénzt már egy fillért nem hoz, az időmet meg csak viszi...
Előzmény: BundasTm (27) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 01. 12. 18:52 | #28
Én sem értem miért kell kiakadni. :) Több alternatívát is felsoroltam.
Yt kommentre vágyók kisebbség azzal a funkcióval szemben, hogy a többség itt lájkolja, ez az oldal érdeke, ha nem tetszik, ez van.
Előzmény: Mekfly (26) 0 VÁLASZ
BundasTm 2014. 01. 12. 18:47 | #27
Ezt a részt kis jóindulattal nevezhetjük építő jellegű hozzászólásnak:
"Csak egy visszajelzés (hogy hasznosnak találjátok-e és tanultok belőle, vagy elkezdtek hőbörögni, és sértésnek veszitek, rajtatok múlik):
Miért a forrásból kell kimásolnom a YT videó linkjét, ha megszeretném nézni a videó hozzászólásait?"

De ezt a részt ha simán elhagyod, jobban járt volna mindenki:
"Ennyire féltitek a tartalmak forrásait? Mi van akkor, ha más is kilinkeli xy retek színvonaltalan oldalán is? Gondolom nem a saját készítésű és tulajdonú videóitok vannak az oldalon."

Ez pedig elég mélyen a lelkébe bír taposni az embernek: " Kicsit idegesítő és szerintem szánalmas."

Ha valakinek építő jellegű kritikát akarok adni, akkor nem mondom rá hogy szánalmas. Szerintem.

(Az előző kommentemben én is tudtam volna még mit hozzátenni, de mivel csak segítni akartam, nem tettem, inkább megtartottam a véleményem magamnak)
Előzmény: P0sz (24) 0 VÁLASZ
Mekfly 2014. 01. 12. 18:33 | #26
Bungle: én sem értem miért kell kiakadni.
Linkeljétek ki úgy a videókat, hogy alapból legyen rajtuk youtube/inda/vimeo stb... ikon, vagy legyen közvetlen link a host oldalra és akk nem hőbörög senki.
Szvsz nem kéne leszarnod az oldalad látogatóit... elvégre az ő szórakoztatásukra jött létre az Izé (gondolom).
bungle
bungle 2014. 01. 12. 18:26 | #25
Nem én fakadtam ki, hanem te, és ugyanazt a stílust kaptad vissza, mint amit az első kommentben produkáltál. Ha ez fáj, akkor szerintem nézz magadba. Sok embernek tartok tükröt, van aki észre is veszi magát.
Előzmény: P0sz (24) +1 VÁLASZ
P0sz 2014. 01. 12. 11:34 | #24
Szia bungle!

Nem tudom miért húztad így fel magad, hogy egy ilyen nagy látogatottságú oldal vezetőjeként így kifakadsz egy szerintem nem kötekedő stílusú hozzászóláson.
Én nagyon szeretem az ize.hu-t, egyetlen dolog szúrja kicsit a szemem a kezdetektől, ami pont a negatív vagy fejlesztő jellegű visszajelzésekre való reakciótok úgy általánosságban. Ahányszor valaki meg mer említeni bármilyen hiányosságot, javítandót, legalábbis amit ő annak érez, a válasz, amit az oldal adminjaitól kap a hurrogás, támadás, "lehet menni máshova" és rosszabb esetben még vita is kerekedik belőle, aminek a vége tiltás.

Nem mindenki egyformán jó abban, hogy hogyan kell úgy visszajelzést adni, hogy a másik fél ne megbántódjon, hanem segítségnek érezze, ettől függetlenül még egy intelligens ember tudja, hogy a visszajelzések mennyire hasznosak és megbecsüli őket.

Mindenesetre köszönöm az alternatív lehetőséget!

Szép napot!

Előzmény: bungle (10) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2014. 01. 12. 10:14 | #23
:) ;)
Előzmény: Ravennë (18) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2014. 01. 12. 10:13 | #22
Inkább azokat az oldalakat kéne így támadnotok, ahol csak lájkoláls után engedi megnézni a tartalmat. Na, azoktól "hányni" tudnék.
+4 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 01. 12. 07:59 | #21
Pár gyors kérdés, ami most eszembe jut:
Cikinek érzed az Izéről megosztani a postot? Ha igen, miért, esetleg azért, mert nsfw tartalom is van rajta?
A bestof oldal, mint egyszerű megoldás (azon kívül, hogy adblock nélkül sincs reklám, jóval gyorsabb) problémát jelent számodra?
Mi az a tartalom típus, ami régen téged, mint "célközönséget" vonzott, és mi az a jelenlegi tartalom, ami úgy érzed, hogy már nem neked szól? Nem lehet, hogy esetleg te változtál?
Előzmény: Traveller_x (20) +1 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2014. 01. 12. 01:12 | #20
Részben, részben pedig hogy a facebookon meg tudjam osztani a haverokkal. De annyira azért nem kapok hasfájást, mert úgyis tolódik az oldal afelé a célközönség felé, ami nem én vagyok. Már nagyon rég olvasom az izé oldalát, de egy, másfél éve már csak a megszokás hoz ide, de ezek után, lehet az sem fog.
Előzmény: bungle (9) 0 VÁLASZ
Tooni 2014. 01. 12. 01:09 | #19
vagy...alattad.
:D:D:D scuzi :D
Előzmény: Ravennë (18) +2 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2014. 01. 12. 00:58 | #18
Kár, hogy befejezted, elszórakoztam volna még rajtad... :))
Előzmény: focuskoma (17) +1 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2014. 01. 12. 00:24 | #17
LOOOL :DDDDD beszarok magamon. Talán csöppet sokat ittam ma :D Szóval ide akartam :DDD NYAFI NYAFI

Előzmény: P0sz (1) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2014. 01. 12. 00:23 | #16
Na már fáradt vagyok... Szóval neki akartam címezni: NYAFI NYAFI :D
Előzmény: focuskoma (15) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2014. 01. 12. 00:21 | #15
Nyafi nyafi :D
JoinR 2014. 01. 12. 00:17 | #14
Nekem se tökéletes egyébként, régebben volt YouTube ikon a videó jobb alsó sarkában, amire kattintva megnyílt új lapon a youtube link, de ez az utóbbi időben eltűnt. Ekkor jön, hogy jobb klikk a videóra, és copy video URL, amit bemásolva új lapra tudom csak megnézni youtube-on. De pl. ennél a videónál jobb klikk-re nem a szokásos menü jön, hanem egy flash player-es, amin olyan parancsok vannak, mint Report playback issue, Stats for nerds, stb.
Sima ize.hu-n keresztül nézem, Chrome-mal.
bungle
bungle 2014. 01. 12. 00:03 | #13
Vagy ő bestof-on nézi.
Előzmény: focuskoma (12) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2014. 01. 12. 00:00 | #12
vagy nem :D
Előzmény: BundasTm (11) 0 VÁLASZ
BundasTm 2014. 01. 11. 23:45 | #11
Akkor csak halkan súgom meg, hogy jobb gomb a videón, és találni fogsz egy "Videó url másolása" menüpontot (sok más hasznos menüpont mellett), de ha a videó alsó jobb sarkában rákattintasz a bazinagy Youtube feliratra miközben megy a videó, akkor megnyitja külön lapon közvetlen a youtube-on.
Előzmény: P0sz (1) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 01. 11. 22:37 | #10
Ez nem visszajelzés, hanem pont hogy ez a hőbörgés, és szerintem meg ez a szánalmas.
Írtam alternatívát (már régebben is: bestof), de aki akarja bajlódjon a forrással. Ingyen van a tartalom, bocs, ha kurvára leszarom azt pár embert, akinek emiatt hatalmas "kényelmetlensége" akad, de cserébe a többség itt lájkol ( http://ize.hu/comments.php?post_id=26425 pl. 11e lájk), max. majd ezentúl máshol nézi (pl. az indavideóra átlopva, mert azok ugye az index saját készítésű videói, mi? LOL).
Előzmény: P0sz (1) +3 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 01. 11. 22:35 | #9
Neked is a yt kommentek miatt, igaz? :D
Előzmény: Traveller_x (7) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 01. 11. 22:35 | #8
Neked épp mire kell a link?
Előzmény: Traveller_x (7) 0 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2014. 01. 11. 22:17 | #7
Maximális tiszteletem, 100%-ban egyetértek.
Előzmény: P0sz (1) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 01. 11. 21:38 | #6
http://bestof.ize.hu/
És még reklám sincs...
bimbi
bimbi 2014. 01. 11. 21:26 | #5
+1
Előzmény: P0sz (1) 0 VÁLASZ
Kornéliusz 2014. 01. 11. 20:09 | #4
Egyetértek.

Csajt pedig szívesen viszontlátnám egy bébz posztban ;)

Előzmény: P0sz (1) 0 VÁLASZ
O\'neil 2014. 01. 11. 19:27 | #3
Bocs srácok, de ebben igaza van az előttem szólónak. A modestbranding kapcsoló nélkül egy kicsit használhatóbb a dolog.
Előzmény: P0sz (1) 0 VÁLASZ
stero 2014. 01. 11. 19:27 | #2
Maximálisan egyetértek!
Előzmény: P0sz (1) 0 VÁLASZ
P0sz 2014. 01. 11. 19:08 | #1
Csak egy visszajelzés (hogy hasznosnak találjátok-e és tanultok belőle, vagy elkezdtek hőbörögni, és sértésnek veszitek, rajtatok múlik):
Miért a forrásból kell kimásolnom a YT videó linkjét, ha megszeretném nézni a videó hozzászólásait?
Ennyire féltitek a tartalmak forrásait? Mi van akkor, ha más is kilinkeli xy retek színvonaltalan oldalán is? Gondolom nem a saját készítésű és tulajdonú videóitok vannak az oldalon. Kicsit idegesítő és szerintem szánalmas.
+3 VÁLASZ